ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ;
Παιδιά καλησπέρα. Έβγαινα με ένα κορίτσι για 1.5 μήνα, την ερωτεύτηκα κι ενώ όλα πήγαιναν σχετικά καλά, ξαφνικά μια Κυριακή δεν απαντούσε στα μηνύματα, στις κλήσεις μου, διακοψαμε επαφές.
Μετά από 10 ημέρες αγανάκτησης πήρα την απόφαση να την βρω έξω από το χώρο της εργασίας της ενώ σχολούσε.
Μου είπε πως δεν το έκανε επειτιδες, απλά είχε πολύ δουλειά εκείνο το διάστημα και δεν ήθελε κανέναν δίπλα της. Μου είπε πως οι προθέσεις της για μένα δεν έχουν αλλάξει και πως θα μπορούσα κι εγώ να της στείλω ένα μήνυμα να δω τι κάνει.
Έτσι παιδιά, την επόμενη ημέρα της στέλνω μήνυμα μου απαντάει πολύ τυπικά και απότομα, ανεβάζει και ένα στόρι στα social ( σπάνιο πράγμα για εκείνη) που λεει εν ταχυ πως καλό είναι να εξαφανιζονται άνθρωποι από τη ζωή μας για να είναι η ζωή μας πιο όμορφη.
Τη βρίσκω κάπου έξω και μου λέει πως οι κοπέλες συνάδελφοι της μόλις με είδαν ενθουσιαστικαν, δεν έδωσα σημασία στα λόγια της και το βράδυ της έστειλα μήνυμα γιατί με έτρωγε μέσα μου ρωτώντας την αν έπαψε να νιώθει ενθουσιασμό με την παρουσία μου. Και με άφησε στο διαβάστηκε. Από το Σάββατο στο διαβάστηκε.. Περνάει έξω από το χώρο εργασίας μου, κοιτάει καλά καλά μέσα από το τζάμι να δει αν είμαι εκεί, δεν ξέρω τι μου συμβαίνει, πάω να τρελαθώ, θα ήθελα να ακούσω την άποψη σας και συγνώμη για την πολυλογία μου....