Έκανα καλά; ή υπερβάλλω; και γιατίπονάειτόσο;
Καλησπέρα σας,
Είχα σχέση εδω και δέκα μήνες με τον Π.
Ήμουν τρελά ερωτευμενη και είμαι μαζί του και εκείνος έδειχνε το ίδιο.
Μεταξύ μας λέγαμε τα πάντα και δεν υπηρχε ποτέ πρόβλημα με αυτό ώσπου...
Φαουλ νο1 : Βρήκα ότι μιλουσε με πρώην του και μαλιστα προσφεροντας της να την βγάλει για φαγητό και δεν μου το είχε αναφέρει αν και είχε τυχει να ρωτησω μερικές μέρες πριν και απάντησε αρνητικά.
---->Σκεφτηκα πως ήταν βλακεία να χαλάσουμε αυτό που είχαμε για κάτι τέτοιο και εκείνος το είχε πραγματικά μετανιώσει και ετσι συνεχίσάμε και όλα καλα ώσπου....
Φάουλ νο2 : Είναι πάντα πρόθυμος να με βοηθήσει σε όποια δυσκολία έχω χωρίς να το πολυσκεφτεί...και που είναι το πρόβλημα;;; Τις περισσότερες φορές δεν ξέρει πως να βοηθήσει και αρχίζει και ρωτάει παντου ενώ εχω ξεκαθαρίσει πως δεν μου αρέσει αυτό και κάπως έτσι όλη η οικογένεια κάποιοι φίλοι και μερικοί /ες άσχετοι γνωρίζουν ολα μου τα προβλήματα.
------> Αφού τσακωθήκαμε 2-3 φορές μέχρι να το καταλάβει καταλήξαμε πώς δεν θα ξανασυμβεί και συνεχίσαμε...και ήταν πάλι όλα φανταστικά κάθε μερα και καλύτερα ώσπου:
Φάουλ νο3 : Έχοντας το κινητό του για να βγάλω κάποιες φωτογραφίες ( δεν είχαμε ποτέ κρυφα τα κινητά μας , κωδικους κλπ.) έπεσα σε ένα φάκελο σε τσόντοφωτογραφίες (λογικό θα μου πείτε) το θεμα είναι ότι ανάμεσα τους ήταν και δικές μου προσωπικές φωτογραφίες.
------> Φρίκαρα , σιχάθηκα , έφτασε η αυτοπεποίθηση μου στα τάρταρα ( γιατί προφανως σκέφτομαι δεν του φτάνω αλλά και με βάζει στην ίδια κατηγορία με τις φωτογραφίες αυτες) και τον χώρισα.
Ναι υποφέρω ! Για είχα ανοιχτεί πιο πολύ από κάθε προηγούμενη σχέση και περνούσα καλύτερα από ποτε μαζί του και είχαμε σχεδια κλπ. αλλά....
αν δεχτω και αυτό τότε πάει ο αυτοσεβασμός μου πέρα από το ότι πιστευω ότι θα μου μείνουν οι αμφιβολίες από εδώ και περα....
έκανα καλά; ποιά είναι η γνώμη σας;;;;;
Υ.Γ. εκείνος ζητάει δευτερη ευκαιρια (έχει ξεχασει τις προηγούμενες) και να κάνει ότιδήποτε χρειαστεί για να είμαστε μαζι.