Originally Posted by
Macgyver
αν σου γραψω ποσο καιρο ειμαι αυτη την κατασταση , θα καραφλιασεις .................το καλοκαιρι του 20 , επαθα ενα αυτ0 ανοσο, που συνεπραξε με την κτθλιψη , ασχημη κατασταση , για 2 μηνες , δεν σκφτομουν σν θατοκτονησω αλλα το πως , ωστε να φανει ατυχημα , μην σκασουν οι γονεις μου ........
1) πεσω με μεγαλη ταχυτητα ( 250-300χλμ./ωρα ) στο διαχωρηστικο των διοδιων , εχω απο μικρος την συνηθεια την καλη να φοραω κρανος , οποτε θα φαινοταν υποπτο ...
2) να κρεμαστω αποκλειεται, μου φαινοταν αποτροπαιο
3) να αυτοπυροληθω, αποκλειεται θα φαινοταν αυτοκτονια
4) να παρω χαπακια με αλκοολ, αποκλειεται , μπορει να μην πετυχαινε , να μουκαναν πλυση στομαχου...
5) να πεσω απο υψος , αποκλειται, θα φαινοταν αυτοκτονια
6) να επεφτα απο ενα πλοιο στην πορεια του , με μια καραμπινα γεματη, στα ανοιχτα , κι αμα το μετανιωνα μετα απο λιγο ?
ειχα αφησει χαρτια με τους κωδικος του σπιτιου μου, κωδικους τραπεζων , αντικλειδια για τα οχηματα μου .... σε σημεια οχι υποπτα , να μην φαινεται αυτοκτονια , στο κατω διαμερισμα το δικο μου
7)να εβαζα τα χερια μου στην πριζα, κι αν δεν ειχε το επιθυμητο αποτελεσμα ?
8) να μαχαιρονομουν μενα απο τα μαχαιρια μου ? μπαα, δεν θα τολμαγα να το κανω,,,,,
9) μεσουσης καταιγιδας , να στεκομουν σενα σημειο ωστε να χτυπαζε κεραυνος , θα κρατουσα και μια μεταλλικη ραβδο, ωστε να προσελκυσω τον κεραυνο .....
10) να προκαλεσω τιποτα γομαρια , ωστε να με σκοτωσουν στο ξυλο, αλλα μπορει και να μην τοκαναν , ασε που μπορει να μου αφηναν καποια αναπηρια απο το ξυλο
11) να ληστεψω ενα κοσμηματοπωλειο η τραπεζα ωστε ναρθουν οι μπατσοι, να μην δινω τα κλοπιμαια , και να με πυροβολησουν, συνηθιζεται τελευταια
12) να φαω ενα φουγκου, δηλητηριωδες ψαρι, αλλα αντε στην Ιαπωνια να το βρεις
13) να παω Αυστραλια , να με τσιμπηει το πιοδηλητηριωδες στον πλανητη, η κυβομεδουσα , αρκει ανα τσιπημα της , ειναι και διαφανης , δεν την βλεπεις και το δηλητηριο της σκοτωνει μεχρι και 50 ατομα, αλλα που νατρεχω στην Αυστραλια....πολυ μακρια
14) να πας στην Λεγεωνα των ξενων , μισθοφορος δλδ....
τελικα το ναυτοκτονησεις δεν ειναι καθολου ευκολο , και να μην πικρανεις τους δικους ανθρωπους .......
παντως τωρα περασε δεν θελω ναυτοκτονησω , παει πια , και να μην βαζω ιδεες στους αλλους ......................