χωρισμός ... τρόμος και πόνος....
Γειά σας και από εμένα.. είναι η πρώτη φορά που επισκέπτομαι το site και το forum αλλά η ανάγκη μου να μιλήσω και να ακούσω είναι μεγάλη... Ξεκινώ χωρίς πολλά πολλά να εξηγήσω τους λόγους που ένιωσα την ανάγκη να γράψω εδώ. Είμαι μια γυναίκα 33 ετών παντρεμένη εδώ και περίπου 3 χρόνια, και συνολικά με τον άντρα μου είμαστε μαζί 5 μιση χρόνια.Παιδιά δεν έχουμε... Τον άντρα μου τον γνώρισα ένα χρόνο μετά από μία σχέση μεγάλης καταπίεσης και άσχημων καταστάσεων. Γενικά είμαι άνθρωπος του πάθους και των δυνατών συναισθημάτων αλλά μετά από εκείνη την καταπιέστικη σχέση είχα πειστεί ότι πλέον θέλω ήσυχα πράγματα στην ζωή μου.. Οχι τρελούς έρωτες πια, όχι εντάσεις και πάθη. Και έτσι ο άντρας μου ήταν ο καταλληλότερος. Οχι ιδιαίτερα ρομαντικός, δεν αποτελούσα ποτέ το κέντρο του κόσμου του. Και έτσι ξεκινήσαμε. Στους 6 μήνες της σχέσης μας αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί... Όσο περνούσε ο καιρός έβλεπα ότι δεν μου πολύ αρέσει τελικά αυτή η ησυχία, αυτή η έλλεθιψη ρομαντισμού και πάθους.. Κι όμως τον παντρεύτηκα... Να σημειώσω εδώ ότι ο αντρας μου δουλεύει πάντα νύχτα και τα καλοκαίρια χωρίς άδειες και ρεπό.. Εμένα μετά τον γάμο μου ήρθε πολύ έντονα η επιθυμία να κάνουμε ενα παιδί... Αλλά πάνω που ήρθαν τα καλά νέα δυστηχώς απέβαλλα.. Μετά εκείνος έδειχνε να μην συμμερίζεται πολύ την επιθυμία μου αυτή... Αρχισαν καβγάδες και προστριβές για το θέμα... Και οσο περνούσε ο καιρός, και μέσα σε όλη αυτή την μοναξιά που εκ των πραγμάτων βιώνω μέσα σε αυτή την σχέση, (κάθα βράδυ μόνη μου, τα Σαββατοκύριακα μόνη μου) παντού μόνη μου, άρχισε σιγα σιγά να μου τελειώνει... Επίσης να πω ότι ποτέ δεν ταιράζαμε ιδιαίτερα και πλέον είμαι σίγουρη ότι η πιο σημαντική μας διαφορά είναι ο τρόπος που βλέπουμε την ζωή.... Από πέρσι το καλοκαίρι άρχισα να σκέφτομαι το ενδεχόμενο χωρισμού... Επίσης να πω ότι ο άντρας μου τον ελεύθερο χρόνο του πάντα τον αξιοποιούσε παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια, παρόλους τους καβγάδες μας και τις αντιρρήσεις μου πάνω σε αυτό το θέμα... Φέτος πλέον είμαι σίγουρη ότι μου έχει τελειώσει οριστικά αυτή η σχέση... Και θέλω να χωρίσω... Τρομάζω όμως και πονάω τόσο πολύ.... Του έχω μιλήσει, όχι εντελώς ανοιχτά αλλά του έχω πει ότι τείνω προς τον χωρισμό.. Τον βλέπω που στενοχωριέται και αυτό με σκοτώνει.. Σκέφτομαι επίσης πόσο θα στενοχωρηθουν οι γονείς του και με πληγώνει και αυτό πολύ... Με πιάνει ένας απίστευτός τρόμος, ένα πνίξιμο και μια στενοχώρια που δεν μπορώ να εξηγήσω.... Γιατί?? γιατί μου συμβαίνει όλο αυτό? Αφού ξέρω καλά μέσα μου πως δεν μπορώ να είμαι άλλο μαζί του... δεν ζω τίποτα καλό, δεν είμαι καλά.... αυτό δεν φτάνει?? τρέμω για την ημέρα που θα του το ανακοινώσω επίσημα και θα πρέπει να μαζεύω τα πράγματα μου για να φύγω.... Τον αγαπώ πολύ σαν άνθρωπο αλλά όχι ερωτικά... όχι για να ζούμε άλλο μαζί.... Ειναι και πολλά ακόμα τα συναισθήματα που νιώθω όταν σκέφτομαι το φευγιό μου που ούτε καν μπορώ να περιγράψω....
αυτά........