Εμποδίζουν τα κιλά στο να κάνεις σχέση? Η να βρεις κάποιον που να σου αρέσει?
Printable View
Εμποδίζουν τα κιλά στο να κάνεις σχέση? Η να βρεις κάποιον που να σου αρέσει?
Κοιτώντας γύρω σου διαπιστώνεις πως μόνο οι αδύνατοι είναι σε σχέση;
εγω αρχιζω να πιστευω πιο ευκολα βρισκουν γκομενο και για σχεση κιολας-να τρελενεσαι δηλαδη-φακλανες,πατοζες,γυναικες που δε βλεπονται παρα κοπελες αδυνατες,κανονικες,ομορφες ,ταπεινες κτπλ κτπλ αντικειμενικα αποδεκτες....Και μενεις ναν απορρεις τι τους βρισκουν κι εσενα απο μακρια...Και φυσικα οι χοντρες μιαν αυτοπεποιθηση να σοκαρεσαι και αυτοτογνωσια 0
Λογικά έχεις μίσος μέσα σου και το εκφράζεις προς τις χοντρές. Σκέψου ότι το μίσος μένει μέσα σου εγκλωβισμένο και δεν το αφήνεις να φύγει. Οι χοντρές θα συνεχίσουν να γ*μανε και εσύ θα ζηλεύεις. Γι'αυτό καλύτερα άλλαξε τροπάριο. Κάνε ο,τι κάνουν οι χοντρές. Μάθε να αγαπάς αυτό που έχεις και να μην υποφέρεις. Το πιο δύσκολο το κάνουν οι χοντρές. Αυτές μαθαίνουν να αγαπάνε. Εσύ μαθαίνεις να μισείς. Άρα μάλλον γι'αυτό βγάζεις αυτά τα συναισθήματα γιατί εσύ δεν μπορείς να τις μοιάσεις σε αυτήν την αυτοπεποίθηση που έχουν. Το θεωρείς αδιανόητο με την εμφάνιση που έχουν. Πώς τα καταφέρνουν; Ψάξε και θα βρεις...
Εχεις σκεφτεί ποτέ οτι μπορεί να μην φταίνε οι ίδιες για αυτό που έχουν; Να πάσχουν απο υποθυροειδισμό, να πάσχουν από υπερφαγικά και να μην ξέρουν πως να το αντιμετωπίσουν και που να στραφούν; Το ξέρεις πως αυτή την ανοησία που γράφεις, την γράφεις σε ένα φόρουμ που κάποια από τα μέλη του λαμβάνουν φάρμακα που μπλοκαρούν υποδοχείς που έχουν ως αποτέλεσμα την παχυσαρκία; Λοιπόν εγώ που προτιμώ να μπλέξω με ένα τόφαλο 120 κιλων και 1,80 ύψος αν μέσα της έχει καλοσύνη παρά να μπλέξω με μία ψωνισμένη που κρίνει τον άλλον από την εμφάνιση.
Βλέπεις ο τόφαλος αν το θέλει και βρεθει κάποιος να την καθοδηγήσει θα γίνει κορμάρα, 10 μήνες θα πάρει το εγχείρημα και αυτό που θα κερδίσω είναι πως ότι και να γίνει ακόμα και αν χαθώ από τη ζωή της, πάντα μα πάντα όμως θα με θυμάται και πάντα θα με σκέφτεται και θα νιώθει απεραντη ευγνωμοσύνη, η σκύλα από την άλλη μια ζωή σκύλα θα είναι που δεν πρόκειται να νιώθει τίποτα.... οπότε εδώ τίθεται το ερώτημα ποιος θέλει μια σκύλα στη ζωή του όμως που δεν νιώθει τίποτα και γιατί να την βάλει μέσα σε αυτήν, τι θα κερδίσει από αυτό;
Ωπα παιδια...Χαλαρωστε...Αυτο ειναι ενα απο τα πραγματα που μ εχουν κουρασει τοσο στους ανθρωπους.Να παρεξηγουν τα λεγομενα μου και να βγαζουν αυθαιρετα συμπερασματα.
Κοπελα..Υστερα απο οσα μηνυματα ταθετηρια ψυχης σου εχω γραψει ακομη δεν εχεις πιασει λιγο το σκεπτικο μου?Εγω "φιλη μου " το μισος και τη ζηλεια την ενιωσα μεχρι και σημερα στο πετρι μου να με γδερνει.Δε καταφερα ποτε να μισησω κανεναν και ουτε θα επετρεπα στον εαυτο μου να νιωσει τετοιο συναισθημα σκοτεινο.Εργο του πονηρου και οχι Του Θεου.Δε ζηλεψα ποτε κανεναν.Αλλο να θαυμαζεις και αλλο να φθονεις.Δεν χρειαζομαι ν κοιταξω τι κανουν οι αλλοι για να το κανω κι εγω.Ποτε δεν γαλουχησα τον εαυτο μου με αυτη την αντιληψη.Ισως δεν το εξεφρασα σωστα.Ναι δεν αντιλεγω.Οπως φαινεται δεν αγαπαω αρκετα τον εαυτο μου και θελω ν αρχισω να το κανω για μενα,για να σωθω.Πιστεψε με αγαπαω τους "χοντρους" και τους στηριζω.Επικοινωνω μαζι τους.Θαυμαζω που εχουν τη δυναμη ν αγαπουν και να υπερασπιζονται το σωμα τους και εχουν τετοιον αερα που εγω δεν τον εχω πια.Το σχολιο μου απλως ηθελε να πει οτι βλεπω καποιες κοπελες που φαινομενικα ειναι αδιαφορες και αταιριαστες με αλλους και επειδη μονο τις βλεπω ,ειναι περαστικες και δε ξερω τη ζωη τους απο αυτο μονο που βλεπω τα λιγα λεπτα και το πως μιλανε και συμπεριφερονται αισθανομαι απορια και παραπονο.Δε νομιζω οτι υπαρχει ανθρωπος που αν δει στο δρομο ενα αταιριαστο ζευγαρι να μην αναρωτηθει πως ειναι μαζι...Που ειναι το κακο σε αυτο?Ειδικα οταν ανεξαρτητως κιλων ,υψους εμφανισης βλεπω και το βλεπω συχνα,αυτες να συμπεριφερονται απαισια και να ηγουνται στον αλλον κι εγω πασχιζω οπως πολλες αλλες να βρω εναν σωστο και ουτε δειγμα.
Αν εχεις παρακολουθησει τα λεγομενα μου θα ηξερες οτι καμια σημασια δε δινω στην εμφανιση.Απλα ειναι η πρωτη εικονα στην οποια δε μενω και προσπερναω για να γνωρισω τον αλλον.Επειδη ποτε δε ξερω αν μια παχουλη να το πω για να μην παρεξηγουμαι ειναι απο επιλογη η απο αιτια δε καθομαι να κρινω ουτε να το αναλυσω.Απλα διερωτωμαι και προσπερνω..Κανε σχεση με οτι θελεις δικαιωμα σου.Κι εγω θελω να ειμαι με ομορφους βατραχους και οχι ασχημους πριγκιπες οπως ελεγε η μαμα μου.Και οταν βλεπω ανθρωπους που εχουν προβλημα και το παλευουν ,δινουν παραδειγμα και σε μενα.Εγω αναφερομαι σε αδαης,απαιδευτες,κουτοπονη ρες γεματες μαγκια και αλητεια,χοντρες.
παιδια, μην ταραζεστε. προσεξτε τις εκφρασεις που χρησιμοποιει.
τετοιες εκφρασεις μονο ανδρας χρησιμοποιει για τις γυναικες. καμια γυναικα δεν θα πει "φακλανα " και "πατοζα". μπορει να πει χοντρη, θεοχοντρη, και πολλα αλλα.
ο τυπος ειναι ανδρας και μαλιστα ομοφυλοφιλος με χονδροφοβια.εχει αλλαξει πολλα προφιλ εδω μεσα.
μισει ολες τις γυναικες, αλλα τις χοντρες ακομα περισσοτερο, αφενος γιατι εχει μισος για το παχος κι αφετερου γιατι δεν φτανει που εχουν ανδρες οι αδυνατες, εχουν κι ο χοντρες, κι αυτος, τιποτα...
μερικοι δεν εννοουν να καταλαβουν οτι οι στρειτ ανδρες δεν πανε με γκει και μισουν τις γυναικες γι αυτο.
φιλε το να λεω τα πραγματα με το ονομα τους οπως τα σκεφτομαι και να μη κολλαω και κρυβομαι πισω απο λεξεις δε με καθιστα ολα οσα λες.Τι βλακειες γραφεις?Ουτε που με ξερεις..Αν δε θες να ασχολεισαι με τα ποστ μου απλα αγνοησε τα.Εχω ξαναπει σε σενα οτι εχω ωμο λογο.Τωρα αν αρεσκεσαι να πιστευει ολα οσα λες.Με γεια σου και χαρα σου αλλα τα υπολοιπα που γραφεις ειναι ψεμματα και συκοφαντεις χωρις να σου εχω κανεις τιπιτα.Δε θα ασχοληθω αλλο.Σου εχει κατσει στο μυαλο οτι ειμαι αντρας και μαλιστα γκει και εχω και αλλα προφιλ και εβγαλες και πορισμα οτι εχω και χονδροφοβια και..Μπραβο να ερθω τοτε να μου κανεις ψυχαναλυση και οταν δεις οτι φοραω σουτιεν να μου πεις αν και αυτο εθιναι ψευτικο....Απο που τα συμπερανες ολα αυτα?Που τα αποδεικνυουν?Φιλε αν σ εκνευριζω μην απαντας στα σχολια μου.Λες βλακειες και ανυποστατα ψεμματα.Εχω τα θεματα μου δε θα ασχοληθω με σενα και τα σεναρια που βγαζεις.Να σαι καλα.
ααα και φιλε μαλλον δεν εχει γνωρισει γυναικες που βριζουν εγω ξερω πολλες και αυτες δεν ειναι βρισιες αντρων.Εγω φακλανα μπορω να πω και μενα και την αδερφη και οποια μου το βγαλει χωρις να το λεω με κακια.Μαλλον εχεις πολλα ταμπου.Και παλι φιλακια διπλα φιλακια.
"φιλε", στο εχω ξαναπει. δεν βριζεις. δεν ειπα οτι βριζεις. δεν καταλαβαινεις τι ειπα. ειπα η φρασεολογια σου, ο τροπος που εκφραζεσαι ειναι ανδρικος, αλλα και μισογυνικος.δεν ειπα οτι βριζεις.
κι οχι μονο στους συγκεκριμενους χαρακτηρισμους, ΟΛΑ σου τα σχολια εχουν ανδρικο τροπο εκφρασης.
οποιος διαβαζει πολυ, μπορει ευκολα να το καταλαβει
ΦΙΛΕ το οτι μπορει να εκφραζομαι με ωμο τροπο σαν αντρας δε με καθιστα αντρα...Τι συμπερασμα ειναι αυτο?Ελα Θεε μου.Ο καθενας εχει το δικο του τροπο να μιλα και ειδεικα οταν καποιον απλα τον διαβαζεις γραπτα ,δε τον ξερεις καθολου.Η φρασεολογια που λες ειναι γιατι εγω με την δουλεια που κανω συνανστρεφομαι με πολλους αντρες ,δε καταλαβαινω αν μου το εχουν περασει ξερω σιγουρα ομως οτι εχω μεγαλυτερα απο αυτους και λεω σταρατες κουβεντες γιατι τα υπονοουμενα και η σιωπη δεν εσωσαν ποτε κανεναν.Εχεις γραψει εδω περα πραγματα ανυποστατα.Θα μπορουσε να το θεωρησω και προσωπικη επιθεση αλλα δε θ ασχοληθω οταν καλα καλα δε ξερω αν εισαι γυναικα.Που μαλλον εισαι γιατι βγαζεις πολυ κακια.Εγω απο τους αντρες που εχω γνωρισει και συναναστρεφομαι ξερω οτι ολα οσα γραφω που θεωρεις αντρικα?Γελαω δε θα τα υπερανελυαν παρα μονο σε λεξεις και ουτε καν θα χολοσκαγανε.Αυτο ειναι γυναικειο προσον.Κουραστικα τελος.Πιστευε οτι θες ...Εγω δεν μ ενδιαφερει ν αποδειξω τιποτα απο τα αυτονοητα.Εχω τα θεματα μου.Γεια σου.
Kαμία υπέρβαρη και παχύσαρκη γυναίκα δεν είναι έτσι από επιλογή εξαιρουμένης μίας περίπτωσης. Να αποκτήσει σωματάρα και να μην μπορεί να το διαχειριστεί. Δηλαδή από εκεί που όλοι την κοιτούσαν μειωτικά και ταπεινωτικά σαν παχύσαρκη, να την κοιτάνε σαν το επόμενο έπαθλο τους, πράγμα που τις τρομάζει γιατί δεν ξέρουν αν την θέλουν για αυτό που είναι ή για το σώμα που έφτιαξαν. Και είναι πραγματικά πρόβλημα αυτό για αυτές τις γυναίκες, να μην ξέρουν το γιατί. Κάποιες τρώνε τέτοιο σοκ από αυτή την απότομη αλλαγή στην αντιμετωπιση που έχουν, που το ξαναγυρίζουν στο παχύσαρκο για να νιώθουν ασφάλεια. Ναι υπάρχουν και αυτές οι γυναίκες. Δεν ξέρω αν δίνεις σημασία στην εμφάνιση, δεν ξέρω αν πραγματικά βάζεις την εμφάνιση σε δεύτερη μοίρα. Εγώ ας πουμε θα ήμουν ειλικρινής σε μία παχύσαρκη, θα της έλεγα αν όντως ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για μένα, θα αλλάξεις την καθημερινότητα σου και θα το πάμε μέχρι τέρμα. Βλέπεις εγώ δεν κρυβομαι πίσω από το δάκτυλο μου, της το λέώ, όχι για να κερδίσω εγώ κάτι, αλλά για να κερδίσει εκείνη αν δεν αποτελεί την εξαίρεση που ανέφερα παραπάνω, την ζωή της. Σε γενικές γραμμές δεν αναρωτιέμαι γιατί ένα αταίριαστο ζευγάρι εμφανισιακά, είναι μαζί, ένα τέτοιο ζευγάρι ήμουν κάποτε και εγώ. Η πρώην μου από παχύσαρκη έγινε φέτες που έκανε και κάνει muay thai και ζιου ζιτσου, ενώ εγώ ήμουν 100+ κιλά. Σε κάποια από εδώ μέσα της το έχω αποδειξει της έδειξα το πριν μου και το μετά για να πάρει δύναμη. Και εξαιτίας της πρώην μου ξεκινησα να κάνω περίπου ότι έκανε εκείνη γιατί θα είχαμε αταίριαστη καθημερινότητα. Δεν ξέρεις λοιπόν αν αυτό το αταίριαστο κατά το μάτι ζευγάρι, βρίσκεται ήδη σε κάποιο δρομο αλλαγής της καθημερινότητας του. Αλλα οκ να σου πω κάτι οκ οι χοντρές είναι έτσι όπως λες, εσύ ας πουμε τι αναλογίες έχεις και τι background έχεις που μπαίνεις στον πειρασμό και λες μα πως γίνεται εκείνες να βρίσκουν αυτό που θέλουν και εγώ όχι; Ποια τα προτερήματα σου εμφανισιακά, επαγγελματικά και ψυχικά για να διαλέξουν εσένα αντί για εκείνες;
Υ.Γ Εχεις σκεφτεί αυτοί που ήταν μαζί τους να γουστάρουν η γυναίκα να έχει τον ηγετικό ρόλο; Να είναι αυτό που θέλουν και αναζητούν σε μία γυναίκα, να το βρίσκουν σε εκείνες και να επιλέγουν εκείνες;
Remedy δεν ξέρω γιατί επιμένεις.
Η γυναίκα The Shadow δεν έχει καμία σχέση με το τρολ με τους χίλιους ( τουλάχιστον )κλώνους.
Καμία σχέση μεταξύ τους Ούτε είναι τρολ το μέλος εδώ.
Επίσης αυτό που λες ότι οι γυναίκες δεν χρησιμοποιούν τέτοιες εκφράσεις ( φακλανες, πατοζες κλπ) θα αστειεύεσαι φαντάζομαι.
Οι γυναίκες είναι οι πιο σκληρές στους χαρακτηρισμούς προς άλλες γυναίκες.
Παραδείγματα άπειρα.
Εδώ έχω πετύχει συζήτηση γυναικών ( στο διπλανό τραπέζι σε καφετέρια ) που κάποια έλεγε ότι είχε πάρει ένα κιλό (!!!) και αισθανόταν άσχημη και χοντρή και οι φίλες της , της λέγαν τα κλασικά και ότι ειναι μια κουκλα και μόλις έφυγε αυτή , οι φίλες της άρχισαν το θάψιμο και ότι σιγά μην πήρε μόνο ένα κιλό η μπετονιέρα . Η άλλη έλεγε ότι έγινε αγνώριστη και πρήστηκε πολύ στο πρόσωπο και ασχημηνε πολύ.
Θα έχεις ακούσει ( και τα μέλη γενικά ) άπειρες τέτοιες ιστορίες και φυσικά με πιο σκληρούς και ευφάνταστους χαρακτηρισμους.
Θα σου απαντησω σαν χοντρη για να σου λυσω καποιες αποριες και στερεοτυπα. Εχω παραπανω κιλα τα οποια εχω σχετικα μειωσει, αλλα ποτε δεν θεωρησα τον εαυτο μου φακλανα ή πατοζα (τι σημαινει αληθεια?) για τους εξης λογους. Ντυνομαι παντα ομορφα , δεν θα βαλω κολάν γιατι εχω αυτογνωσια, αλλα θα βαλω ρουχα που ταιριαζουν στο σωμα μου, Ειμαι παντα χτενισμενη, ισιωμενο μαλλακι , ενα κραγιονακι και ομορφα αξεσουαρ. Κυκλοφορω περιποιημενη τελοσπαντων. Στον αντιποδα τωρα βλεπεις εξω γυναικες αδυνατες ομορφες ή ασχημες, αλλά αχτενιστες μ ενα αθλητικο απ το πρωι ως το βραδυ. Γιατι κατα τη γνωμη σου θα προσεξει καποιος εκεινη κι οχι εμενα? (Για την ιστορια αλλά και για να γελασουμε,ειμαι παντρεμενη και μεγαλυτερη σε ηλικια οποτε τα παραπανω κιλα τσιτωνουν και το δερματακι )
ειναι τρολ, σαλβαδορ.
δεν ειπα οτι ειναι το ιδιο τρολ με ολα τα αλλα, αλλα ειναι τρολ. και ανδρικο τρολ.
δεν εβγαλα το συμπερασμα απο τους συγκεκριμενους χαρακτηρισμους, αλλα απο τις ασυναρτησιες καιτ ις αντιφασεις, τα παραληρηματα που εγραψε στο δικο του θεμα. διαβασες το δικο του θεμα και τις ασυναρτησιες; βγαζει συναισθημα εντελως ασχετο με αυτα που περιγραφει. εχει αλλα προβληματα και περιγραφει μια τελειως ασχετη με τα προβληματα του, ιστορια.
συμφωνω οτι οι γυναικες μπορει να γινουν παρα πολυ σκληρες. δεν ειναι η σκληροτητα το ποιντ μου. οι γυναικες εκφραζονται ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, κι οταν ειναι σκληρες κι οταν ειναι μαλακές.
και ναι, εκφραζεται σαν ανδρας. εχει ανδρικο mindset. δεν ειπα οτι βριζει.
Συμφωνω πολυ με αυτα που λες.Δεν αντιλεγω.Στηριζω και εχω βοηθησει πολλες κοπελες που ειχαν τετοια διατροφολογικα και ψυχικα θεματα .Κι εγω το εχω περασει ξερω το συναισθημα και το σεβομαι.Καποτε απο την στεναχωρια μου ειχα παρει 20 κιλα και με κοροιδευαν και ασχολουνταν τοσο πολυ με το γεγονος αυτο που οταν καταλαβα οτι κανω κακο στον εαυτο μου και τον τραυμαιζω για χαρη των υπαιτιων αλλαξα .Αρχισα να εχω μια εντελως αλλη καθημερινοτητα.Αλλαξα ριζικα.Και κυριως μαζι με τα κιλα μου αλλαξα το χαρακτηρα μου.Ακομη και σημερα δε πιστευω ποση δυναμη,πειθαρχια,επιμονη ,αντοχη και υπομονη με κατεκλυσαν και τα καταφερα.Πολες φορες τα σκεφτομαι οταν παω να τα παρατησω και να λυγισω.Οι γυναικες αυτες ειναι μιαν αντανακλαση της γυναικα που ημουν.Δε θα μπορουσα να ειμαι ποτε δημιος τους.Επειδη λοιπον ποτε δε με ενοιαζε η εμφανιση τα παραπανω ηταν ενας λογος περισσοτερο για να θελω να ξερω οτι ο αλλος ειναι μαζι σου ειτε ερωτικα ειτε ακομη και φιλικα για αυτο που εισαι και οχι οπως εισαι.Μπραβο σου αν το κανεις αυτο στις κοπελες.Εχεις αρχιδια που πολλοι δεν εχουν.Μπραβο ετσι θα επρεπε να κανουμε ολοι.Ακριβως λοιπον επειδη δε ξερω τον αλλον που βλεπω ,δεν ασχολουμαι.Απλα παρατηρω και ως εκει..Και χοντρη εννοω εκεινη που ειναι προκλητικη,εχει κακο και μαγκικο χαρακτηρα και βγαζει ολη αυτη την καγκουρια που βλεπω εξω.Καμια σωστη δεν αποκαλω ετσι.Το θεμα δεν ειναι η εμφανιση που εχω ,το θεμα ειναι οτι βλεπω ανθρωπους που εχουν τα δικα τους μειονεκτιματα και προτερηματα αλλα καπου στη πορεια βρισκουν εναν ανθρωπο να προχωρησουν.Δεν κανω συγκριση.Απλα αναρωτιεμαι πως εγω δυσκολευομαι τοσο.Τι κανω λαθος.γΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ "ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ,ΝΑ ΤΑΚΙΜΙΑΣΟΥΝ"εΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙς.Πολλες φορες μου λενε οτι ειμαι παραπολυ δυναμικη και ηγετικη και τρομαζω τον αντρα γιατι χανει την ταυτοτητα του και το ρολο του και τον καπακωνω και δε ξερει πως να με κουμανταρει γι αυτο τα παρατα.Αλλοι οτι ειμαι πολυ ιδιοτροπη και επιλεκτικη,δυσκολη.Το να εχεις συγκεκριμενα πραγματα και να ξερεις ακριβως τι ζητας απο τη ζωη σου δεν θαρρω οτι ειναι ιδιοτροπια η παραξενια.Επιση μου λενε οτι ειμαι κλειστο βιβλιο και δεν αφηνω τον αλλον να με μαθει,δεν ανοιγομαι ,ειμαι καχυποπτη και δεν εμπιστευομαι.Επισης βλεπω τη ζωη με αλλο ματι και ειμαι πολυ φιλοσοφουμενο ατομο και πολλες φορες δεν γινομαι κατανοητη.Αν με ρωτας λοιπον.Σου απαντω οχι τι λεω εγω.Τι λενε οι αλλοι για μενα.Λενε οτι ειμαι μια πολυ εντυπωσιακη κοπελα που το προσωπο μου ειδικα χαρασεται ανεξιτηλα στο μυαλο του αλλου.Ειμαι πολυ χαρακτηριστικη και θηλυκη.Ποιος αντραδε θα ηθελε να ειναι μαζι σου,τι αναγκη εχεις,οποιο θελεις με το τροπο σου και το λογο σου μπορεις να τον κερδισεις και μπλ μπλα μπλα.Επαγγελματικα σπουδασα πολυ και ημουν φιλομαθης απο παιδι και ενω θα επρεπε να γινω επιστημονας και να προοδευσω οπως ελεγε ο πατερας μου με το μυαλο,το μαθησιακο και γλωσσολογικο επιπεδο και συλληβδην την ευφραδεια που εχω προτιμησα να εγκαταλειψω την λαμπρη επιστημονικη σταδιοδρομια μου για να κανω ενα επαγγελμα ταπεινο που ομως αυτο αγαπουσα.Ψυχικα -ειλικρινα- ειμαι τσακισμενη αλλο το βαθος που εχω σε συναισθηματα και κρισεις ραιζουν ακομη και βουνο.
ΚΑΤΡΑΝ εγω οσα κιλα και να εχει μια κοπελα την χαιρομαι να την βλεπω να φροντιζει και να περιποιηται τον εαυτο της γιατι δειχνει πως μαχεται γι αυτην.Δειχνει δυναμη..Φακλανα εγω στη ζωη μου το λεω αστειευομενα οχι κακοτροπα.Μου το ειχε πει ενας φιλος μου καποτε για πλακα επειδη ειχα τσακισει πολυ φαι οταν ειχαμε βγει και μου εμεινε και απο τοτε το λεει για πλακα.Πχ? Αμα τρωω πολυ λεω στον εαυτο μου "πωπω πολυ φακλανεψα σημερα,δε θα ξεκολλαν τα μπουτια μου".Τελος ειναι σημαντικο οπως και να εισαι ,να εχεις αυτογνωσια και να μην εισαι προκλητικη.Πχ εγω δε θελω να φοραω ποτε κολαν και κολλητα φορεματα γιατι δε θελω να βλεπουν τον κωλο μου,να τραβαω εκει την προσοχη.Ξερω τι εχω και προτιμω να το δειχνω σε εναν.Αυτο ειναι αυτογνωσια.Πχ.Δε μπορεις να εισαι εξω και να φορας ρουχα που δε σε κολλακευουν.Αυτο ειναι αυτογνωσια. .Αυτο καταδικαζω.Κατα τη γνωμη μου ο αλλος πρεπει να προσεξει αυτο που σου βγαζει και σου μεταδιδει και οχι αν ειναι λεπτη η οχι ,ασχημη η ομορφη,κοντη η ψιλη.Πρεπει φυσικα να εισαι περιποιημενη αλλα για σενα ,για να νιωθεις εσυ καλα.
Από δικές μου γνωστές πολλών δεκαετιών , τι συμπέρασμα έχω βγάλει . Όσες γυναίκες έχουν καλή εμφάνιση , έχουν πολύ περισσότερες προτάσεις. Οπότε τελικά κάνουν πολύ λιγότερες σχέσεις και έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να μείνουν μόνες στο τέλος. Τελικά δηλαδή ίσως έχουν χειρότερη προσωπική ζωή και από αυτές που είναι πολύ χάλια εμφανισιακά. Δεν το συζητώ καν σε σχέση με τη μέση γυναίκα (από εμφάνιση) . Αυτή που έχει εμφάνιση χάλια , δεν θα χάσει τις ελάχιστες ευκαιρίες της. Η μέτρια, θα αξιοποιήσει αρκετές από τις κάμποσες ευκαιρίες της. Η καλλονή , δεν αισθάνεται τίποτε για τις άπειρες ευκαιρίες της, γιατί οι περισσότεροι είναι συνηθισμένοι άνδρες. Και δεν της λένε τίποτε.
Θέλει αυτόν που είναι όμορφος σαν τον Πωλ Νούμαν στα νιάτα του, αλλά να είναι και μπρατσαράς να είναι και επιστήμονας να είναι και διάσημος , να είναι και ζάμπλουτος , να έχει και μέγαρο να έχει και 10 λαμπορκίνι , φεράρι , πόρσε, να έχει σκάφος , να έχε ίσως και ιδιωτικό τζετ και παλάτια στο εξωτερικό κτλ κτλ κτλ κτλ ...
Υπάρχουν τέτοια άνδρες ; Υπάρχουν ... αλλά συνήθως δεν είναι πιστοί . Αν κάτσουν μόνιμα με κάποια , δεν θα είναι συνήθως μικροαστή , μάλλον θα είναι από μεγιστάνες κι αυτή ... συνήθως όμως αλλάζουν γυναίκες πιο συχνά από κάλτσες και εσώρουχα ....
Έχει πλάκα η ζωή. Για αυτό δεν πρέπει ποτέ να την παίρνεις στα σοβαρά. Άλλωστε κρατάει και λίγο .
Στην ερμου δε βγαινω αρχικα..Πολυς κοσμος.Ωστοσο Πολλοι με κοιταζουν ,στα μεσα αρκετοι θα με πλησιασουν ,στο δρομο καποιοι θα τολμησουν να μου μιλησουν και να μου ζητησουν τηλεφωνο ,γνωριμια εγω επειδη θαυμαζω τον αλλον που τολμαει να το κανει ,να με φλερταρει κατι που μετα λυπης σπανιζει με ελκυει ,να προσπαθησει ανεξαρτητα απο το αν μου αρεσει η οχι θα ανταποδωσω ευγενικα .Γιατι πιστευεις οχι?Σιγουρα συναντησα πολλους αντρες στο δρομο που με κοιταζαν εντονα,κανανε σπασμωδικες κινησεις,ερχονταν πχ αν ημουν στο μετρο και καθονταν διπλα μου,μου χαμογελουσαν αλλα ως εκει.Μολις εφθανε η ωρα να κατεβω κανεις δε με σταματαγε κατι να μου πει.Πολλες φορες στεναχωρηθηκα γιατι ενιωσα οτι μαλλον δεν του αρεσα αρκετα για να ασχοληθει να με ξαναδει..
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...
Φιλε μου αυτο εξηγω και στο θεμα μου..Δε θεωρω οτι ειμαι καλλονη πιστευω υπαρχουν ωραιοτερες απο εμενα.Πιστευω ομως οτι ειμαι ακατεργαστο διαμαντι.Και δεν νιωθω τιποτα πιο δυνατο σε αποψη για μενα απο αυτο που σου λεω.Ναι εχουν χαλια προσωπικη ζωη ,καποιες γλιτωνουν απο αυτο.Εγω ακομη οχι.Οι επιλογες-πιθανοτητες που λες προτιμω να τις απορριψω και να μεινω μονη μου παρα να εχω εναν που νοιαζεται να με προωθει σα τροπαιο στους φιλους του για το σουξε του,στις επιδοσης του και γενικα σε οτι πιο επιφανειακο και αναισθητο υπαρχει και οταν ζητησεις κατι παραπανω να φευγει γιατι δεν μπορει να σε καλυψει..Εγω οταν αισθανθηκα οτι μου δοθηκε καποια ευκαιρια να ειμαι μ ενα σωστο λεβεντη και οχι λεβεγκουρα οπως λενε στην ΣΣΕ προσπαθησα να το αξιοποιησω αλλα ο κοσμος νοιαζεται για το φαινεσθαι και οχι για το ειναι.Εγω δε θελω τετοιον αντρα σαν αυτον που περιγραφεις.Αν ηθελα θα ειχα και αλλα μυαλα.Εγω θελω εναν ανθρωπο να με αγαπαει ,να με σεβεται ,να με τιμαει κι εγω το ιδιο.Να μιλαμε για ολα και να κανουμε μια οικογενεια στην οποια θα κοιταζομαστε στα ματια μ ευτυχια.Θα κραταω το χερι του και θα περπατω στη θαλλασσα μετα απο χρονια ακομη ερωτευμενοι αμοιβαιως.Θα ζουμε αξιοπρεπως και οχι στερητικα ουτε χλιδατα και θα λιωνουμε ο ενας για τον αλλον.Αυτο ψαχνω.
Πιστευω πως βγαζεις άμυνες, έτσι οι περισσότεροι θα σε αποφύγουν και θα σου την πέσουν οι γύπες. Δεν σου λέω πως είσαι ψωνιο, σου λεω πως βγάζεις άμυνες, το καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω; Ε μονο γύπες θα σου την πέσουν λοιπόν, που γνωρίζουν μέσα τους πως ούτε ειχαν κάτι να χάσουν, ούτε θα χάσουν κάτι αν την πέσουν, στην ουσία είναι win-win.
Κι εγω το ευχομαι και αυτο πιστεψα στον αγαπητικο και πληγωθηκα.Δε φταιω εγω που τον πιστεψα ,φταιει το ψεμα που μου εταξε αληθεια.Ευχομαι παροτι με πονεσε και με πληγωσε τοσο αυτος να ειναι εκεινος που επιτελους θα μαθω να αγαπω να σεβομαι και να προστατευω τον εαυτο μου.Το τελευταιο μαθημα.Θα το πιστευω μεχρι να ρθει οτι καποια μερα θα γνωρισω το αλλο μου μισο.Εκεινον οπου παρακαλω και προσευχομαι απο παιδι να ερθει στη ζωη μου.Εκεινον που ξερω οτι υπαρχει καπου στο κοσμο και ψαχνει να βρει εμενα.Θ απεριμενω αλλα δε θα χαριστω ξανα σε κανεναν
Καποιες φορες με προσεγγισαν και καποιοι "νορμαλ-φαινομενικα-σοβαροι" αλλα πολλες φορες οταν αρχισαμε να γνωριζομαστε βγαζανε ανασφαλεια ,κακια,δυσπιστια κτπλ και ενιωθα ασχημα,ξενερωνα,ενιωθα οτι η εικονα παιζει τοσο ρολο και αναγκαζομουν να το ληξω.Πολλες φορες αναρωτιομουν αν ημουν μπαζο πιο πολυ θα με πλησιαζαν και θα προσεχαν τι λεω παρα τι εχω. .Αρα δεν εχω ελπιδα για εναν σωστο μου λες?Μονο τριμαλακες,καγκουρες και γαμιαδες?Αμυνες???Δεν ξερω ,δε καταλαβαινω κατι.Ξερω οτι πολλες φορες επειδη εχω πολυ εκκεντρικο ,προσεγμενο,αμερικανικο δε ξερω τελος παντων στυλ οχι συνηθισμενο για ελλαδα πολλες φορες δεν μπορουσαν να διαχειριστουν ολο το συνολο της εικονας μου και βγαζαν συντηριτισμο,μιζερια και η φραση "που κολλαω εγω μαζι σου ,χανομαι"
Μακαρι οπως και να εχει .Θα παρω μια μεγαλη ανασα και θα προσπαθησω να βρω εναν σωστο ψυχολογο,ψυχοθεραπευτη?Θα το ψαξω...Απλα γιατι θελω να μαθω να αγαπω και να προσεχω εμενα.Γιατι δεν αντεχω αλλο ποναω πολυ απο ολα οσα εχω εγλωβισμενα μεσα μου.Απο την ματαιοδοξια και την ρηχοτητα των ανθρωπων .Εχω θεματα και πρεπει να τα λυσω για να ηρεμισω.Πρεπει να λυτρωθω.Θα ξεκινησω πραγματα που ηθελα να κανω παντα και δε τολμουσα ,πραγματα που ποθησα και τα προσπερασα γιατι δε θελω να ερθει η στιγμη που θα κλεισω τα ματια μου και η τηλεταινια της ζωης μου να εχει μονο δακρυ ,απογοητευση,πικρια και οπργη.Δε θελω να ζω σαν να μη ζω.
Λοιπόν την πρωτοχρονιά του 2000 ειχα πάει σε ένα παρτι στο Πολύγωνο, και είχε μέα μια πανέμορφη γυναίκα, εγώ τότε ήμουν 23 ετων, τη βλέπω και παώ να την γνωρίσω, της λέω τι θα κάνεις μετά το πάρτι μου λέει θα πάω στο Μερσέντες, το Μερσέντες τότε ήταν ένα από τα καλύτερα κλάμπ της Αθήνας με την πιο σκληρή πόρτα, είχε τον Παντελή στην πόρτα που δεν άφηνε να περάσει ανδρικό κουνούπι όχι άνδρα μονο του, αλλά ούτε κουνούπι και της λέω θες να πάμε μαζί και μου λέει όχι γιατί θα συνοδευόταν η κυρία συμφωνα με τα λεγόμενα της, ενώ μέχρι τότε τα λέγαμε χαλαρά, δεν ήταν κακιά, δεν μου φέρθηκε απαξιωτικά αλλά η καλοσύνη της δεν έφτανε μέχρι το Μερσέντες και προφανώς και το ενδιαφέρον της έτσι οπότε της ευχήθηκα και την άφησα. Από την στιγμή λοιπόν που μου είπε αυτό, ήταν σαν να μου λέει, τέλος δεν έχεις τύχη μαζί μου, αυτό δεν σου λέει κάποια όταν δεν συνεχίζει τη νύχτα μαζί σου, έτσι δεν είναι; Ευτυχώς λόγο της εκπαίδευσης μου τα έβλεπα και την βλέπω την ζωή με ψυχρά μαθηματικά, αλλωστε αν δεν την εβλεπα έτσι, δεν θα της την έπεφτα καν, αλλά της την έπεσα γιατί πολύ απλά δεν είχα τίποτα να χάσω είναι το win-win που σου έγραψα παραπάνω. Σε αυτό το σημείο σου λέω πως τον Πάντελη τον γνώριζα πολύ καλά, σε σημείο που για παράδειγμα δεν έχω πληρώσει ποτε είσοδο στο μερσέντες για κάποιους λόγους, ουτε καν τα ποτά μου δεν πληρωνα εκεί στο υποτιθέμενο καλύτερο μαγαζί της Αθήνας....Αυτή ήταν η πρώτη όμορφη πραγματικά γυναίκα που την έπεσα στην ζωή μου, για αυτό και την θυμάμαι 22 χρονια μετά. Φεύγει αυτή από το πάρτι, εγώ έμεινα ακόμα εκεί πέρα στο παρτι και έφυγα κανα μισάωρο αργότερα από εκείνη.
Φεύγω μαζί με ένα φίλο μου που ήμασταν μαζί στο πάρτι και ενώ δεν το είχα σκοπό, του λέω θα παμε μερσέντες, δεν θα πάμε σπίτια μας, αυτός ήταν συμφοιτητης μου άβγαλτος δεν έβγαινε το παιδί, δεν ήξερε, αλλά ήταν πολύ καλό παιδί και στο πανεπιστήμιο αλληλοβοηθιόμασταν μεταξύ μας και του λέω θα παμε μερσέντες στο χρωστάω αυτό και θέλω επίσης να δω ποιος είναι αυτός ο τύπος αν υπήρχε γιατί στο πάρτι δεν υπήρχε που θα συνόδευε την μανταμ.
Παμε στο μαγαζί και έχει 300 άτομα απέξω η μανταμ ήταν απέξω ακόμα χωρίς καποιον άνδρα διπλα της, δηλαδή ρε πουστη μου θα μπορούσε να μου πει ξέρεις κατι, παμε αλλά με το που θα μπουμε ο καθενας μονος του ε; Δεν θα μπορουσε να το πει; Θα μπορούσε....
Με είδε και με ειδε με πολύ άσχημο στυλ δηλαδή μπορεί να νόμιζε πως ήμουν και stalker, τέλος πάντων εγώ μέσα σε δύο λεπτά πέρασα από εκεί που έμπαιναν τα τραπέζια ενώ εκείνη έφαγε καμια ώρα κρύο, έτσι για να το θυμάται.
Τι θέλω να σου πω με όλο αυτό, εσύ μπορεί να είσαι η εξαιρεση του κανόνα, αλλα δεν μπορει ο εκάστοτε άνδρας να πάρει την εξαίρεση του κανόνα ως κανόνα γιατί ειναι too good to be true. Oι όμορφες γυναικες έχουν ψηλα στάνταρ, που και το ομορφο υποκειμενικό είναι, σπλώς θέλει χρονο να χωνέψει κάποιος ότι οκ η ταδε πανεμορφη ειναι η εξαιρεση του κανόνα και όχι ο κανονας.
εγω παντως, δεν καταλαβα το συμπερασμα σου απο την ιστορια.
η κοπελα δεν συνεχισε μαζι σου γιατι δεν ηθελε κατι μαζι σου. πιθανως να θεωρησε πεσιμο την προσεγγιση σου.. αν σου ελεγε οκ, να πατε μαζι, ειναι σαν να σου λεει οτι θελει να διασκεδασετε μαζι το βραδυ. δεν μιλαω για κατι παραπανω απο αυτο. για διασκεδαση μιλαω.
δεν θα σου ελεγε σε καμια περιπτωση "ελα να μπουμε και μετα δεν σε ειδα , δεν σε ξερω".
θελω να καταληξω οτι ηταν πολυ εντιμη και μαζι σου και με τον εαυτο της. γιατι να σου πει να πατε μαζι;
Οκ γιατί να μην με απορριψει απο το πρωτο πεντάλεπτο και με είχε στο να μιλάμε επί δύο ώρες; Και γιατί της έκανα για δύο ώρες μέσα στο πάρτι, αλλά δεν της έκανα για μετά; Ποιος ο λόγος να γίνουμε φιλαράκια; Οχι απλώς περναγε την ώρα της. Αυτο.... παρατηρησες κατι ρέμεντι; Εχουν περάσει 22 χρονια και ακομα το θυμαμαι γιατι με ενόχλησε τότε, που οκ εγω ήμουν και είμαι σκληροπετσος. Σκεφτομαι απλως πως θα έπαιρνε μια αναλογη εμπειρία ένα άβγαλτο παιδί και τι μάθημα θα έπαιρνε μέσα από αυτό....Αλλα οκ ετσι ειναι και η ζωή...
γιατι να σε αποριψει στο 5 λεπτο;
κανατε συζητηση που δεν την ενοχλησε σε κατι, περασε καποια ωρα στο παρτι μαζι σου.
αλλα δεν ηθελε συνεχεια.
επισης, λαβε υποψη σου οτι δεν ηξερες τπτ για τα προσωπικα της κοπελας. μπορει καποιον να υπολογιζε να δει στο μερσεντες, ακομα κι αν δεν την συνοδευε.
δεν ηθελε να παει με ανδρα.
το θυμασαι ακομα, γιατι τοτε το ενοιωσες σαν μεγαλη απορριψη.
Πολύπλοκα και μπερδεμένα τα λες. Άνδρες είχες στη ζωή σου ; Που να γουστάρεις. Πιστεύεις ότι υπάρχουν σωστοί ;;;
Από την ανδρική οπτική, πάντα πίστευα ότι υπάρχουν πάρα πολλές αξιόλογες γυναίκες που έχουν και εμφάνιση . Όπως υπάρχουν και αξιόλογες, που δεν έχουν εμφάνιση. Είχα μικρός απορρίψει μια κοπελίτσα που με είχε καψουρευτεί τρελά , επειδή δεν είχε φοβερή εμφάνιση αλλά ΚΥΡΙΩΣ επειδή είχα τρελά προβλήματα
και δεν ήθελα σχέση και σε βάθος γνωριμίες. Δεν το ξεπέρασε, πήγε κατά διαόλου. Κι εμένα , δεν θα έλεγα ότι μου βγήκε σε καλό . Αν και δεν φαίνομαι , τουλάχιστον από τρίτους να ... έχω πάει κατά διαόλου !
Το ότι υπήρχαν όμως φοβερές γυναίκες, δεν σημαίνει ότι θεωρούσα ότι ήμουν πάντα υπό κατάλληλες συνθήκες για να τις γνωρίσω.
Εκεί είναι η τύχη . Τύχη , εκτός από το να γεννηθείς πλούσιος, είναι και να μην ... έχεις αποφασίσει να διαβάζεις το καλοκαίρι για εισαγωγικές ...
ενώ κάποια που είναι ερωτευμένη μαζί σου, ετοιμάζεται να πάει ταξίδι καλοκαίρι στην ... αμερική ... και σε θέλει μαζί της !
Αν θεωρείς ότι δεν υπάρχουν σωστοί άνδρες, είσαι λάθος. Υπάρχουν . Όπως και σωστές γυναίκες. Αν δεν μπορείς εσύ να τους γνωρίσεις,
είναι δικό σου πρόβλημα, κακή τύχη ... λάθος θέση ... ή και όλα αυτά μαζί . Δεν φταίνε οι άλλοι όμως.
Εσύ πρέπει να αλλάξεις πράγματα.
Κανείς δεν αποκτά αυτό που δικαιούται και αυτό που του αξίζει . Μόνο αυτό που μπορεί να αρπάξει . Από τα μαλλια. Έτσι είνα η ζωή.
Πολλοί δεν αρπάζουν τίποτε και δεν έχουν ζωή. Κοιτάνε τις ζωές άλλων και περιμένουν . Μάταια περιμένουν . Πήγαν χαμένοι .
Ασφαλώς και είχα αλλά ήταν όλοι μαλάκες, δυστυχώς. Τι λέω τόσες μέρες; Αυτήν την κοπέλα την ξανά είδες ποτέ ;της είπες ποτέ την αλήθεια; τουλάχιστον να μην βασανίζεται με ερωτηματικά; Ποτέ δεν θεώρησα ότι δεν υπάρχουν σωστοί άντρες . Σαφώς και υπάρχουν για αυτό εξακολουθώ να πιστεύω και περίμενω ελπίζοντας ότι επιτέλους θα συναντήσω έναν γιατί ξέρω ότι υπάρχουν εκεί έξω και ψάχνουν μία κοπέλα σαν εμένα και από γνωστούς μου ακόμη και από το δρόμο που παρατηρώ τους ανθρώπους τους έχω δει. Το ότι δεν έχει τύχει να τους γνωρίσω ,Δεν ξέρω αν οφείλεται σε κάποιο πρόβλημα δικό μου.Στην τύχη Δεν πιστεύω. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Εκεί που έχω καταλήξει είναι ότι τα ψυχολογικά φορτία που έχω μέσα μου είναι τόσα πολλά με αποτέλεσμα να προσελκύω αυτούς που με πληγώνουν και δεν θέλω παρά να μπορέσω να αξιολογήσω καλύτερα τους ειλικρινείς έντιμους και σωστούς άντρες. Άρα ναι ένα μερίδιο ευθύνης το έχω εγώ. Εγώ στη ζωή μου όσο δύσκολα και αν τα βρήκα όταν θέλω κάτι επιμένω υπομένω το παλεύω μέχρι να το πετύχω .Δεν τα παρατάω. Δεν θέλω να αρπάζω από τη ζωή, θέλω οι πράξεις μου να με οδηγούνε σε ένα αποτέλεσμα που θα είναι η ανταμοιβή των κόπων μου και του αγώνα μου.
Εγώ σε καταλάβαινω. Είναι κάτι που μπορεί να φαίνεται χαζό και απλό αλλά εσένα στην ψυχολογική κατάσταση και τη φάση της ζωής σου που ήσουν τότε σε πείραξε και ενδόμυχα σε πλήγωσε μέσα σου για αυτό και σου έμεινε ανεξίτηλο όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ επειδή είμαι πολύ συναισθηματική και παίρνω στα σοβαρά τους ανθρώπους το έχω πάθει πολλές φορές. Να συμβούν σκηνικά τα οποία αντικειμενικά είναι χαζά και γέλια κι όμως να το πάρω κατάκαρδα γιατί ανάλογο ήταν το συναισθηματικό μου φορτίο. Εγώ από την ιστορία σου καταλαβαίνω ότι η κοπέλα όντως ήθελε να περάσει καλά γιατί δεν είχε τι να κάνει κάτι εκεί πέρα -πιθανότατα Δεν είχε πολλούς γνωστούς;- και αφού ήρθε η ώρα για να φύγει σε σούταρε γιατί όντως όπως λέει ο δήμιος μου μπορεί να την περίμενε κάποιος μέσα στο club η ψυχολογική της φάση να ήταν τέτοια που να μην ήθελε παραπέρα γνωριμίες. Δυστυχώς είναι ένα περιστατικό το οποίο μετά από τόσα χρόνια σε πονάει γιατί πιστεύω ότι ποτέ δεν έμαθες την αλήθεια της συμπεριφοράς της πάρα μοναχα εικασίες από φίλους γνωστούς και τα λοιπά. Μην ξεχνάς ότι ήσουνα αγνωστος και εκεί μπορεί να αισθανόταν κάλα γιατί ήταν γνώριμο το περιβάλλον της αλλά το να σηκωθεί και να φύγει με έναν άγνωστο να πάει σε ένα μέρος στο οποίο μπορεί να ήταν μόνη της μπορεί και να περίμεναν οι φίλες της άρα να σε έπαιρνε μαζί της ,να σε γνώριζαν,δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο να μην πονειρεύτηκε ,να με φοβήθηκε. ήταν και άλλα χρόνια έτσι;. Δεν θα πω ότι είμαι η εξαίρεση στον κανόνα θεωρώ ότι είναι πολύ ναρκισσιστικο για να μην παρεξηγούμαι. Θα πω ότι ξέρω ότι έχω δύσκολο και πολύ παρεξηγημένο χαρακτήρα αλλά χρυσή πονεμένη καρδιά και πιστεύω ότι δεν είμαι κακός άνθρωπος και όλα αυτά Με μία εμφάνιση καλή θα πω εγώ. Βλέπω γυναίκες που οι άντρες της λένε σκύλες γιατί είναι γκομεναρες,τούμπανα οπως λέτε αλλά μέσα τους άδειες κενές και άλλες που είναι "αδιάφορες" αλλά έχουν καρδιά περιβόλι. Τι γίνεται όταν μία γυναίκα είναι φαινομενικά όμορφη αλλά και ουσιαστικά; Τι γίνεται όταν μία γυναίκα είναι ωραία αλλά έχει και εσωτερικό κόσμο πανέμορφο; Πώς το ξεχωρίζεις ;πώς να καταλάβεις ότι δεν είναι σαν τις άλλες; ότι η εικόνα ξεγελά; Ότι το περιεχόμενο να μετράει το περιτύλιγμα δεν έχει σημασία ;
Δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο τα κιλά. Εγώ σε όλη τη δεκαετία των είκοσι ήμουν 55 με 60 κιλά κι όμως δεν είχα επιτυχίες στο άλλο φύλο. Μετα τα 30 στάδια εβαζα κιλα.
Τώρα είμαι 84 κιλά και δεν έχω λεφτά να πάω σε διατροφολογο, κανω μονο γυμναστική, εχω παρατηρήσει αλλαγές στο σώμα μου αλλά δεν χάνω κιλά.