Για ακόμα μια φορα αρρωστος φέτος. Με κόλλησε ο μάγειρας και μενα και την αδερφή μου. Αυτή τη στιγμή έχω 39.3, μόλις πήρα ντεπον και μιλάω με τον γιατρό μήπως έρθει να με δει. Έχω 130 παλμούς ξαπλωμενος. Ελπίζω να έρθει πριν πάθω επιπλοκη.
Printable View
Για ακόμα μια φορα αρρωστος φέτος. Με κόλλησε ο μάγειρας και μενα και την αδερφή μου. Αυτή τη στιγμή έχω 39.3, μόλις πήρα ντεπον και μιλάω με τον γιατρό μήπως έρθει να με δει. Έχω 130 παλμούς ξαπλωμενος. Ελπίζω να έρθει πριν πάθω επιπλοκη.
Έπεσε με το ντεπον μετά από αρκετή ώρα βεβαια. Αλλά είχα πανικοβληθει και κάλεσα τον γιατρό. Τζαπα ακόμα ένα πενηνταρι.
Τελικά δεν ήταν τσάμπα. Έχω κοβιντ. Και είμαι και ανεμβολιαστος. Αυτό είναι το τέλος λοιπόν.
Και τι εγινε δηλαδη αμα εισαι ανεμβολιαστος;Ανθρωποι 90 χρονων το παθαινουν και το περνανε σπιτι.Αυτα τα εμβολια ειναι παντελως αχρηστα αλλους σκοπους εξυπηρετησαν παντως οχι για την υγεια μας.Περαστικα και ψυχραιμια.
Πάρε βιταμίνη d 2000 μονάδες, ψευδάργυρο τουλάχιστον 15mg, βιταμίνη C 1000mg
Σωστά τα είπε ο niels
Περαστικά σκιουρε, είσαι ένας από τα εκατομμύρια 30χρονους ανεμβολιαστους Έλληνες που θα το περάσεις το κοβιντακι κ όλα θα είναι μια χαρά!
Σας ευχαριστώ. Είμαι καλύτερα από πριν, απλά έχω ακόμα ταχυπαλμια. Λογικα εδω και δυο μερες το εχω.
Πήγα σπίτι να ταισω τις γάτες και γύρισα στο ξενοδοχείο.
Ο γιατρός δεν ανησύχησε που είμαι ανεμβολιαστος. Μου είπε κι αυτός να παίρνω d και c.
D εχω, C θα στείλω αύριο την αδερφή μου να πάρει. Δεν έχω βήχα,μόνο ενόχληση στο λαιμό, πονοκέφαλο και ταχυπαλμια. Ο πυρετός έπεσε, θα ξαναπάρω σε λίγο ντεπον πριν κοιμηθώ. Κοιμόμουν βεναια όλη τη μέρα. Φοβαμαι μήπως μου ρίξει τον αιματοκρίτη ο κοβιντ. Γενικά επιπλοκές μετά. Απορώ ποιος με κόλλησε. Ο μάγειρας μας είναι άρρωστος αλλά επιμένει ότι ειναι αρνητικός. Λογικά είπε ψέματα.
Συμβαίνει ως συνήθως αυτό που ισχύει πάντα, όσο περισσότερο ειδικος είναι κάποιος τόσο λιγότερο σίγουρος είναι ακόμη κ για την επιστημη του κ τόσο περισσότερο αμφιβαλλει...απι την άλλη, όσο λιγότερα ξέρει κανείς τόσο ευκολότερα εκφράζει απόλυτες απόψεις που δεν επιδέχονται αμφισβητηση
Περαστικά θα το περάσεις μια χαρά!!Σε δύο μέρες θα είσαι μια χαρά,εμένα ο άντρας μ με πολλά προβλήματα υγείας ανεμβολιαστος και υπερβαρος τρεις μέρες κ μετά ήταν μια χαρά εγώ εμβολιασμενη με δύο δόσεις κ δν πρόκειται να λάβω άλλη ποτέ το ίδιο το πέρασα!
Περαστικά Σκιουράκο!!
Εγώ έχω κάνει εμβόλιο 4 φορές και δεν αρρώστησα ποτέ καθόλου!
Να ακολουθήσεις τις συμβουλές του γιατρού σου και του Niels!!
Για όσους αμφισβητούν τα εμβόλια:
https://www.enikos.gr/society/tsiodr...volia/1866392/
ΠαιδιΑ ανέβηκε πάλι στα 39. Πηρα δυο ντεπον κ περιμένω να πέσει. Έχω πάλι ταχυπαλμια. Η αδερφή μου είπε να μην πάω νοσοκομείο γιατί θα με διασωληνωσουν.
Έπεσε στα 37.4. Νιώθω όμως καπως περίεργα.
Καλα, κι εγώ 2.5 χρόνια τώρα δεν νοσησα. Το εμβόλιο δεν μπορούσα να το κάνω λόγω αλλεργιας. Ένας φίλος μου ανεμβολιαστος το πέρασε ηπια, εμένα δεν ξέρω γιατί μου κάνει τόσο υψηλό πυρετό. Δεν πήρα και στην ώρα του το αντιπυρετικο βεβαια. Τώρα έπεσε και έπεσαν και οι παλμοί. Αλλά νιώθω μια δυσπνοια γενικά. Βηχα δεν έχω καθόλου , ενόχληση στο λαιμό έχω. Επίσης πεινάω αλλά δεν ξέρω τι να φαω, δεν θέλω να φορτώσω το στομάχι μου. Έφαγα λίγο παστίτσιο πριν κοιμηθώ. Έχω όρεξη για κρέπα για καποιο λογο. Το ζάχαρο μου είναι 95 όμως.
καλημερα σκιουρακι.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!
εννοειται οτι το εχουν ξεπερασει παρα πολλοι κι απο τους ανεμβολιαστους, ειδικα νεοι.
εγω ειμαι 3 φορες εμβολιασμενη (και θα παω και για 4η) κι απ οτι ξερω δεν το εχω παθει, αλλα ποτε δεν ειναι αργα. πολλοι εμβολιασμενοι το περνανε, απ ο,τι λενε οι γιατροι, πολυ ελαφρυτερα. ειμαι ετοιμη για ολα, εκτος απο το νοσοκομειο.
εχω φιλη ανεμβολιαστη που το περναει τωρα, τελευταιες 10 μερες και οχι μονο εμβολιο δεν μπορει να κανει, αλλα ουτε αντιβιωση να παρει. προς το παρον ειναι καλα.
την δυσπνοια πρεπει να την παρακολουθεις στενα, ακομα και χωρις βηχα.
προφανως εισαι σε αμεση επικοινωνια με γιατρο και με οξυμετρο..
Ευχαριστώ. Η δυσπνοια μου πέρασε, νιώθω γενικα καλύτερα σήμερα, αν και πονάω τον λαιμό μου και έχω πονοκεφαλο. Είχα 37 μόλις ξύπνησα αλλά πήρα προληπτικά ντεπον. Ο γιατρός είπε να μην είμαι συνέχεια σε κατάκλιση αλλα πρέπει το βράδυ να πάω σπίτι μου (θα με πάρει η αδερφή μου) για να φέρω στο ξενοδοχείο το γατάκι που φιλοξενώ γιατι αυριο πεταει για το εξωτερικο και πρεπει να το παραδωσω και να δώσω την αντιβίωση σε αυτό με τον καθετήρα. Φοβαμαι ότι θα πάθω κάτι επειδή θα κινηθω, θα πρέπει να ανέβω τρεις σκάλες στο σπιτι μου,δεν έχω άλλη επιλογή. Μπορεί να πεθάνω όπως ο 23χρονος που ήταν στην παραλία.
Είμαι σίγουρος ότι θα χρειαστεί να νοσηλευτώ. Τώρα έχω 36.6 αλλά έχω πάρει ντεπον. Ο πονοκέφαλος πέρασε και ειναι και ο λαιμός κάπως καλύτερα αλλά έχω φοβερή ναυτία. Δεν θελω να αρχίσω και εμετους. Επίσης πονάω και λίγο το στομαχι μου. Με έχουν πετάξει σε ένα δωμάτιο, δεν μου φέρνουν τίποτα,χρειάστηκε να παραγγείλω τσάι. Το οξυμετρο μου το έχω ξεχάσει στο αυτοκίνητο της αδερφης μου είπε θα μου το φέρει το βράδυ. Και πρέπει όπως είπα να μετακινηθω και να ανέβω σκάλες για να φέρω το γατί. Έχω όλα τα αλλα έχω κι αυτό. Σίγουρα θα καταλήξω.
Ξεκόλλα!!! Τίποτα δεν έχεις και τίποτα δε θα πάθεις. Μια "ίωση" είναι σαν όλες τις άλλες. Που είσαι? Στο ξενοδοχείο?
Παίρνε βιταμίνες c,d , μιλά και με τον γιατρό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Εξάλλου τι αγχώνεσαι αφού δεν έχεις πυρετό και είσαι καλά. Νέος άνθρωπος είσαι και υγιής τι θα πάθεις δλδ αν ανέβεις τις σκάλες? Εξάλλου σου είπε και ο γιατρός όχι πολύ κατάκλιση και πίνε και νερά. Περαστικα!
Καταρχην το ειρωνικο σου υφακι αλλου...δεν θα κατσω να το αναλυσω το θεμα,ειδικα εδω σε αυτο τον χωρο,εχεις την αποψη σου εχω τη δικη μου,δεν εχει κανενα νοημα η οποια αντιπαραθεση ,ειδικα σε ενα θρεντ καποιου αλλου.Εαν πιστευεις εσυ οτι ειναι καλα για σενσ τοτε οκ.Εγω εχω δει ανθρωπους να καταρρεουν και να τραβιουνται στους γιατρους μετα απο αυτα,χωρις προβληματα υγειας,και χωρις καμια εξηγηση...οποτε κατεληξα να εχω και γω αυτη την αποψη.Και μιλαω για περιστατικα που τα εχω δει με τα ματια μου.Δεν μου τα ειπε καποιος γνωστος γνωστου.Να ειναι ολα μα ολα τυχαια;;;Μακαρι να ειμαι εγω ο λαθος,και στην πορεια να αποδειχθουν ολα αυτα που ακουγονται καθημερινα συμπτωσεις η τυχαια γεγονοτα.Οσον αφορα τις γνωσεις μου, φροντιζω ανθρωπους με βαριες αρρωστιες εδω και χρονια,και ναι τολμω να πω με ολο το σεβασμο προς τους γιατρους,οτι εχω αποκτησει μεγαλη πειρα και καταλαβαινω πολυ περισσοτερα απο οτι ενας μεσος ανθρωπος.Και μου εχουν δωσει συγχαρητηρια ,ακομα και πολυ γνωστοι επιστημονες και διευθυντες μεσα σε νοσοκομεια.
Ρε παιδιά μην μαλώνετε..ο καθένας έχει την δική του αποψη για τα εμβόλια.δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε μεταξύ μας.
Ναι στο ξενοδοχείο είμαι για να μην κολλήσω τη μαμά μου. Θα πάω μετά να φέρω το γατί που πετάει αύριο. Είμαι έτσι κι έτσι τώρα, δεν έχω πυρετό, έχω πάρει ντεπον στις 10 το πρωί περίπου. Το λαιμό μου πονάω και έχω ναυτία. Επίσης δεν μπορώ να πιω νερό γιατί πονάω, θα πάρω καραμέλα για το λαιμό τώρα αλλά φοβάμαι και με τόσα φάρμακα.
Τελικά έχουν όλοι κοβιντ, και ο πατέρας μου και ο μάγειρας και η αδερφή μου. Βεβαια αυτοί είναι εμβολιασμενοι.
Μην φοβάσαι ρε παιδι μου..όλα καλά θα πάνε.κι εγώ ανεμβολιαστη είμαι και το πέρασα πολύ ελαφριά.ενα μπούκωμα είχα μόνο.οχι φόβο κι όχι πανικό.περαστικα σου
Ακριβως αυτο,εγω δεν προσπαθω να αλλαξω κανενος τα πιστευω,ουτε δηλωνω αντοεμβολιαστης,αλλωστε για το Η1Ν1 το κανω καθε χρονο το εμβολιο,ο καθενας εχει την αποψη του και πραττει κατα βουληση,δεν θα κρινω εγω κανεναν.Απλως στο δικο μου περιβαλλον,εχω καποια ασχημα περιστατικα που δεν εχουν καμια εξηγηση απο τους επιστημονες,και υπαρχουν ανθρωποι που τραβιουνται στους γιατρους(τωρα δεν εχει νοημα να αναφερω λεπτομερειες,ειναι ανωφελο και κουραστικο).Το ποιος εχει δικιο η αδικο θα φανει απο την ιστορια.Απλα δεν μπορω να δεχθω ειρωνειες και επιθεσεις.Αυτα απο εμενα εγω δεν θα το συνεχισω αλλο.
Ο πατερας μου είναι σπίτι του. Η άλλη μου αδερφή είναι εδώ. Η μεγάλη μου αδερφή έχει δέκατα αλλά βγαίνει αρνητικό το τεστ. Ο πατέρας μου είναι τετραπλά εμβολιασμενος αλλά είναι 70, άρα δεν ξέρω πώς θα το περάσει, προς το παρόν φαίνεται εντάξει, κόπωση απλά. Ο μάγειρας είναι υπερβαρος.
Εγώ νιώθω αρκετά καλύτερα γενικά. Αλλά το στομάχι μου είναι χάλια. Ευελπιστώ αύριο να είμαι ακόμα καλύτερα. Το οξυγόνο μου είναι εντάξει.
Όποιος υπερασπίζεται με πάθος την άποψη ότι οι ξαφνικοι θάνατοι προέρχονται από το εμβόλιο έχει σκεφτεί άραγε ότι μετά από τόσα εκατομμύρια νοσησεις μπορεί να είναι κ αποτέλεσμα της νόσησης?
Δυστυχώς έτσι μπερδεμένα όπως είναι τα πράγματα, οι απολυτοτητες δεν οδηγούν πουθενα, εκτός κ αν γίνει μια πολύ μεγάλη έρευνα που θα συγκρίνει το ποσοστό των αιφνιδίων θανατων σε όσους έχουν εμβολιασθεί κ δεν έχουν νοσησει με εκείνο όσων έχουν νοσήσει χωρίς να έχουν εμβολιασθεί κλπ μόνο τότε ίσως καταλάβουμε που πραγματικά οφείλεται η αύξηση των αιφνιδίων θανατων
Παιδιά τώρα υπάρχει το ίντερνετ μην το ξεχνάμε ξέρω πολλά περιστατικά πολύ πριν το κοβιντ κ το εμβολιο αιφνιδίως θανάτων με τρομάζει όλο αυτό εννοείται γτ έχω κάνει τα δυο εμβόλια καθαρά αναγκαστικά δν πρόκειται να κάνω άλλο γτ πολύ απλά δεν πιστεύω σ αυτό λ μετά από αυτό όντως κι εγώ είμαι χάλια εκτός αν φταίει ότι δεν το ήθελα κ το έκανα σαν το πρόβατο στη σφαγή κ αυτό με επηρέασε ψυχολογικά.. πάντως για τη νομική η παιδίατρος μ είπε για τα παιδιά μ οπωσδήποτε τριπλεξ καρδιάς κ κάποιες εξετάσεις για να δούμε αν έχει αφήσει κατάλοιπα.τωρα τι να πω δν ξέρω μας θέλουν φοβισμένους..εμείς δεν χρειάζεται να τσακωνομαστε ο καθένας κρίνει μόνος του!
Αιφνίδιοι θάνατοι πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν, απλά παλαιότερα δε το δημοσίευαν κάθε τρεις και λιγο. Εγώ προσωπικά έχασα τη μητέρα μου από ανακοπή πριν 10 χρόνια. Τότε δεν τα έλεγαν στις ειδήσεις κάθε τρεις και λίγο.
Όσον αφορά για τα κατάλοιπα που λες και εμένα ο παιδίατρος μου είπε οπωσδήποτε αίματος και τριπλεξ και εγώ παρόλο που είμαι εμβολιασμενη (δυστυχώς ή ευτυχώς μεγάλη κουβέντα) έκανα τριπλεξ, αίματος και θώρακος.
Εμένα ο γιατρός μου είπε δεν χρειάζονται εξετάσεις. Εγώ βέβαια θα κάνω. Θα κάνω μια γενικη, ηπατικά ένζυμα και καρδιάς. Ελπίζω να μην μου ξυπνήσει την ορθοστατικη ο κοβιντ. Αν πάντως το περάσω κι αυτό,τι να πω, φέτος μου έχουν συμβεί αμέτρητα πράγματα στο σώμα μου,το πώς έχω αντέξει, δεν το ξέρω.
Πριν είχα 37.7 , με κρατούσε ακόμα το ντεπον από το πρωί και πήρα πριν μισή ώρα ένα 500αρι μαξιμουμ. Τώρα έχω 37.5 ,λέτε να πάρω και το άλλο μισό ή είμαι safe?
Στην αδερφή μου τριπλά εμβολιασμενη της είπε 3 μήνες μετά όχι αμέσως αν δν έχει κάποια ενόχληση βέβαια.. Εγώ ξέρω ότι θέλει!
Εντάξει, έφερα τη γάτα. Ανησυχώ μήπως κόλλησε και η μαμά μου γιατί είχε καταρροη. Είναι ανεμβολιαστη και είναι εμπαθής ομάδα. Επίσης αισθάνομαι άσχημα για τις γάτες μου που είναι μόνες τους.
Εγώ είμαι πολύ καλύτερα. Έχει υποχωρήσει η ταχυπαλμια, πυρετο δεν έχω με μισό ντεπον μάξιμουμ από τις έξι το απόγευμα. Πονοκέφαλος πέρασε. Ο λαιμός με ενοχλεί ακόμα και επίσης φτερνιζομαι περιστασιακα. Απλά ο λαιμός με κάνει να μην μπορώ να πιω και να φάω.
Μπράβο σε δύο μερούλες θα είσαι μια χαρά!!Λίγο κόπωση θα έχεις αλλά να παίρνεις βιταμίνες!!
Ναι ξεκίνησα βιταμίνες.
Σήμερα έφαγα:
μισή φέτα ψωμί με μαρμελάδα
Μια τυρόπιτα
Ένα ποτήρι ζεστό γάλα
1 μπολ σούπα μινεστρονε
Ένα σοκολατακι
Και τώρα λέω να φάω ένα τοστ
Σας φαίνονται λιγα; λέτε να πάθω κάτι επειδή δεν τρώω πολύ?
Είχα κάνει μόλις ντους και βγηκα έξω στο διάδρομο που είναι εξωτερικος με ένα μποξερακι και ένα t-shirt γιατί ήθελα να πιάσω ένα πατακι από την αποθήκη. Ήμουν περίπου ένα λεπτό εξω και ένιωσα το αεράκι στο νωπό μου δέρμα. Λέτε να πάθω πνευμονία; Φοβαμαι. Και πριν είχα βγει με πουκάμισο έξω. Τώρα νιώθω ένα βάρος. Το οξυγόνο μου είναι καλό και δεν έχω πυρετό προς το παρόν. Λέτε να υποτροπιασω λόγω αυτού?
Δεν θα πάθεις τίποτα προσπάθησε όμως να τρως λίγο παραπάνω κ φρούτα πολλά!