Σχέση με παρθένο (και οχι στο ζωδιο)
Γνωρίζω μεσω μπαντου ενα παλικαρι παρά πολυ ομορφο και μετά από ενα μηνα τσατ αποφασιζουμε να βγούμε.Το θεμα ειναι όπως θα καταλάβατε απο τον τίτλο οτι ειναι παρθένος κάτι που δε θεωρώ νορμαλ για Την ηλικία του.Εκεινος 30 εγω 33.Μου είπε οτι ειχε κάνει μια σχεση που κράτησε ενα χρονο χωρίς σεξ στα 28 του (δε το θεωρω καν σχέση). Αναρωτιέμαι ποσο σοβαρά πρεπει να τον πάρω.Εστω ότι ξεκινάω κατι μαζι του.Και εστω οτι ειμαι η πρώτη του δε θα θελήσει να αποκτήσει και αλλες εμπειρίες;Θα μείνει με τη πρώτη του μέχρι να πεθάνει;(εχω ξανακάνει σχέση με παρθένο και με χωρισε γιατί ηθελε εμπειρίες κάτι που θεωρω απόλυτα φυσιολογικό).Δε θελω να μπω σε μια διαδικασια να κανω μια σχέση που ξερω οτι θα εχει ημερομηνία λήξης.Στο μεταξυ είναι τελείως αβγαλτος και δε ξέρει πως να συμπεριφερθεί αφου μου ειπε οτι με αγαπάει απο τη τριτη φορα που με ειδε και του έκανα μεγάλη κουβεντα να μη το ξαναπεί γιατί δεν ειναι ωραιο...Χανει η λέξη κάθε νόημα...Παρακαλω δωστε τα φώτα σας,καθε συμβουλή ειναι δεκτη.Πραγματικα δε ξερω τι να κανω.Κατα τα αλλα ειναι άψογο παλικάρι και πολυ καλό παιδί αλλα τόση ''αγαπη'' δεν αντέχετε...Συνεχεια μηνύματα αγάπη μου εφαγες, αγάπη μου ήπιες νερο,αγαπγ μου εκλασες .. νιώθω οτι με πνίγει (του έκανα κουβεντα και για αυτα).. Συγγνώμη για το σεντόνι,περιμενω γνώμες.