Δεν ξερω τι σκατα εχω 3 μηνες τωρα και δεν μπορω να ηρεμισω. Ξερω μόνο οτι σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό μου και με κανουν να νιώθω οτι ειμαι απαίσια. Τωρα προεκυψε και κατι καινουργιο εμμονες ιδέες σχετικά με την καθαριότητα.Εχω περάσει απιστευτες εμμονές και βασανιστικές απο το οτι είμαι ανωμαλη σεξουαλικά μεχρι το οτι θελω το κακό των άλλων. Ολους αυτους τους μηνες βρίσκω τροπους και καπως ηρεμώ αλλά σιγουρα μια φορα τη βδομάδα θα νιωσω οτι φτανω στα ορια μου. Εχω στραφεί στο ποτό για να χαλαρώνω και να κοιμαμαι. Δυστυχώς τωρα τελευταία δεν πιανει ουτε αυτο. Εχω να κοιμηθω σαν ανθρωπος απο την Παρασκευη. Παω στη δουλειά σαν ζόμπι με μαυρους κύκλους κατω απο τα ματια.Πηγα σε ψυχολογο τη σταματησα γιατί ηταν κολλημενη με το παρελθόν, πηγα σε ψυχοθεραπευτρια- ψυχιατρο μου εγραψε αγωγή με cipralex- xanax. Δεν τα πηρα. Ειπα στον εαυτό μου οτι θα συνελθει μονος του. Τις πρωτες 3 μερες ήμουν καλά τωρα παλι τα ιδια και χειρότερα. Και ολα αυτά συμβαινουν σε μενα που ειμαι μολις 25. Πως θα παντρευτω? πως θα κανω παιδιά? Χριστέ μου γιατί να ζω???:(