Καλησπέρα σας. Παρακολουθώ καιρό το forum και θα ήθελα επιτέλους να εκμυστηρευτώ και εγώ το πρόβλημα μου μπας και με βοηθήσετε να βρούμε κάποια λύση. Εδώ και 1,5 χρόνο διατηρώ σχέση με ένα αγόρι με το οποίο αγαπιόμαστε πολύ. Αυτός είναι 2 χρόνια μεγαλύτερος και για την ηλικία του το θεωρώ «άθλο» να κάνει τόση υπομονή σχετικά με το σεξουαλικό κομμάτι. Και επακολουθεί το πρόβλημα μου:
Όπως διαβάσατε και από τον τίτλο είμαι παρθένα και ειλικρινά θέλω πολύ να προχωρήσω αλλά φοβάμαι. Το αγόρι μου δείχνει κατανόηση, αλλά υπάρχουν και φορές που τον βλέπω ψυχολογικά «κουρασμένο» και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι ο πόνος της πρώτης φοράς. Να αναφέρω ότι το αγόρι μου έχει προσπαθήσει 2-3 φορές να μου βάλει δάχτυλο αλλά ο πόνος ήταν αφόρητος και κάθε φορά που το επιχειρούσε τον σταματούσα. Και από τότε έχω τρομοκρατηθεί περισσότερο γιατί αν πονάει τόσο το δάχτυλο, τότε τι θα γίνει στην πράξη; Μπορεί να μου πει κάποιος αν έχει βιώσει κάτι ανάλογο, και αν ναι πως το ξεπέρασε; Γενικότερα πως ξεπερνιέται η φοβία του να κάνεις σεξ για πρώτη φορά και πως μπορείς να διαχειριστείς τον πόνο που νιώθεις προκειμένου να επιτευχθεί η πράξη και να μην ξενερώσει ο άλλος; Θα το εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσε κάποιος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν κούρασα!