Δεν ξερω πως μου εχει καρφωθει αυτη η ιδεα,αλλα φοβαμαι τελευταια οτι επειδη καθομαι βροστα στον υπολογιστη αρκετες ωρες ,θα παθω εγκεφαλικο.Υσχιει κατι τετιο?Δλδ οσοι δουλεουν 8ωρα σε υπολογιστη σε δουλεια γραφειου ?
Printable View
Δεν ξερω πως μου εχει καρφωθει αυτη η ιδεα,αλλα φοβαμαι τελευταια οτι επειδη καθομαι βροστα στον υπολογιστη αρκετες ωρες ,θα παθω εγκεφαλικο.Υσχιει κατι τετιο?Δλδ οσοι δουλεουν 8ωρα σε υπολογιστη σε δουλεια γραφειου ?
Ελα βρε πανικούλα τι είναι καινούργιο αυτό;
πανικουλα με το συμπαθιο κιολας,αλλα υπαρχουν ατομα που καθονται και 12 ωρες σε pc και ακομα περισσοτερες....Δεν ξερω να επαθε κανενας εγκεφαλικο..Ειναι εντελως ακυρο αυτο βρε
Απλα θα ηθελατην γνωμη σας.με πιανουν κρησεις πανικου οταν καθομαι πολυ ωρα στον υ/η ,γιατι νομιζω θα παθω εγκεφαλικο.
ποσες ωρες καθεστε στον υπολογηστη βρε παιδια?δεν νιωθετε καποια ενοχληση?
αχ αχ πειτε μου.ειστε κακα παιδακια.θα με πιασει παλυ κρηση και ειναι η ωρα μου.τετιες ωρες με πιανει.λολ.
Βρε συ δεν υπάρχει περίπτωση εγκεφαλικού απλά δεν είναι και το καλύτερο για τα μάτια να κάθεσαι 8ώρο σε μια παλιά crt μπροστά ή μια φτηνή tft.Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κόπωση και πονοκεφάλους και δυσφορία αλλά εγκεφαλικό αποκλείεται :)
να σας πω κατι γγια μενα?η διαταραχη πανικου που εχω ειναι οξειας φασης με συνοδο καταθλιψη.δεν περναει ευκολα και πι8ανον να την εχω μια ζωη.ειναι η χειροτερη μορφη διαταραχης πανικου.το διαβασα στο νετ και μ το παν και γιατροι.γιαυτο κανετε υπομονη μαζι μουθα σαν πριζω συνεχεια.:(
Όταν λες οξεία φάση τι εννοείς?Παθαίνεις κρίσεις πανικού όλη την ώρα??Καλά κρίσεις πανικού και λίγο πολύ όλοι μας έχουμε και λίγη κατάθλιψη από την στεναχώρια μαςςςςςς...λες και όλοι οι άλλοι είναι καλά νομίζετε...απλά εμάς μας τυρανάει ποιό πολύ γιατί μας περιορίζει και πολλές φορές μας χαλάει και την όρεξη για πράγματα...
οξεια φαση ενοω κρησεις πανικου με τρομακτικη ενταση.πυστεψεμαι.χανω τον μπουσουλα μου οταν με πιανουν,αλλου παταω και αλλου παω και οι παλμοι μ ανεβενουν στους 190.επισης ολαγυρωμου γυριζουνε.και την συνοδευει για μερες αν δεν με ξαναπιασει τις επομενες εντονη καταθλυψη.οταν δεν επερνα φαρμακα διαρκουσαν και μεχρι 3 μερονυκτα κ επειταγια κανενα 15ημερο ειχα καταθλιψη και εντονη κουραση.
Τώρα είσαι καλύτερα όμως έτσι?Και δουλειά πας κιόλας...
δεμ δουλευω να κουραζομαι και να ξεχνεμαι να βγαζω και κανενα φραγκο.αυτο ειναι το βασικο προβλημα μου.τελος τοου μηνα παιζει να πιασω δουλεια μακαρι δλδ μπαςκ συνελθω.συνηθως τα βραδια με πιανουν κρησεις.αν ειμαι κουρασμενη θα κοιμαμαι χωρις προβληματα φανταζομαι.
Ρε γαμώτο το Red bull μου και τους καφέδες που έπαθα την υποτροπή,είμουν αρκετά καλά ποιο πριν...τώρα είμαι πάλι απο την αρχήηηηη,αλλά το πολεμαω αλλίως τώρα,απλά θέλω να ξεκολήσω και να πάω κάπου μακρυά ξανά αυτό με τρώει...παώ ταξίδια αλλά σε προορισμούς γνωστούς...να φανταστείτε είμουν Αγγλία 2 χρόνια και τώρα άμα με βάλεις σε αεροπλάνο θα το σκέφτομαι όλη την μέρα πριν μπω...
α εγω δεν εχω τετια προβληματα ευτυχως.απλα εμενα ειναι οι κρησεις π με τρελλενουν.ειναι εντονες οι ατιμες.και ωρα νιωθω οτι ο εγκεφαλος μ θα κανει ξαφνικα τσουφκαι θα σκασει.εγω ειμαι καλα μονο οταν εχω γυρωμου κοσμο.τα βραδια π ολοι κοιμουντε κ μενω μομη φοβαμαι κ παθενω οτι παθενω.αα μειωσε τους καφεδες γιατι δεν βοηθανε καθολου στο προβλλημα μας.
Τους έχω κοψει,decaf μόνο πλέον αρκετούς ήπια :)
ντεκαφεινε π ιπια μια φορα με επιασε επιτοπου κρηση.σιγουρα δεν εχει καφεινη μεσα?
για αεροπλανο δεν το συζητω καθολου και να φανταστεις παλιοτερα ειχα γυρησει ολη την ευρωπη και σκανδιναβια ! πανε αυτα τωρα !! ελπιζω να μου ξαναπερασει συντομα μου αρεσουν πολυ τα ταξιδια .panikoyla δεν το εχω ξανακουσει αυτο για εγγεφαλικο ενοω, αδικα φοβασε απλος δεν δουλευεις τωρα δεν εχεις που να αασχολησεις το μυαλο σου και βρηκες αλλο ενα λογο να φοβασε ,θα δεις μολις πιασεις δουλεια θα ειναι ολα καλυτερα
Ναι δεν έχει καφείνη αλλά δεν σημαίνει σύμφωνα με την ψυχίατρο μου ότι δεν μπορεί να σε διεγείρει λίγο.Τι άμα κάνω πως πίνω με καφείνη τώρα θα γίνω Βέγγος...Quote:
Originally posted by panikoula
ντεκαφεινε π ιπια μια φορα με επιασε επιτοπου κρηση.σιγουρα δεν εχει καφεινη μεσα?
panikoula δεν υπαρχει αυτο που φοβασε ! απλα δεν δουλευεις τωρα να απασχολεις καπου το μυαλο σου και βρηκες αλλο ενα λογο να φοβασε .θα δεις οταν πιασεις δουλεια θα ειναι ολα καλυτερα
Και εγώ ήθελα σκανδιναβία να πάω,παλί καλά που γύρισες και την ευρώπη...εγώ λέω κάποια στιγμή να το κάνω και ότι γίνει...α ένα video που μου φτιαχνει την διάθεση :D http://www.youtube.com/watch?v=G8SEBkvM_uUQuote:
Originally posted by .lola.
για αεροπλανο δεν το συζητω καθολου και να φανταστεις παλιοτερα ειχα γυρησει ολη την ευρωπη και σκανδιναβια ! πανε αυτα τωρα !! ελπιζω να μου ξαναπερασει συντομα μου αρεσουν πολυ τα ταξιδια .panikoyla δεν το εχω ξανακουσει αυτο για εγγεφαλικο ενοω, αδικα φοβασε απλος δεν δουλευεις τωρα δεν εχεις που να αασχολησεις το μυαλο σου και βρηκες αλλο ενα λογο να φοβασε ,θα δεις μολις πιασεις δουλεια θα ειναι ολα καλυτερα
λολ εγω αν πιω τωρα καφεινη θα γινω οχι Βεγγος αλλα σαν να μου βαλανε νευτι στον κ_λο .λοοοοοοολ
σευχαρηστω λολα μου.δεν μ φτανουν ολα αυτα εχω γνωρησει και 20 αντρες δυκτιακους για γνωριμια και εχω περδεψει τα μπουτια μου.οι περισσοτεροι θελον φικι φικι κατι π δεν θελω κ δεν εχω διαθεση πλεον λογο φαρμακων ,και οι αλλοι γνωριμια η σχεση πραγμα π φοβαμαι.τι διαολοκανω γνωριμιες.με περδευουν ακομα περισσοτερο.μεχρι να συνελθω καλα δεν θα μπενω σε σαιτ γνωριμιων.κουλουβαχατα γινανε ολαστο μυαλο μου.
εγω εχω να πιω καφε 3 χρονια ....και πριν ειχα ταραξει τους frento και δεν με επιανε τιποτα τωρα ουτε ντεκαφ με πειραζει και αυτος
και τι διαολο να πινουμε?γαλα?
η σκανδιναβια ειναι ωραία αλλα οχι για καταθλιπτικους !! ολα ειναι γκριζα ουρανος,δρομος ,κτιρια συν οτι οταν ειχα παει ηταν εξι μηνες μερα !!! ενα πραγμα σαν σουρουπο ολη την νυχτα ουτε οι διπλες κουρτινες που ειχαν στο ξενοδοχειο δε βοηθοθσαν το ματι γαριδα ειδα και επαθα να κοιμηθω
πινω κανα τσαι καμια πορτοκαλα ΧΩΡΙς ανθρακικο γιατι φουσκονω ....ασε το εχω ριξει στα σκληρα !!!! για ποτο δεν το σκεφτομε μολις αρχισω να ζαλιζομε φοβαμε οτι θα λιποθυμισω !!!!
to tsai periexei kafeinh.
τοξερω αλλα πολυ πολυ λιγοτερη απο τον καφε
Decaf δεν με πειράξει...ε όχι και χωρίς γέυση καφέ καθόλουυυυυυ...δεν σε πειράζει το τσαί που έχει καφείνη και σε πειράζει ο decaf που δεν έχει?
εγω αποφασησα να πινω στο εξης γαλλικο.εχει λιγοτερη λενε
δεν ξερω αν δεν εχει καθολου καφεινη με πειραζει ομως. ο μονος που δεν με εχει πειραξει ειναι ο ντεκεφ γαλικος ειχα πιει μερικες φορες το χειμωνα
Είναι ο ποιό ελαφρύς ναι αλλά όλα έχουν καφείνη...εγώ μέχρι και cola σταμάτησα...απο περιέργεια,συνάντησες κανένα απο αυτούς που γνώρισες online?Δεν έχω ανοίξει profile σε κανένα εκτος από το Wadja.com επειδή είχε δωρεάν sms
σημερα γραφτηκα αλλα διαβαζα πολυ καιρο το τοπικ
νεγκελ ναι σιναντησα 2-3 αλλα μαπα το καρπουζι.μονο ο τελευταιος κατι λεει αλλα μπεμπεκιζει νομιζω.στο εξης νομιζω ετσι θα γινονται γνωριμιες χεχε.
Εδώ?Μιλάω για site όπως hi5 myspace κτλ που λέει η πανικούλα ότι γνώρισε άντρες...δεν νομίζω ότι εδώ είναι site γνωριμιών :)
λολ μάπα το καρπούζι :D:DQuote:
Originally posted by panikoula
νεγκελ ναι σιναντησα 2-3 αλλα μαπα το καρπουζι.μονο ο τελευταιος κατι λεει αλλα μπεμπεκιζει νομιζω.στο εξης νομιζω ετσι θα γινονται γνωριμιες χεχε.
δεν εχω μπει σε τετοιο σαιτ αλλα δεν το χρειαζομε κιολας με τον αντρα μου τουλαχιστον τα παω μια χαρα εχω και ενα μωρο δοξα τοθεο απο αυτη την πλευρα καλα ολα.panikoula τσαμπα το ψαχνεις απιθανο θα ηταν κανενας πολυ καλος να ψαχνει σχεση απο το pc
oxi re στο zooι.gr τους γνωρισα.εχωκαι φωτο εκει χιχιχχι.Maraki__30 ειναι το ψευδ/μο μου.παιζω και ταβλακι.ευχομαι να μπω στην δεκαδα παλι οπως παλια σε αλο σαιτ.ειχα φτασει 2100 και ειμουν 4η στην δεκαδα.ειμαι καλη ταβλιαρα αχααχαχαχ
Aaaaaa πανικουλα και εγω εμπαινα αλλα για να παιξω μπιλιαρδο...εχει πολυ πλακα....μετα εκανα μια λαλακια εβαλα φωτογραφια και αρχισαν να στελνουν μηνυματα..ξενερωσα και δεν ξαναμπηκα........Παντως τα διαδυκτιακα μην τα σνομπαρετε...μια φιλη μου απο το χωριο γνωρισε την τωρινη της σχεση απο το zoo...απλα δεν ειναι και να τα εμπιστευεσαι..αν σου βγει κανενας λαλημενος @#σε μεσα....οποτε μακρια....Ασε που μερικοι ειναι σαν τα στειδια...Λες δεν θελω χρυσε μου...εκει αυτος...οποτε ουξου..χιχιχ...Παντως και ο καφες ειναι μια απλη συνηθεια..Επινα 7-8 την μερα..φραπεδακια παντα(μην ειμαστε και ντεμοντεδες...χιχιχι) και τωρα δεν πινω ουτε ελληνικο,ουτε ντεκαφεινε ουτε τιποτις..Μονο χυμους και κανενα ανθρακουχο(με ρεγουλα βεβαια γιατι εχει κενες θερμιδες).....Μια χαρα ειναι η ζωη και χωρις το καφε...αι σιχτιρ ο σιχαμενος,μονο προβληματα βγαζει.......
γιατι μας πειράζει ομως μονο τον καιρο που δεν ειμαστε καλα ??? πριν επινα και μια χαρα.....και αυτο εμεις το επιβαλουμε στον εαυτο μας ??? αι στο καλο ζηλευω αυτους που πινουν καφε σχεδον τους κοιταω με μισος ........ που καταντησα