Quote:
Originally posted by kyriakos
kira σε ευχαριστω που προσπαθεις να με βοηθησεις τα καταφερνετε ολοι σας βλεποντας οτι και εσεις περασατε τα ιδια και οτι οντως δεν θα ειμαι ο μονος απλα κανεις δεν μου εγγυαται οτι μεχρι τοτε το αγχος μου θα φυγει και θα γραψω καλα,δεν μπορω να κανω και ιδιαιτερα μαθηματα με καθηγητη γιατι αγχωνομαι και εκει και για αυτο πρεπει να μαζεψω ατομα της ιδια περιπτωσης με εμενα να κανουμε ενα γκρουπακι φροντηστηριου και να παμε να δωσουμε,απλα αγχωθηκα παρα πολυ και ζηλευω ατομα που δεν αξιζαν να περασουν που περασαν και τωρα κανουν βολτες με τα ποδηλατα με τις κοπελες τους η τα αγορια τους αντιστοιχα και εγω εχω τους καθηγητες να μου λενε οτι για λιγο δεν σε περασαμε για την ακριβεια 0.16 υπομορια φανταστητε...το λενε και οι ιδιοι δηλαδη,σημερα τους τα εριξα χοντρα στο σχολειο και τους ελεγα οτι ευχαριστω που τοσο καιρο σας ειχαμε σαν φιλους μας,γιατι ετσι θεωρω οτι ο καθηγητης πρεπει να ειναι φιλος με εναν μαθητη του για λογους υπομονης χεχε αλλα και προσοχης πιστευω οτι ετσι θα γινει και πιο ευχαριστο ενα μαθημα
Κυριακο, καταρχας κουλαρισε.