Πολλες φορες εχουμε αναρωτηθει ποιο ειναι το νοημα της ζωης.Θα παραθεσω την δικη μου αποψη περιμενοντας και τις δικες σας...
ο λογος της υπαρξης μας στη γη ειναι να μαθουμε,η γη ειναι ενα μεγαλο σχολειο,οπου σε αυτο το σχολειο πρεπει να μαθουμε.Οι δοκιμασιες και οι δυσκολιες της ζωης ειναι το μεσο για να μαθουμε να σεβομαστε και να εκτιμουμε αυτα που ισως θεωρουμε δεδομενα.οπως πχ χαρη καποιος εχει ενα ποτηρι με νερο και ενα ακριβο δαχτυλιδι,και ρωτηθει τι ειναι πολυτιμοτερο.πολλοι θα πουν το δαχτυλιδι γιατι ειναι ακριβοτερο,αλλα στην πραγματικοτητα σε μια ερημο τι ειναι πολυτιμοτερο;ολα ειναι θεμα εκπαιδευσης του εαυτου μας και της ψυχης μας.να εκπαιδευτουμε στο να γνωριζουμε τι ειναι πραγματικα πολυτιμο.οι αποτυχιες μας βοηθουν να μαθουμε τον εαυτο μας,πως αντιδρα στις ασχημες καταστασεις και μας κανει να σκεφτουμε τον τροπο που θα μπορουσαμε να τον βελτιωσουμε.το νοημα της ζωης ειναι να ανακαλυψουμε τον εαυτο μας και να τον βελτιωσουμε.να φτασουμε σε ενα σημειο που θα πρεπει να λεμε ειμαι περηφανος για τον εαυτο μου και οχι ειμαι περηφανος για τα 5 σπιτια.για αυτο και τα χρονια της ζωης ειναι τοσα ωστε να εχουμε την ευκαιρια να πραγματοποιησουμε αυτο τον σκοπο.θα συνεχισω σε επομενο ποστ ....