Καλημέρα..Απο το θέμα που έβαλα και μόνο καταλαβαίνετε τι πρόκειται να σας γράψω.Ξέρω οτι τα σχόλια που θα γραφτούν δεν θα είναι και τόσο κολακευτικά για το άτομό μου αλλα εδώ και λίγο καιρό συνειδητοποίησα οτι έχω σοβαρό πρόβλημα και αποφάσισα να κάω κάτι γι'αυτο.Προειδοποιώ οτι θα αναπτύξω πλήρως το θέμα και πιθανόν να είναι κουραστικό για κάποιους.Μάλλον ο λόγος που θα τα γράψω όλα αυτά είναι όχι τόσο για να πάρω συμβουλές αλλα για να μπορέσω μετά να διαβάσω εγώ η ίδια αυτά που έγραψα και να κάνω τον απολογισμό μου.
Λοιπόν,είμαι η Χριστίνα,είμαι 24 ετών και εργάζομαι για μια πολυεθνικη.Είμαι μοναχοπάιδι και στη δική μου περίπτωση αρκετά κακομαθημένη επειδή είχα πάντα την αμέριστη προσοχή των γονιών μου και γενικα οτι ήθελα πάντα το είχα.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επιζητώ γενικά την προσοχή απο όλους..Και αν δεν την έπαιρνα φαινόταν η δυσαρέσκεια μου.
Έχω κάνει πολλές γνωριμίες στη ζωή μου και έχω βρεθεί στο κρεβάτι με πολλές απο αυτές.Εχω κάνει σχέσεις που κράτησαν 1-2 μήνες,έχω κάνει μια μεγάλη που κράτησε 3 χρόνια και μια άλλη,η τελευταία μου,που κράτησε 7 μήνες.Σχεδόν όλες τις φορές με έχει χωρίσει ο σύντροφος μου και όχι εγώ..Έχω ένα θέμα.Ενθουσιάζομαι με κάποιον πολύ εύκολα.Απ'οσο με θυμάμαι,για κάθε αγόρι που γνώριζα έλεγα"Νομίζω οτι ΑΥΤΟΣ είναι ο κατάλληλος τελικά."Και στην αρχή της σχέσης πάντα φέρομαι τέλεια.Είμαι τρυφερή,προστατευτική και γενικά καλή σύντροφος αφου είμαι ενθουσιασμένη με τον εκάστοτε σύντροφο.Κι εκεί αρχίζει το πρόβλημα.Όσο ενθουσιασμένη κι αν είμαι,με την πρώτη ευκαιρία που θα μου δωθεί,θα απατήσω!Και μια και δύο και τρείς φορές αν τύχει.Και μετά δεν έχω καθόλου τύψεις.Έχω απατήσει όλους μου τους συντρόφους,ακόμα κι αυτούς που νόμιζα οτι ήμουν πολύ ερωτευμένη.Δεν έτυχε να το μάθει ποτέ κανείς τους.Και μετά υπάρχει πάντα και το άλλο θέμα..Όταν ξεκινάω μια νέα σχέση,εξαρτώμαι πολύ απο το σύντροφο μου.Να διευκρινίσω..Δεν το δείχνω ποτέ μα ΠΟΤΕ σε κάποιον,πόσο πολύ τον θέλω.ΠΟΤΕ!Ενώ εκείνοι μπορεί να μου εκφράζουν τα συναισθήματα τους,εγώ το παίζω-και καλά-πολύ άνετη!Μπορεί τη μία στιγμή να είμαι μαζί τους μεσ΄την καλή χαρα και στα μέλια και το αμέσως επόμενο λεπτό να τους φέρομαι άσχημα και να επιδιώκω καυγά μαζί τους,έτσι για να ανάψουν λίγο τα αίματα!!Ενώ, επαναλαμβάνω,αισθάνομαι πολύ ερωτευμένη κάθε φορά!Δε ξέρω γιατι το κάνω κάθε φορά αυτό το πράγμα!Μιλάμε για αλλοπρόσαλες συμπεριφορές.Και βέβαια στο τέλος καταλήγουν να ξενερώνουν μαζί μου και χωρίζω
Για να φανταστείς,στην τελευταία μου σχέση-που για άλλη μια φορά νόμιζα οτι αυτός ήταν ο άντρας της ζωής μου(που μπορεί και να ήταν τελικά),του έλεγα χαρακτηριστικά"Κοίτα αγάπη μου,θέλω να ξέρεις οτι μπορεί μέν να ήμαστε μαζί και να αγαπιόμαστε,αλλα αν κάποια στιγμή γνωρίσεις κάποια άλλη που θα σε τραβήξει περισσότερο απο μένα,θέλω να είσαι μαζί της γιατι θέλω το καλύτερο για σένα!"Ψέμααααα!!!!Αν μάθαινα οτι γνώρισε κάποια άλλη θα του έριχνα τηγανιά!!Τα έλεγα έτσι,για να κάνω εντύπωση και να το παίξω άνετη,και σημειωτέον αυτό το παιδί με λάτρευε!!Δεν έιχα κανέναν λόγο να του λέω όλες αυτές τις βλακείες αφού ήξερα πόσο με αγαπούσε.Τον ήθελα κι εγώ σαν παλαβή!Ε λοιπόν αυτές τις αηδίες τις έχω πεί σε πολλόυς.
Μετά είναι και το άλλο.Όταν κάνω μια σχέση,το παίζω άνετη και χαλαρή ενώ στην πραγματικότητα εξαρτώμαι ΜΟΝΟ απο το αγόρι μου.Θέλω να είμαι μαζί του συνέχεια αν γίνεται.Όχι απο έρωτα απαραίτητα.Απλά μου αρέσει η ιδέα να έχω μία σχέση και να ασχολούμαι μ'αυτήν όλη την ώρα.Μισώ να είμαι χωρίς σχέση!Και σχέση να μην έχω θέλα πάντα να έχω κάποιον έστω και για σεξουαλική επαφή ή έστω ένα αγόρι να βγαίνω και να φλερτάρω!Προειδοποίησα οτι αυτά που θα γράψω είναι αλλοπρόσαλλα πράγματα!
Με λίγα λόγια..Όλη μου σχεδόν η ζωή εξαρτάται απο τη σχέση που θα έχω εκείνον τον καιρό.Όταν είμαι σε σχέση ξεχνά τους πάντες και τα πάντα.Θέλω να ασχολούμαι μόνο με αυτήν.Επίσης,όσο καλά και να περνάω με το αγόρι μου,πάντα θα τον απατήσω και επίσης όταν είμαι σε μία σχέση-άλλη μια κεραμίδα-μετά απο κάποιο καιρό βαριέμαι το κρεββάτι μαζί του.Και ξέρετε τι κάνω?Πίνω σαν νεροφίδα και να "φτιάξω κεφάλι" και να μου έρθει η όρεξη.Το εκανα 5 ολόκληρους μήνες με τη τελευταία μου σχέση.Ενώ το να συνευρεθώ με κάποιον άλλον δε το βαριέμαι.
Τελικά με χώρισε και ο τελευταίος ο οποίος σημειωτέον ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ..Τον έχασα,όχι επειδή έμαθε για τις απιστίες μου,αλλα γιατι ενώ με λάτρευε,βαρέθηκε τις διακυμάνσεις του χαρακτήρα μου και τις αλλοπροσαλλες συμπεριφορές μου.Ήμουν μία έτσι και μία αλλιώς..
Έδω να σημειώσω οτι κάθε φορά που χωρίζω,γίνομαι ράκος.Κάτι το οποίο κρατάει μια με δύο εβδομάδες και μετά όλα καλα!Με τον τελευταίο όταν χώρισα του έστειλα μια δύο φορές κι όταν η απάντηση δεν ήταν θετική εγώ -απο εγωισμό και μόνο-γινόμουν χειρότερα.
Πρώτη φορά μιλάω τόσο ανοιχτά για το πρόβλημα μου και μετά το καλοκαίρι ξεκινάω ψυχολόγο.Κουράστηκα με τα καπρίτσια μου,με τις ανωμαλίες του χαρακτήρα μου!Κουράστηκα με μένα γενικά...