Originally Posted by
Skiouros8
Και το καλλιο παιζει πολυ σημαντικό ρόλο. Εμένα ο καρδιολογος μου μου είχε δώσει ένα που είχε μαγνήσιο, καλλιο και βιταμίνη c και με είχε βοηθήσει πολυ. Και περιστασιακά εννοείται ότι πινω ηλεκτρολύτες, ειδικά οταν εχει ζέστη, όταν είμαι κουρασμένος κλπ.
Εγώ Elenas αποφασισα να κάνω την αξονική καρδιάς τελικά να ηρεμησω. Απο ότι είδα σε ένα βιντεακι απο το York Cardiology ενας υπερηχος αφορά την αποδοση της καρδιάς ως αντλία και δεν ειναι πληρης έλεγχος. Το χολτερ ειναι για ρυθμό κλπ, ο μόνος τροπος δηλαδη να τσεκαρει κανείς το αν θα παθει έμφραγμα τα επομενα πεντε χρόνια είναι η αξονική καρδιάς. Εμένα το τεστ κοπωσεως που έκανα πριν 1.5 χρόνο ηταν αρνητικό αλλά μετά απο το μουδιασμα αποφασισα ότι θα την κάνω να ξεμπερδευω. Εχω ραντεβού αρχές Μαρτιου με τον καρδιολογο. Αν δεν μου τη γράψει , ρωτησα ηδη σε διαγνωστικό και την κάνουν και χωρίς παραπεμπτικο (αν και ειναι λίγο τσιμπημενη η τιμή, καλύτερα να τα δωσω εκει παρα να κανω αμέτρητους υπερηχους που μου λένε τα ιδια και τα ίδια)
Γενικά για την υγεία σου πρεπει να παιρνεις πρωτοβουλίες ο ίδιος. Παραδειγμα, πριν δυο βδομάδες είχα κανει μια τροπονινη μαζί με τον αιματοκριτη και λόγω διατυπωσης του διαγνωστικου νομιζα ότι είχα 0.20 που θεωρείται ισχυρή ένδειξη για ισχαιμια (όχι ακόμα έμφραγμα αλλά ισχαιμια που μπορει να οδηγησει σε έμφραγμα). Εντρομος μιλησα με πεντε απο τους καρδιολογους που με εχουν δει. Ολοι εκτός απο έναν μου είπαν ότι δεν ανησυχούν και ότι σαν τιμή δεν τους λέει τιποτα. Προφανως αν δεν πεσεις αναίσθητος μπροστα τους δεν τους κανει αισθηση κατι αλλο αν εισαι νέος και δεν εχεις παραγοντες κινδύνου. Οπως και με τη ομοκυστεινη που είχα υψηλή, μόνος μου είχα κανει την εξέταση και μονο όταν είδαν ότι ειναι υψηλή με πήραν λίγο πιό σοβαρά.