Ο άντρας μου έχει φετίχ με τα μεγάλα βυζιά
Από πού να αρχίσω...
4 χρόνια είμαι με τον άντρα μου...
Η ερωτική μας ζωή στην αρχή ήταν πάρα πολύ καλή ,τώρα έχει πέσει λίγο ίσως βέβαια λόγω ρουτίνας,βέβαια εγώ έχω άλλη άποψη για αυτό.
Το θέμα είναι πως έχει κάνει στο παρελθόν sexting με άλλες που ειχαν μεγαλύτερο στήθος από εμένα ,το συγχώρεσα και προχωρήσαμε την ζωή μας, δυστυχώς όμως οι δικές μου ανασφάλειες για το στήθος μου δεν έφυγαν.
Ζηλεύω πολύ,είμαι καχύποπτη,έχω όλους τους κωδικούς από τα social media και από τα λάπτοπ του,βλέπω ότι κοιτάει τσόντες παράδειγμα με γυναίκες που έχουν μεγάλα βυζιά και με πιάνει τρέλα ,έχει μεγάλο θέμα με το μεγάλο στήθος,κάτι που εμένα η μητέρα φύση δεν μου έδωσε,δεν ξέρω πως να σταματήσω να σκέφτομαι πως κάθε φορά που βλέπει γυναίκα με μεγάλο στήθος μουρλενετε,τον έχω δει πολλές φορές να κοιτάει άλλες γυναίκες που έχουν πολύ μεγάλο στήθος , ρε παιδιά αυτό το βλέμμα που έχει εκείνη την ώρα θα ήθελα να το είχα και εγώ από εκείνον...
Κάθομαι κάθε φορά και βάζω τα κλάματα γιατί δεν ξέρω τι να κάνω ,δεν ξέρω πως θα προσφέρω στον άντρα που αγαπάω αυτό που του αρέσει γτ απλά δεν το έχω.Στο σεξ πλέον δεν βγάζω ούτε μπλούζα ούτε το σουτιέν,τόση μεγάλη ανασφάλεια.
Πηγαίνει σε ψυχολόγο μήνες τώρα ,πήγα και εγώ 3 φορές αλλά δυστυχώς δεν έγινε κάτι δεν άκουσα κάτι που δεν ξέρω ήδη.
Τι να κάνω ρε παιδιά ? Πώς να γίνω σαν κάποιες άλλες γυναίκες που δεν τους νοιάζει καθόλου που και ποια κοιτάει ο άντρας τους ,και αντιθέτως γελάνε κιόλας,θέλω να γίνω έτσι να μην τον στεναχωρώ και να μην στεναχωριέμαι και εγώ η ίδια ,αλλά δεν μπορώ ....μου είναι δύσκολο