Ένα κλικ πριν το τέλος...
Αρχικά είχα σκεφτεί να ευχαριστήσω τον καθένα σας ξεχωριστά με u2u, για την χαρά που είχα όλους αυτούς του μήνες να ανταλλάσσω ιδέες κι απόψεις, σε θέματα ψυχικής υγείας - και όχι μόνο.
Φοβούμαι πως έτσι όμως ίσως ξεχάσω κάποιους , κάτι που δεν θα ήθελα με τίποτε να συμβεί άθελα μου....
Μ' αυτό το θρέντ θέλω να σας κοινοποιήσω πως για λόγους ευθιξίας, δυστυχώς δεν βρίσκω πλέον άλλο πεδίο συνεννόησης στο παρόν φόρουμ.
Ευχαριστώ όλους σας , για την υπομονή σας απέναντι μου.
Ευχαριστώ τους Διαχειριστές του φόρουμ για το ότι παρέχουν αυτό το βήμα σε ανθρώπους που έχουν σαν βασικό στόχο μέσα από την επικοινωνία, να βοηθήσουν και να βοηθηθούν, να συνομιλήσουν με συνανθρώπους τους και να διευρύνουν τους ορίζοντες τους.
Ευχαριστώ όλους ακόμη και κείνους που δεν με θεωρούν καλοπροαίρετο άνθρωπο, αυτό είναι φυσιολογικό - αλίμονο αν σε όλους μεταδίδαμε την ίδια εικόνα....
Λυπάμαι για όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες και που για κάποιους ήμουν εκείνος που έριξε "λάδι στη φωτιά" σ' ένα θέμα που προσπάθησα να επιδείξω ισορροπιστική διάθεση, βρέθηκα κατηγορούμενος.
Αυτά συμβαίνουν και στα καλύτερα τα σπίτια...
Αλλουνού μπορεί να μην ιδρώσει τ' αυτί, εμένα ιδρώνει...
Με το κλικ της καταχώρησης είμαι ένα βήμα πριν να έχω οποιαδήποτε άλλη επαφή μαζί σας, σας ευχαριστώ και πάλι για την παρέα...