Ειναι φρικτο και σχεδον αθλιο..Με πιανει πανικος και αναρωτιεμαι, αραγε ολος αυτος ο κοσμος πως νιωθει;Νιωθω να τρεχουν ολα και να μην τα φτανω,νιωθω να χανω τον ελεγχο και τρομαζω.Χανω τον χρονο,την επαφη και την ουσια και χανομαι και εγω ο ιδιος.Αυτον τον φοβο ποιος μπορει να μου τον καλμαρει;..
Μπορεις να αγνοεις οτι συμβαινει γυρω σου απλα για να μη σε ριχνει;
Μπορει να μην σε πιανει πανικος;Σε τι κοσμο ζουμε αναρωτιεμαι..
Ειναι φορες που δεν μπορω να λειτρουργησω.Νιωθω το αιμα να ανεβαινει απειλητικα στο κεφαλι μου,οι παλμοι μου αυξανονται,με πιανεις πονος στο στομαχι και κοβεται η ανασα μου,χανω τον αερα μου.Αληθεια ετσι ειναι οι κρισεις πανικου;
Νιωθω να μου οριζουν την ζωη μου.Ψαχνω το μελλον μου και δεν μπορω να δω κατι καθαρο.Μας βομβαρδιζουν με χιλια δυο,μας προσταζουν,μας δινουν το αισθημα του φοβου τοσο απλοχερα και εμεις μοιαζουμε μικροι να ταραξουμε τα μολυσμενα νερα που ριζνουν ανενοχλητοι στον κηπο μας.Μου μαραινουν τις καρδιες μας οπως μαραινεται το λουλουδι μου στην αυλη του σπιτιου μας και αυτος ο ηλιος που ολο καιει με τρομαζει..
Μας λενε οτι σε 50 χρονια η τροφη δεν φτανει για ολους και αναρωτιεμαι δεν βλεπουν το μεγαλο ποσοστο του πληθυσμου οτι δεν εχει καν νερο;..Γιατι τους αφηνουμε και περιμενουμε κατι καλυτερο απο αυτους;Γιατι αφηνω να μου πατανε τα ονειρα μου;
Δυστηχια,φτωχεια,μιζερια..Σ αν να μην ελειπε ο πανικος με την οικονομικη κριση ηρθε τωρα και η περιβοητη γριππη.Γιατι κανεις δεν ενημερωνει το κοσμο να καταλαβουν τι ειναι;Γιατι λενε οτι τον χειμωνα θα ειναι χειροτερα;Νιωθω να με οριζουν.Πνιγομαι..
Γιατι μενουμε τοσο μονοι;Τοσος φοβος για το αγνωστο..Μας τρομοκρατουν.Ακομη και εγω τρομοκρατω τον ιδιο μου τον εαυτο..Αληθεια νιωθεις την σαπιλα που επικρατει;Νιωθεις φιλε μου,φιλη μου τον πονο γυρω σου;
Μπορω να ζω με τον φοβο;Μπορω να τον κανω φιλο μου;Δεν ζω.. με κραταει πισω και θελω τοσο πολυ να πεταξω,να γνωρισω,να ζησω.Τι θελουν απο την ζωη μας;Γιατι οι ανθρωποι να κρινουν;Γιατι τοσος φθονος;Που πηγαν τα χαμογελα;Η αγαπη;...
Φοβαμαι...και οσο ακουω την φραση \"τα χειροτερα δεν ηρθαν ακομη\" τοσο με πιανει πανικος αλλα και θυμος.Θυμος.Γιατι να μην καταλαμβαινουμε οτι μπορουμε;Μπορουμε να πεταξουμε...
Θελω να οριζω την ζωη μου..να ονειρευομαι..Παρηγορια μου η μουσικη...ποσο ομορφη ειναι η μουσικη.
Θελω να ξεφυγω απο τους φοβους και τις εμμονες μου.
Καλη δυναμη!
Σας ευχαριστω