Πένθος-ΓΑΔ-Καταθλιψη-Νοσοφοβια
Καλησπέρα σε όλους λέγομαι νικος είμαι 22 χρόνων και θα ήθελα να μοιραστώ το πρόβλημα μου.Πριν 6 μήνες έχασα το πατέρα μου σε σχετικά νεαρή ηλικία μετά από χρόνια ταλαιπωρίας εξαιτίας μιας σοβαρής ασθένειας.Γενικα είμαι ένας άνθρωπος αγχωδης με πολύ στεναχώρια,όλα άρχισαν 1,5 μήνα μετά με πολλές εκτακτες συστολες ...εγώ πανικοβληθηκα πήγα στο καρδιολόγο έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις καρδιογραφημα Holter μέχρι και τεστ κοπώσεως και ήταν όλα καλά....περνάνε 3 μήνες και άρχισα με μια αδυναμια στο δεξί χέρι μια αίσθηση τρόμου στο δεξί χέρι και με το καιρό επεκτάθηκε και αριστερά και ύστερα από λίγο καιρό έφυγε και η γιαγιά μου ...αυτό το καιρό είμαι πολύ άσχημα με συσπασεις μυων σε ολο το σωμα αδυναμια σε ολο το σωμα τρεμουλο στα χερια ακόμα και τώρα που κρατάω το κινητό για να γράψω το μήνυμα και εδώ και 2-3 μέρες ακουσια κίνηση ενός δαχτύλου χεριου και ποδιού αριστερα δε ξέρω αν φταίει η συσπαση για αυτό συν ζαλαδα συν ιλιγγος συν εσωτερικο τρεμουλο παντου ακομα και στα ποδια νιωθω...πήγα σε 2 νευρολόγους ο πρώτος μου είπε ότι είναι αγχος λόγω πένθους και ο 2ος κατά 99% μου λέει είσαι εντάξει αλλά θα σου γράψω μαγνητική εγκεφαλου αν θες τόσο πολύ να σου φύγει και θα τη κανω σε λίγες εβδομάδες Ο ψυχολόγος μου μου λέει ότι πάσχω από γαδ συν νοσοφοβια και καταθλιψη δεν θέλω να πάρω φαρμακευτική αγωγή φοβάμαι τις παρενεργειες αλλά θεωρώ πως έχω η σκπ η όγκο η κάτι νευρολογικο....η νοσοφοβια μου άρχισε επειδή ο πατέρας μου μίλαγε συνεχώς για αρρώστιες και δυστυχώς μπήκε στο υποσυνείδητο μου και δε μπόρεσα να το αποβάλλω...