Καλησπέρα σε όλους πέρασε ένας χρόνος και που βασανιζόμουνα κάθε μέρα να πάρα πολλές έκτακτες έκανα πάρα πολλές εξετάσεις πολλά τεστ κοπώσεως τρίπλεξ Χόλντερ και όλοι γιατροί μου λέγανε ότι δεν έχω τίποτα το περασμένο χρόνο πήγαινα σ’ ένα καρδιολόγο οποίος έβλεπες συνεχεία την καρδιά μου και μου έλεγε ότι δεν έχω τίποτα έκανα τες κοπώσεως έβαλα Χόλντερ της πέτυχε τις αρρυθμίες είχα περίπου στις 200 έκτακτες και μάλιστα μου είπε ότι έκανα και δύο παύσεις Και για κάποιο λόγο μου τις χαρακτήρισε ως φυσιολογικές επίσης μου είπε ότι μου είδε και 2 Κοιλιακές συστολές και ότι κι αυτές ήταν ακίνδυνες εγώ όμως και οι αρρυθμίες μου συνέχιζαν να με βασανίζουν έτσι αποφάσισα να πάω σε έναν αριθμοίολόγο που ασχολείται συγκεκριμένα μόνο με αρρυθμίες όταν πήγα σε αυτόν που τους πέτυχε όλες εκείνη τη στιγμή που η καρδιά μου εκανε σαν τρελή και μου είπε ότι δεν κινδυνεύω ούτε θα κινδυνεύω και ότι είναι όλες από το άγχος και από το στρες ..
Εδώ και ένα μήνα περίπου όμως έχω αρχίσει πάλι και με τρώει το απόθεμα και γιατί γιατί συγκεκριμένα τα πρωινά και εδώ θέλω να μου πείτε κι εσείς τα δικά σας νιώθω κάποιες αρρυθμίες όταν πάει να με πάρει ο ύπνος ή όταν ξυπνάω λιγάκι και πάω να ξανακοιμηθώ κάτι σαν έκτακτες ήσαν κάτι άλλο δεν ξέρω τι είναι πάντως με κάνουν και νιώθω αρκετά πολύ περίεργα στην αναπνοή δεν έχω δύσπνοια αλλά έχω κάτι πολύ περίεργο που δεν μπορώ να καταλάβω κι αυτό δε συμβαίνει πάντα συμβαίνει μία φορά την εβδομάδα υπουργοί καθόλου επίσης να πω οτι όταν πήγα στον αριθμοίολόγο όλα τα συμπτώματα
Τελειώσανε ξαφνικά γιατί χαλάρωσα και δεν έκανα ούτε μία έκτακτη τη μέρα για περίπου ένα χρόνο και η κι αν έκανα δεν θα έδινα σημασία και θα έφευγε τώρα όμως ξανά τα ίδια και συγκεκριμένα αυτό με το πρωινό φοβάμαι παιδιά μήπως πάθω κοιλιακοί ταχυκαρδία πριν τρεις μέρες πήγα στα επείγοντα με κρίση πανικού δε μου βρήκαν τίποτα πήγα μετά από μία μέρα ξανά στον καρδιολόγο μου εχθές μάλιστα έκανα τρίπλεξ καρδιογράφημα μου είπε ότι δεν έχω τίποτα και πρέπει να το ξεχάσω και συνέχεια ότι πρέπει να πάω να μιλήσω σε ένα ψυχολόγο θέλω όμως να μου πείτε κι εσείς από εμπειρίες σας φοβάμαι πράγματικα Πάρα πολύ μήπως ξαφνικά η έκτακτη δημιουργηθεί σε κοιλιακοί ταχυκαρδία είσαι υπέρ κοιλιακοί ταχυκαρδία να προσθέσω επίσης ότι έχω διαβάσει ότι για να πας κοιλιακοί ταχυκαρδία πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημα αλλά μερικά site λένε ότι δε χρειάζεται να έχει συγκεκριμένα κάποιο πρόβλημα και αυτό με βασανίζει πάρα πολύ γιατί όταν νιώθω αυτό τα πρωινά με κάνει να πιστεύω ότι όλοι οι καρδιολόγοι που έχω Πάει είμαι άτυχος και δεν μου έχουν βρει κάτι ..