Σας έχει τύχει αυτό?
Εμενα με αγχωνει κ το επαναλαμβάνω χειρότερα.
Αν το έχετε πάθει πως το βγάζετε από το κεφάλι σας?
Printable View
Σας έχει τύχει αυτό?
Εμενα με αγχωνει κ το επαναλαμβάνω χειρότερα.
Αν το έχετε πάθει πως το βγάζετε από το κεφάλι σας?
Έχω ξεκινήσει ένα μήνα αγωγή με αντικαταθλιπτικο.
Το θέμα είναι ότι έχω φοβία με τις επαναλήψεις στο μυαλό.
Βέβαια με ότι κ να έχω φοβηθεί ότι μπορεί να επαναλάβω τελικά δεν γίνεται πράξη παρα μόνο με τα τραγούδια.
Κ επειδή φοβάμαι τα κολλήματα του εγκεφάλου γι'αυτό κ δεν με ευχαριστεί αυτό αλλά με αγχωνει ότι θα τρελαθώ.
ναι, μουχει κολλησει ενα κμματι στο μυαλο, καποτε , αλλα δεν το θεωρω προβλημα .......
Που εισαι ελενη εμενα πιστευουν οτι ειμαι χιμπαντζησ κι οχι ανθρωποσ
Γιατι να ειναι προβλημα αυτο. Εμενα πριν δυο χρονια μου ειχε κολλησει στο μυαλο επι μηνες ο κυρ Αντωνης του Χατζιδακι. Υπεροχη εκτελεση απο τη Νανα Μουσχουρη. Το ακουγα πολλες φορες τη μερα και πολλες φορες σιγοτραγουδουσα τους στιχους.
Δλδ όλη μέρα ότι κ να έκανες για δύο μήνες σογοτραγουδουσες αυτό?
Δεν σε ενοχλούσε δλδ?
Εγώ σήμερα έχω κάνει ρεπερτόριο κολλάω με ένα μετά αλλάζω.
Κ επειδή έχω άγχος μηπως μου κολλήσει στο μυαλό με φοβίζει επειδή έχω φοβίες γενικά μην κάνω επαναλήψεις στο μυαλό μου.
Δεν το τραγουδουσα ολη μερα. Αρκετες φορες ομως, στη δουλεια κυριως, σιγοτραγουδουσα μερικους στιχους του τραγουδιου. Δεν το εβρισκα περιεργο. Μαλιστα μερικοι συναδελφοι ελεγαν οτι εχω κεφια. Που οντως ειχα μια χαρουμενη μελαγχολια αλλα το συγκεκριμενο τραγουδι ηταν πολυ λυπητερο με θλιβερο τελος. Δε θεωρω προβλημα κατα περιοδους να μας κολλανε στο μυαλο καποια τραγουδια. Πολλες φορες μου εχει συμβει. Ειτε με χαρουμενα τραγουδια, ειτε κυριως με πιο λυπητερο στιχο.
Μη βασανιζεις πουλακι μου το μυαλο σου με τετοια θεματα οπως τα τραγουδια. Πολλοι ανθρωποι το κανουν. Εμενα μου φαινεται διασκεδαστικο. Να ειχες κολληματα με το να κανεις κακο στον εαυτο σου ή σε αλλους να το καταλαβω. Οπως επισης και να εχεις ψυχαναγκασμους ή αλλες εμμονες που σου δυσκολευουν τη ζωη. Αλλα τα τραγουδια; Γιατι; Ειναι ευχαριστο να τραγουδας.
Ναι εγώ.
Ξεκίνησε όταν πήρα σεροξατ κι παρόλο που το εκοψα εδώ και κάνα μήνα πάλι το παθαίνω αλλ σε πολύ μικρότερο βαθμό. Είμαι σε άλλο αντικαταθλιπτικο τώρα
Νομίζω ότι σε όλους τους ανθρώπους συμβαίνει αυτό, μην αγχώνεσαι και κάνεις δεύτερες σκέψεις για επουσιώδη πράγματα, βασανίζεσαι άδικα.
Τώρα μου θύμησες έναν συγκεκριμένο μάστορα που πριν πολλά χρόνια μας είχε φιάξει κάτι σε ολόκληρη οικοδομή και επί 2 μήνες τραγουδούσε το ρεφρέν από ένα συγκεκριμένο κομμάτι. Το αστείο είναι ότι το περασμένο καλοκαίρι χρειάστηκα μια μέρα τον γιό του που είναι μάστορας κι αυτός. Και όλη τη μέρα τραγουδούσε πάλι μόνο το ρεφρέν από ένα τραγούδι κι αυτός, διαφορετικό από τον πατέρα του πάντως λολ.
Να το σκέφτεσαι μέσα σου κ ας μιλάς?
Η να κοιμάσαι κ να ξυπνάς με αυτό σερί?
Αυτό το έχω πάθει από χθες το πρωί κ δεν λέει να φυγει.
Όπως έγραψα κ παραπάνω έχω φοβία μην κάνω κάτι επανάληψη στο μυαλό μου οτιδήποτε είναι αυτό κ τώρα που μου κολλήσαν τραγούδια έχω φοβηθεί.
Κ αυτό πως το συμπεραινεις επειδή έγινε παράλληλα με την αγωγή σου?
Κ που το έκοψες μου λες πως πάλι έχεις αλλά σε μικρότερο βαθμό άρα μάλλον ήταν σύμπτωμα αυτό.τι πίνεις τώρα?
Γενικώς μόλις ξεκίνησα το σεροξατ βίωσα τρομερές παρενέργειες αποπροσωποιηση κτλ, όταν το διακόψαμε άρχισαν σταδιακά να υποχωρούν όλα αυτά που ήταν παρενέργειες του σεροξατ λογικά γιατί είναι δυνατό φάρμακο.
Παίρνω brintellix στα 15mg και βοηθάει στα καταθλιπτικα συμπτώματα χωρίς ιδιαίτερεςπαρενέργειες. Τώρα ακόμη βρίσκομαι σε φάση προσαρμογής, ίσως μειώσω στα 10mg λόγο κάποιων περενεργειών που ξεκίνησαν όταν ανέβηκα στα 15
Ναι όλα τα φάρμακα έχουν κάποιες παρενέργειες.
Κ εγώ είχα.πιθανον να γιγαντώνουν το άγχος άρα κ τις ιδεοληψίες που θα ανέπτυσσες οπως κ να χει.
Τώρα ακόμα έχεις αυτό με τα τραγούδια?
έχω από χθες δεν σταματάω λέω από μέσα μου όσα αυθόρμητα μου έρχονται ακόμα κ τώρα.
Κ με το που ξύπνησα τα ίδια.
Δεν σε αγχωνε αυτό?
Κ αν ναι τι σε έκανε να ηρεμείς?
Εσύ μάλλον το έχεις στα φυσιολογικά πλαίσια έμενα επειδή με έχει φοβίσει αυτό κ κάνω ήδη αγωγή γιατί φοβάμαι μην μου κολλήσουν πράγματα στο μυαλό το κάνω συνέχεια όλη μέρα μέσα μου κυριολεκτικά.ςπο προχθές κ έχω αγχωθει φουλ.
Νομίζω επειδή το φοβάμαι κ δεν μπορώ να το διαχειριστώ δεν θα μου φύγει ποτέ.