Originally Posted by
VelvetUnderground
Καλησπέρα. Παίρνω αυτή την εποχή κάθε πρωί 150 mg Wellbutrin ΧR. Moυ λένε ότι είναι εκτός από αντικαταθλιπτικά, και για τη διακοπή του καπνίσματος. Παίρνω περίπου 1 μήνα Wellbutrin. Δεν είμαι στην τραγική κατάσταση που βρισκόμουν πριν ξεκινήσω θεραπεία αλλά δεν είμαι και χαρούμενος. Είμαι ακόμα πολύ θλιμένος. Παρατηρώ όμως την εξής παρενέργεια, ισχυροί πονοκέφαλοι που δεν υπήρχαν πριν. Δεν κλαίω πια, αλλά εξακολουθώ να καπνίζω μανιωδώς. Παρατηρώ ακόμα ότι έχει αυξηθεί η επιθετικότητα μου και ο θυμός. Με το παραμικρό νευριάζω και βρίζω και μιλάω πολύ περισσσότερο απ\'όσο μιλούσα πριν. Αντιδράσεις που δεν τις είχα πιο πριν στην καθημερινότητα μου. Παίρνω και το Minitran και τελικά δεν ξέρω ποιό απ\'τα δυο ευθύνεται για τους πονοκεφάλους, προς το παρόν πιστεύω το Wellbutrin, το οποίο από αύριο θα σταματήσω να το παίρνω. Παλαιότερα που είχα κατάθλιψη και βουλιμία ο γιατρός μου είχε συστήσει το Ladose, αλλά εκείνο μου προκαλούσε ένα χασμουρητό χωρίς να νυστάζω, μια πολύ περίεργη αντίδραση. Επειδή οι βενζοδιαζεπίνες μου έχουν απαγορευθεί από όλους τους γιατρούς δια ροπάλου, ψάχνουμε να βρούμε ένα αντικαταθλιπτικό της προκοπής που προκαλεί ευφορία χωρίς παρενέργειες και εθισμό. Θα ήθελα να δω τι παίρνατε και τι παρενέργεις είχατε όποιοι είχατε κατάθλιψη ποτέ. Θυμάμαι μόνο τα Xanax που δεν μου έκαναν καμμιά παρενέργεια αλλά με έθιζαν, τα Ladose αυτό με το χασμουρητό.
Κάτι τελευταίο. Το Wellbutrin γράφει στις οδηγίες χρήσης μην το παίρνουμε αν έχουμε διατροφικές διαταραχές. Εγώ που έχω και η γιατρός μου το ξέρει, γιατί να παίρνω ; Κόβει την όρεξη το Wellbutrin ; Ποιά άλλα αντικαταθλιπτικά κόβουν την βουλιμία ;