Originally Posted by
Skiouros8
Εγω καποιες φορες πλυνω το προσωπο με το σαπουνι και μετα αφηνω κανα διωρο μεχρι να βαλω ενυδατικη, αυτο μπορει να μου κανει ρυτιδες; Απλα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο του πλυνω το προσωπο και μετα βαζω κατευθειαν κρεμα. Μερικες φορες το ξεχναω κιολας.
Η ενυδατικη μπαινει παράλληλα και με την ενυδατικη ή οταν βγαινεις εξω πρεπει να βάζεις μονο αντιηλιακη;
Καλα, ήλιος δεν με βλέπει και πολύ. Μόνο τώρα τελευταία που πηγαίνω κατά τις 11 να ταισω τα γατιά με το πατινι με βλεπει ηλιος. Είμαι πολύ άσπρος,λογω της ορθοστατικης απέφευγα να βγαίνω έξω μεσημέρι και έχω να πάω παραλία από το 2019.
Ναι, η αυξομειωση βάρους δεν είναι τόσο μεγάλη αλλα είναι συχνή τα τελευταία τρια χρόνια. Αρχικά ήμουν σε φυσιολογικά κιλά, έχασα 6 κιλά τότε με την οισοφαγιτιδα, τα οποία τα ξαναπήρα όταν έγινα καλά+6 ακόμα κιλά που πήρα στην καραντίνα. Ημουν στα ανω φυσιολογικα για το υψος μου. Εντέλει τώρα έχασα τα έξι κιλά και είμαι στο βάρος που θα ήθελα να είμαι, ούτε πολύ αδυνατος ούτε παχύς, ίσως χάσω ακόμα ένα δύο για ασφάλεια. Στο λαιμό μου έχω δει αρνητικη διαφορά με αυτή την αυξομειωση ,αλλά ίσως φταίει και η στάση του σώματός μου.
Το ότι δεν θα βρω κάποια αφού σπάσει το πρόσωπό μου το λέω γιατί θεωρώ ότι το πρόσωπό μου είναι το δυνατό μου σημείο. Αφού γερασω ,δεν θα έχω κάτι να προσελκυσω κάποια. Μόνο αν γινω ο δεύτερος Γούντι Άλεν.