(ελάχιστο) σεξ στο γαμο κλπ
Θα ήθελα τις γνώμες σας για ότι διαπιστώνω με το σεξ στο γάμο μου: μετά το αρχικό καλό κομάτι της σχέσης και του γαμου με ικανοποιητικό σεξ ,μπήκαμε σε εποχή με ελάχιστο σεξ.Αρκειται πχ η γυναίκα να τελειώνουμε με παιχνιδια και χωρίς καθολου διείσδυση....() Ζήτημα τεράστιο ,φοβερό τρομερό για κάθε άνδρα...διαχειρίσιμο ,όχι φοβερό για αρκετές γυναίκες απ ότι μαθαίνω και διαπιστώνω!Θέλω τις γνώμες σας κυρίως στα εξης σημεία: πρώτον η σύζυγος που διατηρείτε πολύ καλά για την ηλικία της και ειναι οκ ωραία κοπέλα ,πως κρατιέται? αποδέχεται? συμβιβάζεται με τόσο λίγο σεξ !!! (αυτή μου δηλώνει ότι ποτέ δεν ήταν πολύ του σεξ κλπ μαλακίες)δεύτερον : κάθε ζευγάρι με παιδιά υποχρεώσεις τρεξίματα έχει και τα πάνω του και τα κάτω του...Πως γίνεται να μου συνδέει το καυγαδάκι πριν 5 μέρες όταν ζητάω σεξ και να θεωρεί οτι τέτοια καυγαδάκια την χαλάνε και δεν έχει όρεξη για σεξ!!
[ηλικίες 50-43 ,πληροφοριακά: με γεμάτα ωράρια εργασιών και οικογενειακών υποχρεώσεων και ελάχιστο ύπνο (τα λεω σαν πλαισιο επιπλεον)]