Υπάρχει κάποιος που του αρέσουν πολύ τα γλυκά και θέλει να καταβροχθίζει συνεχώς σοκολάτες, κρέπες, παγωτά κλπ;
Printable View
Υπάρχει κάποιος που του αρέσουν πολύ τα γλυκά και θέλει να καταβροχθίζει συνεχώς σοκολάτες, κρέπες, παγωτά κλπ;
Φυσικά. Κυρίως ό,τι έχει να κάνει με σοκολάτα. Ωστόσο, προς το παρόν καταφέρνω και συγκρατούμαι. Παρόλο που ξέρω πως υπάρχουν σοκολάτες στο ντουλάπι. Όσο τα αποφεύγει κανείς, τόσο πιο εύκολο συγκρατείται και στη συνέχεια. Αν κάνει την αρχή και φάει, μετά εύκολα μπορεί να... "κυλήσει".
Σε όλους αρέσουν τα γλυκά και εμένα εξίσου. Το θέμα όμως είναι να τρώμε με μέτρο, γιατί εκτός του ότι παχαίνουν και δεν κάνουν καλό στην υγεία, στην ουσία δεν προσφέρουν κάτι θρεπτικό για τον οργανισμό παρά μόνο λίπος.
τα γλυκα, ειναι εθιστικα. οσο πιο συχνα τρως, τοσο πιο πολυ τα θελεις.
αν καταφερεις να τα κοψεις, μετα ηρεμεις.
εγω τα αντικατεστησα με φρουτα και ειμαι μια χαρα πλεον. ακομα και στο σπιτι εχουμε γλυκα και δεν τα τρωω, τρωω το καρπουζακι μου κι ισως φαω ενα παγωτο στις 10- 15 μερες.
αν σε πιασει λιγουρα και δεν θες να φας, φαε ενα κουταλακι μελι και θα σου περασει η λιγουρα.
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση.
Λοιπόν επειδή έχω αρχίσει να τα παίρνω, αν έχεις τα κότσια αιτιολόγησε μου από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι είναι τρολ. Μήπως θες να σου δώσω κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης να δεις ότι είμαι πράγματι κοπέλα 20 χρόνων; Δεν διστάζω, καθόλου να το κάνω αλήθεια. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλες συγκεκριμένα στο μάτι εμένα και εξακολουθείς να νομίζεις ότι είμαι τρολ και πως κοροϊδεύω τον κόσμο. Τι θα γίνει επιτέλους; Θα φοβάμαι να ανοίξω θέμα μη τυχόν και σχολιάσεις και εσύ και με κάνεις ρεζίλι με τις καχυποψίες σου; Θα με αποφεύγει όλος ο κόσμος εξαιτίας των ψευδαισθήσεων σου; (Ευτυχώς προς το παρόν δεν σου δίνει κανείς σημασία). Αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω αυτή σου την σκέψη. Εχεις κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει ότι ειναι τρολ; Από το να πετάς ότι μαλακία σου κατέβει, τουλάχιστον έχε και επιχειρήματα προκειμένου να αιτιολογήσεις την υποψία σου. Μόνο ρεζιλι γίνεσαι με αυτά που λες.
Εγώ προσωπικά από όλα αυτά που ανέφερες παραπάνω δεν έχω καταλάβει Χριστό. Σε ποια σκλήρυνση κατά πλάκας, σε ποιους κλώνους ,σε ποιες αρρώστιες αναφέρεσαι; Αρχικά είμαι μέλος στο φόρουμ λιγότερο από μήνα και δεν ξέρω ούτε καν τα βασικά. Δεν ξέρω καν πως δημιουργείς ψεύτικο προφίλ και ανοίγεις θέματα όπως λες. Και πολύ καλά έκαναν που σου έσβησαν το ποστ. Όχι που θα σε άφηναν να παραμυθιάζεις όλο τον κόσμο. Κανονικά εγώ θα πρέπει να σε αναφέρω στην διαχείριση (αν μάθω ποτέ τον τρόπο) για παρενόχληση και bullying. Είναι το τελευταίο πράγμα που σου λέω. Εάν ξανά σχολιάσεις ότι είμαι τρολ θα βρεις μπελά. Μόνο αυτό σου λέω. Η υπομονή έχει και τα όρια της.
ΒΡΕΣ ΖΩΗ
Λοιπόν επειδή και εσύ δεν δίνεις καμία σημασία σε όλα όσα λέω και συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είμαι τρολ, θα σε αναφέρω στην διαχείρηση αυτή την στιγμή. (Μόλις έμαθα τον τρόπο)
Στη Remedy αναφέρθηκα σε αυτό το μήνυμα. Τώρα θα την αναφέρω
Καλά καλά, συνέχισε εσύ.
Με την αναφορά απλά θα σβήσουν κάποιο μήνυμα ή θα αναστείλουν κάποιο λογαριασμό.
Το θέμα είναι να διευκρινίσει ο διαχειριστής πως κάποιο μέλος δεν είναι τρολ.
Αν εσύ πχ δεν έχεις συνδεθεί απο άλλη ip, να το αναφέρει μήπως νοιώσουν άσχημα και σταματήσουν να το κάνουν αυτό.
Όχι οτι περιμένω απο τη Remedy να ζητήσει συγνώμη, αλλά τουλάχιστον να γίνει πιο προσεκτική.
Ναι. Προς το παρόν αυτό είναι το καλύτερο.
Ο Σαλβαδορ το έχει ανοίξει όλο αυτό το θέμα. Και έχει επηρεάσει και την Remedy. Προσωπικά, είχα γράψει στο φόρουμ και για ένα άλλο θέμα που με απασχολεί και είναι πολύ «ευαίσθητο» για μένα και πάνω που μου έδωσαν κάποιοι απαντήσεις και κατάφεραν να με ανακουφίσουν, εμφανίστηκε αυτός και έλεγε τα δικά του για τρολ και μαλακιες. Όταν είδα το μήνυμα του κάηκαν τα εγκεφαλικά μου κύτταρα, πραγματικά στο λέω. Ότι καταλαβαίνει πως τρολλάρω επειδή και καλά έχω παρόμοιο τρόπο γραφής και πως με βρίσκει από το πρώτο του ποστ (με αυτόν που υποψιάζεται πως ειναι) κλπ κλπ. Και έρχομαι εγώ τώρα και λέω: Τρόπο γραφής ειδικά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχουμε όλοι παρόμοιο; Οι περισσότεροι εδώ μέσα από όσο έχω παρατηρήσει γράφουν παραπλήσια με μένα. Με τελείες στο τέλος, κόμματα κλπ. Ότι να ναι τελείως.
Όταν λες από άλλη Ip τι εννοείς; Από άλλη συσκευή; Αν εννοείς αυτό, μόνο από κινητό μπαίνω προσωπικά.
Ip είναι ένας αριθμός που σου δίνει ο πάροχος όταν συνδεθεί το rooter στο internet.
Αν μπαινεις μόνο απο το σπίτι πχ αλλάζει πολυ σπάνια.
Ο Σαλβαδόρ πιστεύω πως όντως έχει βρει άτομα με δεύτερο ή και παραπάνω προφιλ.. αλλά ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή να κάνει λάθος. Και ο ίδιος κάποιες φορές ποσοστό έδινε. Όταν έχεις ακραίες υποψίες και κάποιες απο αυτές επιβεβαιώνονται, μετά γίνεσαι καχύποπτος με όλους. Το πρόβλημα μου δεν είναι στο να αμφισβητεί κάποιο μέλος στο μυαλό του, αλλά στο τρόπο που το εκφράζει. Θα έπρεπε να κάνει αναφορά στο διαχειριστή, και να κρίνει ο διαχειριστής αν όντως έχει το μέλος άλλο προφίλ κτλ. Όχι να προσβάλλει το μέλος.
Τέλος πάντων.. ελπίζω κάποια στιγμή να μπει ο διαχειριστής και να λυθεί το θέμα.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΦΙΛ
Με προσβάλλεις και μόνο που λες πως μοιάζουν αυτά που γράφω με κάποιον άλλο.
Ποιος άλλος έκατσε να ασχοληθεί με τη παράνοια σας και να γράψει τα κριτήρια του dsm?
Μην απαντάς, δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση. Τσάμπα κάθεσαι και γράφεις. Αν ο άλλος είναι στόκος, είτε μιλάς σε εκείνον είτε στον τοίχο τα ίδιο πράγμα είναι.
(Δεν ξέρω και πως μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα γιατί όσο απαντάμε τόσο το τραβάνε)
Να σου πω κάτι πάντως; Και να έχει εντοπίσει άτομο με δεύτερο, τρίτο προφίλ κ.ο.κ είναι ανάγκη να κάθεται να σχολιάζει στο ποστ του καθένα; Δεν τον αφορά αυτό. Αυτός που λέει μπορεί και να έχει ψυχολογικά προβλήματα ή να μην ξέρει με τι να ασχοληθεί και να αξιοποιεί τον χρόνο του με αυτόν τον τρόπο. Από κει και πέρα το πρόβλημα το έχει ο Σαλβαδόρ, όχι ο άλλος. Αυτός που ασκεί κριτική έχει το θέμα. Και πόσο μάλλον σε κάτι που δεν τον αφορά. Ο καθένας ότι τρέλα θέλει κάνει. Αν είναι να προσπαθήσουμε να βάλουμε μυαλό στον κάθε ψυχάκια, τότε άστο καλύτερα. Τσάμπα κάθεται και ασχολείται ο Σαλβαδόρ. Εκτός και αν είχε ανοίξει ο ίδιος κάποιο θέμα και υποψιάστηκε ότι του απαντάει ένας από δυο ή τρία προφίλ. Από κει και πέρα αν ο άλλος γουστάρει να ανοίγει θέματα και να απαντάει μόνος του στον εαυτό του, πρόβλημα του. Αποκλείεται πάντως όλοι αυτοί που απαντάνε να είναι κλώνοι. Δηλαδή πόσα προφίλ έχει φτιάξει, 100;
Τέλος πάντων, η ουσία είναι να προσέχουμε αυτά που λέμε όπως είπες και εσύ γιατί δεν γίνεται να την πληρώνουν όλοι για έναν μαλάκα που έχει γίνει καχύποπτος χωρίς να του πέφτει κανένας λόγος.
Επίσης αν ήθελα να κοροϊδέψω όπως λες (που σε καμία περίπτωση δεν θα το έκανα διότι δεν είμαι τόσο ανώριμη όσο εσύ) δεν θα «έκλεβα» ποτέ στοιχεία από την ιστορία κάποιου άλλου. Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος. Θα το καταλάβαινε αμέσως ότι τρολλάρω. Θα χρησιμοποιούσα τελείως δικές μου ιδέες χωρίς να τις «προμηθευτώ» από κάπου. Κατάλαβες;
Αντε πούλο τωρα γιατι μας τα πρηξες!
Αν έκανες επανασύνδεση και συνεχίζει να μη λειτουργεί, θέλει το χρόνο του.
Σε αυτό το θέμα κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα και λύθηκε μόνο του
https://forum.psychology.gr/threads/...B1%CF%84%CE%B1
Το πιθανότερο είναι να ενημερώνεται η ιστοσελίδα για το ποιος μπορει να στείλει προσωπικό μήνυμα κάθε κάποιες ώρες.
Οπότε στη χειρότερη περίπτωση θα τα πούμε αύριο.
Ρε δεν ξέρω τι φάση. Ξαφνικά μου εμφανίζει το φόρουμ με διαφορετική μορφή από πριν. Και έχω μπερδέψει τα μπούτια μου. Μήπως επειδή έφτασα τα 50 ποστ; Ξέρεις γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;
Μου βγάζει τα τοπικ πολύ μικροσκοπικά και τώρα που πάτησα reply για να σου απαντήσω βγάζει κάτι σαν το word. Ενώ πριν είχε απλά ένα κενό πλαίσιο χωρίς επιλογές για γραμματοσειρά, μέγεθος κλπ. Και γράφει και τα views σε κάθε θέμα.Αυτό δεν το έβγαζε πριν. Σε όλους έτσι το εμφανίζει; Γιατί σε ένα ποστ μιας κοπέλας είχα δει ότι έγραφε πως αυτό που έγραψε έχει τόσα views και δεν της έχει απαντήσει κανείς ακόμη. Πράγμα που εγώ δεν μπορούσα να δω πριν. Τι φάση;
Απο υπολογιστή έχει σίγουρα τις επιλογές για γραμματοσειρά, μέγεθος κλπ. Απο κινητό δεν έχω ιδέα.
Το πιθανότερο είναι να μη καταλαβαίνει πλέον η ιστοσελίδα οτι είσαι απο κινητό.
Για να δεις την ιστοσελίδα όπως πριν, δοκίμασε να ανοίξεις την ιστοσελίδα σε νέο παράθυρο κρατώντας το κινητό κάθετα.
Είπα να περιμένω καμία ωριτσα μπας και αλλάξει κάτι αλλά τίποτα.. πλέον μου το εμφανίζει σε άλλη μορφή. Δεν ξέρω γιατί. Έχω ξενερώσει απίστευτα. Εσύ όταν έφτασες τα 50 posts έγινε κάποια αλλαγή στην ιστοσελίδα ή από την αρχή σου την έβγαζε με συγκεκριμένη μορφή;
Δεν έχει να κάνει με τα 50 post.
Όταν ανοίγεις την ιστοσελίδα, η ιστοσελίδα μετράει τις διαστάσεις της οθόνης σου και σου εμφανίζει την αντίστοιχη έκδοση.
Μπορείς να δοκιμάσεις να καθαρίσεις τα cookies αλλα θα χάσεις τους αποθηκευμένους κωδικούς και σε άλλες ιστοσελίδες.
Καλύτερα να μπεις απο άλλο περιηγητή
Πήγαινε settings->general settings (απο το μενού αριστερά)
και βάλε στο Forum Skin:Default Mobile Style
Βασικά όταν ανοίξεις τα settings, κάτω αριστερά έχει και εκεί την επιλογή για να αλλάξεις το style.
Αυτό θα είχες πατήσει κατα λάθος
Αν επιτρέπεται τι ζώδιο είσαι; Χαχαχα
Γιατί μου φαίνεσαι πολύ επικοινωνιακό άτομο. Για κανά δίδυμο σε κόβω