ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΛΑΜΗ ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΑ!
Καλησπερα σας...ειμαι 20 και το αγχος μου για τις αρρωστιες αρχισε πριν 2 χρονια και κατι ημερες....ειχα ενα θεματακι στην μεση και μεχρι να βρουν οι γιατροι τι ηταν αγχωνομουν αγχωνομουν και αρχισαν και αλλα σωματικα συμπτωματα...τελικα δεν ηταν κατι σοβαρο με την μεση αλλα η υποχονδριαση ειχε αρχισει....δυσπνοιες ταχυκαρδιες ζαλαδες ατονιες....να τρεχω απο τον εναν γιατρο στον αλλο και να μου λενε δεν εχεις τιποτα....τα χα περασει ολα απο το μυαλο....απο καρκινο μεχρι εγκεφαλικο μεχρι εφραγμα μεχρι να φοβαμαι οτι θα πεθανω στον υπνο μ μεχρι σκληρυνση ολα....απο ενα σημειο και μετα σταματησαν οι φοβιες για τιις αρρωστιες...ομως ηρθαν φοβιες τυπου θα χασω τον ελεγχο και θα βλαψω εμενα η αυτους που αγαπαω...οτι τρελενομαι κλπ...τελικα επειτα απο σχεδον 3 μηνες ταλαιπωριας αποφασισα να παω σε εναν ψυχιατρο ο οποιος με διαγνωσε με ΙΔΨ εγραψε αντικαταθλιπτικα και οντως μεσα σε εναν μηνα αισθανομουν πολυ καλυτερα....τα πηρα για 14 μηνες...μεχρι τπ πασχα π περασε....επειτα ομως τον σεπετεμβρη φοβηθηκα πολυ για το εμβολιο που το εκανα οτι θα παθω κατι κλπ κλπ επειδη διαβαζα για ανακοπες ξαφνικους θανατους κλπ...και σαν να επανηλθαν οι φοβιες για τις αρρωστιες....βεβαια τωρα δεν με επηρεαζουν τοσο οσο τοτε....τον τελευταιο καιρο ομως πανε να γινουν παλι πιο εντονες...πριν κνα μηνα ενα πονο στο στομαχι νομιζα πως θα παθω καρκινο παγκρεας...επειτα φοβομουν παλι οτι θα πεθανω στον υπνο μου...μεχρι π πριν λιγες μερες με επιασε κατι σαν μουδιασμα και σαν αδυναμια δεν μπορω να το εξηγησω ακριβως στην δεξια παλαμη και δαχτυλα ειδικα οταν το δεξι μ χερι ειναι ακινητο και μ εχει μπει η ιδεα για σκληρυνση παλι....δεν θελω να τρεχω παλι σε γιατρους κλπ...ειχα παει τοτε με το εμβολιο σε 2 γιατρους αφου το εκανα....μ εκαναν αναλυτικες εξετασεις αιματος και ολα καλα....ειναι καθαρα ψυχοσωματικα πλεον το ξερω αλλα οι ριμαδες οι σκεψεις με τρωνε παρολα αυτα γιατι λεω...εαν αυτη την φορα ειμαι οντως βαρια αρρωστος? σκεφτομαι να ξαναπαρω τα χαπια π μ ειχε γραψει τοτε....γιατι μολις φυγουν οι σκεψεις φευγουν ολα μετα....αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο να μπω απο τα 20 μου για τα καλα στο τρυπακι με τα αντικαταθληπτικα κλπ....να σημειωθει οτι εχασα την μητερα μ ξαφνικα απο ιατρικο λαθος πριν 3.5 χρονια και σιγουρα αυτο με επηρεασε...απλα αυτο με τη μεση μ πριν 2 χρονια τα πυροδοτησε ολα!Τελος παντων εχει κανεις η ειχε κατι παρεμφερες με μουδιασμα στην δεξια παλαμι και τα δαχτυλα?μου εχει μπει τωρα παλι η ιδεα για τα καλα!αλλα και γενικα τι προτεινεται στην περιπτωση μου?να ξαναπαρω μηπως τα αντικαταθληπτικα?σας ευχαριστω εκ των προτερων!