geia se ollous,,, den kserw pws vrika to kouragio na mpw edw mesa,,,,,, akomh kai twra den eimai sigourh oti tha vgei sto kalo auto pou kanw,,, niwthw oti pali tha thn faw thn aporipsh, akomh kai se auto to site,,,,, anyway,,,,, elpizw na yparxei kapoios edw mesa pou mporei na me akoush,,,,, giati sta alithia,,,, den exw kanenan,,,, eimai 30 xrwnwn, pantreutika sthn Ellada prin apo 6 xronia, xwrisa prin apo 1 mhna kai gyrisa stous gonis mou se mia allh xwra,,,,,,,, akomh den kserw pou kai pws vrika to kouragio na vgw apo autwn twn gamo,,,,,, zousa mono gia auton, ekana oti hthele autos, monh sto spith, xwris filous, xwris kanenan, mono na ton euxaristisw,,, na einai autos kala,,, den edina katholou simasia sto eauto mou,,,, elpizontas oti tha ta ektimisei auta pou ekana,,,,,, kai omws, pali eftega egw gia olla,,,,, gia olla,,,,, pantreutika apo agaph kai eixa tosa polla onira gia to mellon mas,,,,, sto spiti den eixame tipota otan pantreutikame,,, alla den me eniaze, pisteua oti me thn agaph kai sklirh doulia olla tha ta ftiaksoume,,,, prospathisa polh kai ta katafera,,, omws, pali eftega egw,,,, eftega pou den hksera ti einai auta pou skeftetai gia na ta kanw prin ta zhthsei,,,,,,,,,,,, esthanomouna ksenh sto idio mou to spiti,,,,, esthanomouna oti den exw tipota kalo na pw,,,, oti sth parea einai kalitera na exw to stoma mou klisto giati allos olloi kai mazi tou tha gelousan me auta pou tha pw,,,,, den kserw oute kai egw pos anteksa toso kairo,,,,,, kserw oti den aksiza na ta zw kathimerina olla auta, kai omws akomh kai shmera aisthanomai pws pali egw ftew,,,,, eimai toso mperdemenh,,,, niwthw oti ola ta onira mou, elpides mou, olla einai xamena,,,,,, oti den yparxei logos na kanw ksana onoira,,,, oti den yparxei periptosh na dosw thn empistosinh mou ksana se kanenan,,,,,, oti den tha afisw kanenan na me plisiasei ksana,,,,,,,, oti den tha kanw oute oikogeneia oute paidia, auta pou panta hthela,,, mia iremh zwh,,,,, kai den kserw na milisw se anthropo!!! me pianei ena anxos kathe fora pou kapios prospathei na mou milisei,,,,,,,,, den kserw ti einai auta pou egw thelw,,,,,,, niwthw pos mesa mou den yparxei synesthima,,,,,, niwthw pos eimai petra,,,,,, ta vlepw olla maura,,,,, den kserw pws tha vgw apo auto to skotadh, kai den kserw an thelw na vgw,,,,,,,,,, zw tora me thn oikogeneia mou se ena mikro meros kai einai "pallewn apopsewn" olloi edw,,, an phgena se psixologo den kserw pos tha antexan th "droph" kai xwrismenh kai "trelh",,, den mporw na tous pligosw etsi,,,,, alla kai ti na kanw???????? :( mono na elpizw na aniksei h gh na me katapiei kai na eksafanistw,,,,,, giati ilikrina lypamai pou zw kai yparxw,,,,,,,,,,, :(