Originally Posted by
flame91
Σ' ευχαριστώ, σίγουρα πολλά από αυτά που λες είναι βοηθητικά και τα χω κάπου κάπου σκεφτεί. Από την πλευρά μου, που μόνο για μένα μπορώ να το ξέρω με σιγουριά, αυτό που με κολλάει τόσο είναι τα πολύ έντονα συναισθήματα, το ενδιαφέρον για εκείνον και η χημεία που μάλλον φοβάμαι πως δεν θα βρω αλλού....
Κατανοώ τι μου λες και εσύ και τα υπόλοιπα αγαπητά μέλη, και πραγματικά συμφωνώ στο ότι δεν νιώθουμε στο ίδιο μέγεθος αυτό είναι το μόνο σίγουρο....αλλά το ότι αυτός ο άνθρωπος ένιωσε πράγματα για μένα δεν αλλάζει ακόμα κι αν το χειρίστηκε λάθος. Δηλαδή αυτό το πιστεύω δεν είναι δικό μου κόλλημα. Οι πολύ στενοί μου φίλοι, που εμπιστεύομαι, που ήταν εκεί και έβλεπαν τα γεγονότα πάντα μου τόνιζαν πόσα νιώθει για μένα ακόμη και αν δεν με ήθελαν μαζί του γιατί έχει πολλά θέματα (ψυχολογικά) κυρίως να λύσει. Έκαναν λάθος ή μου έλεγαν ψέματα; Επίσης μπέμπα δεν είμαι, αντιθέτως, πιστεύω ξέρω τι μου γίνεται και ακόμα κι αν έχω πολλά να λύσω είμαι εδώ και το προσπαθώ. Ξέρω πως μπορεί να ακούγομαι και ξέρω πως το ψυχολογικά προβλήματα μοιάζει με δικαιολογία αλλά εγώ τα έζησα μαζί του, γιατί έμεινα είναι άλλο ερώτημα. Και όλα αυτά μου είναι πολύ δύσκολο να τα προσπεράσω, ο καθένας θέλει το χρόνο του...Όπως και να έχει είναι μεγάλη ιστορία και πραγματικά θέλω το καλύτερο για μένα απλά νιώθω χαμένη.
Παραδείγματα ανάλογα είχατε εσείς; Με ενδιαφέρει να ακούσω...