Που ειστε?Ο αδερφος μου μου δωσε το κομπιουτερ και χαρηκα λιγο.Μου λειψατε.Τι σας ειπε?Και ηταν μεσα στον ιδρωτα και κατακοκκινος?
Printable View
Που ειστε?Ο αδερφος μου μου δωσε το κομπιουτερ και χαρηκα λιγο.Μου λειψατε.Τι σας ειπε?Και ηταν μεσα στον ιδρωτα και κατακοκκινος?
παιδια??????????
δεν αντεχα αλλο.ηθελα να βρω γαληνη αλλα ουτε τωρα βρηκα.Μου χει κολλησει το μπεζ μπεζ μπεζ.:(:(:(Θα κοιταξω λιγο τι εγραψε ο αδερφος μου και θα ερθω.γραφω με το αριστερο χερι αν και ποναω αλλα σας αγαπαω μονο εσας θελω.Που ειναι η weird και η γιωτα μου???????:(
γιωτα??????
Γιατι τον κανατε ετσι?Ειναι αρρωστος.Δε ξερω.Μαρεσει που σας ηθελα..Τουλαχιστον προσωπα ηταν που δε συμπαθω.
παιδια γραφω με το αριστερο χερι μες τις γαζες!!!!!!!!!!!!!!!!Γιατι δεν απαντατε?????????:(:(:(
Καλως ηρθες πισω. :) Ευχομαι οτι καλυτερο
ειδα μερικα.Θα διαβασω .Δε πειραζει μην ασχολειστε μαζι μου καλακανετε.:(:(:(καληνυχτα.δε ν το περιμενα αυτο .Ευχαριστω.Καλα εκανα κανενας δε με θελει ολοι μεχουν για τρελλη................................
σευχαριστω πολυ.Τι εγινε?Σας εβρισε ο αδερφος μου συγγνωμη αν και καλα κανει.Πρεπει να κοιταει μονο τον ευατο του εχει ψυχωσικη συνδρομη και τωρα και νοσοφοβια.ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!:(
Εύχομαι να είσαι καλά.
Ναι εριξε καποια βρισιδια... Γιατι το εκανες? Τι σκεφτοσουν?
γιωτα σε ζηταγα!!!!!!!η weird ειναι μεσα?Τελικα μπεζ ειμαστε ολοι η τα μεικαπ ειναι?Βοηθηστε με .........
αφρούλα, τώρα μόνη σου είσαι στο νοσοκομείο?
Σε ποιο νοσοκομείο είσαι;
για το μπεζ και τωρα εχω πληγες χερια ποδια και τσουζουν.Δε μπορουσα αλλο...Εσκασα..Μου χουν το μηχανακι για τη πλυση και δε μπορω να καταπιω.Αηδια.Δε θελω να μιλω σε κανεναν ουτε να βλεπω μονο να μπαινω εδω.Οι ψυχιατροι ηρθαν με ειδαν και εφυγαν.ΑΜΑΝ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ Η ΕΠΕΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΑΣ ΜΠΕΖ?????????και τα μεικαπ μπεζ?Εσεις γιατι μου δειχνατε αφυσικα χρωματα??????????Θελω να πεθανω δεν αντεχω αλλο τι χρωμα εχουμε?:(:(:(:(:(
ναι εφυγαν ολοι.Δε πειραζει τους λυπαμαι.Ειναι στα 70 ο ενας με ζαχαρο και προς ανοια η αλλη δε καταλαβαινει γρια κακια και ο αδερφουλης μου μακρια απο μενα γιατι φοβαμαι μη φυγει αυτος τελικα απο τη ζωη.Απο Δευτερα μαλλον θα μπω στο Αιγινητειο.Για το μπεζ να χαλασω τη ζωη μου?????????Γιατι????????
η πλύση κρατάει μία ώρα τη στιγμή της εισαγωγής αφρούλα.για ποιο μηχανάκι μιλάς?και σε ρωτήσαμε 2 πράγματα.γιατί δεν απαντάς?
Αφρούλα καλά κανεις και ξεκολλάς από το μπεζ, ο καθένας έχει διαφορετικό χρώμα επιδερμίδας, και το ονομάζει και διαφορετικά, και είναι τόσο ανούσια ερώτηση, βγάλε την από το μυαλό σου και συγκεντρώσου στο που βρίσκεσαι τώρα και στο πως έφτασες μέχρι εκεί.
Κοίτα να ακολουθήσεις τις συμβουλές των γιατρών μέχρι να βγείς από το νοσοκομείο, και μετά να βρείς ένα καλο κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης όπου να έχεις κάποιον στη διάθεση σου 24 ώρες το 24ορο, και να επιμείνεις σε ο,τι θεραπεία σου δώσουν ώστε να ξεπεράσεις αυτή σου την κατάσταση, και μη σκεφτείς ξανά πως η λύση στο πρόβλημα σου έχει οποιαδήποτε σχέση με μια χούφτα χαπάκια και κοφτερές λεπίδες. Είσαι μια χαρά κοπέλα, και μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα.
Σου εύχομαι γρηγορη και επιτυχή ανάρρωση.
σευχαριστω πολυ .Μπεζ ειμαστε οι πιο πολυ ετσι το κρεμ η λεω βλακεια.ΜΟΥ ΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΣΩΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ
!!!
δε με ενδιαφερει ολα ιδια ειναι.Γεννηματα νομιζω δε ρωταω και ειμαι και φυτο βλεπω αστερακια..
afrula σου βαλανε και ενα μαυρο υγρο και σου ξεπλενουν το στομαχι?πως εισαι τωρα?
afrula περαστικα και απο εμενα
Αν και δηλωσα καχυπτοτος περαστικα και απο μενα.
Αφρούλα στο Γεννηματά είναι γιατρός ο θείος μου. Του μίλησα για σενα. Αύριο θα περάσω άπό κει. Ελπίζω να είσαι καλά...
μακαρι Θεοφανια μου.Το πρωι θα μου το βγαλουν το βασανιστηριο αλλα δεν αντεχα και τωρα παλι τα ιδια σκεφτομαι.Ηρθαν οι ψυχιατροι τους ρωτουσα αν ειμαστε μπεζ και ελεγε ο ενας στους αλλους ψυχωση και γελασε ενας αλλα ειμαι τοσο απαθης που δε με νοιαξε.Ναι ενα μαυρο σκατο ειναι και δε μπορω να κατΑπιω τωρα .Ξυπνησα δε μπορω να κοιμηθω.Αυριο ειπε η θεια μου θα μου το βγαλουν γιατι κλαιω συνεχεια εχω ενα σωληνα μεσα στο λαιμο μου απο απο προχθες?ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ!δε θελω εκει περα θα ναι πολυ χαλια αλλα δε πειραζει.Αν μου φετγε το μπεζ ρε γαμωτο.
εγω θελω αιγινητειο αλλα οπως νιωθω οπου και να με πανε το ιδιο θα ναι.ολοι μπεζ δεν ειμαστε ?τα μεικ απ ειναι μπεζ ετσι δεν ειναι????????????πανικουλα διαφορες αποχρωσεις του μπεζ τι εννοεις?να ψαξω στο μακιγιαζ να δω ?Που ειναι η weird μου.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.αναλυστε το να τα βγαλω ολα να φυγω.Δε θελω να νοσηλευτω.Δε ξανακανω τιποτα κακο.Μου πηγε να..Λεω παει πας ΚΟΛΑΣΗ!!!!!!!!!να παρω χαπια για το μπεζ?δηλαδη θα παρω το κολοχαπι και θα μου φυγει.Θα με κανουν φυτο...........ποιο ειναι το μπεζ????????Εσεις τι ειστε?????:(
αφρούλα, στο αιγινήτειο δεν μπορείς να μπεις?
μπορω ανετα αλλα δευτερα ο γιατρος μου απο κει ειναι καθηγητης και εφυγε ο βλακας.Αυριο θα φυγω θελει να με παρει η θεια μου να παω σπιτι και Δευτερα να μπω στο ψυχιατρειο.Γιατι ομως ?Αρκτο εσυ τι χρωμα επιδερμιδα εχεις?θεοφανια?ολοι σας εξηγηστε μου τρελλαθηκα.:(
οι γιατροί τι είπανε>προτείνουν κάτι τέτοιο?αναλαμβάνει την ευθύνη η θεία σου?υπογράφει ότι όλα θα είναι καλά μέχρι να νοσηλευτείς?δεν θέλεις να σου πω πώς ήταν στα ψυχιατρεία που νοσηλεύτηκα?
θέλεις να σου πω τι κόμπακτ-πούδρα φοράω?για να καταλάβεις την απόχρωση?
και ψυχολογο για εμμονες που να παω????μονη μου ειμαι....το αξιζω αφου ειμαι τρελλη .Για τους φυσιολογικους το δερμα τους ειναι ανοιχτοχρωμο εμενα δηλαδη τι?μπεζ ανοιχτο?οποιος με κανει να λυσω τη σκεψη θα μου εχει σωσει τη ζωη μου γιατι νιωθω πεθαμενη.Δε περιμενα να γινει τοσος ντορος συγγνωμη πραγματικα μεσα απο τη καρδια μου αλλα δεν καταλαβα τι εκανα.τοσες εμμονες εχω λυσει μπορει να ξαναρχονται αλλα ξερω ειναι τρελλες το μπεζ ομως δεν ειναι παραλογο γιαυτο κολλησα.αναλυστε το μου δειξτε μου τα χρωματα.Ο κρινο με μπερδεψε μου πε αλλο το μακιγιαζ και αλλο η γραφιστικη .εκει τρελλαθηκα.ειδα το εκρου κιτρινο!!!απο κει ξεκινησαν ολα.τι διαφορα εχει η γραφιστικη απο το μακιγιαζ?λογικα το μακιγιαζ εγω πιστευω οπως ολος ο κοσμος.Τι ναι αυτα που μου δειξε????????????????????????????
κοπελα εισαι .Σε παρακαλω βοηθα με να ξεκολλησω και να τα κανω περα ολα.Θα υπογραψει η θεια μου αλλα δε κανω τιποτα μονο θα κλαιω και θα στεναχωριεμαι.Μακαρι να χα καρκινο μακαρι να χα νεφρο.Χιλιες φορες
ναι παρα παρα πολυ και τι χρωμα εχεις φυσικο?Ολοι αυτο θελω να κανετε.Να ηρεμησω να κοιμηθω λιγο.
ένα παράδειγμα από τη φύση.το λουλούδι του ήλιου είναι κίτρινο.το τσόφλι του αυγού είναι μπεζ.εντάξει μέχρι εδώ?
ναι κουκλα μου .
σε ποια νοσηλευτηκες σε παρακαλω και πως ηταν?Ειχε ψυχολογους?
diorskin forever compact 040 και για το χειμώνα ένα τόνο πιο ανοιχτό.
Quote:
Originally posted by afrula
κοπελα εισαι .Σε παρακαλω βοηθα με να ξεκολλησω και να τα κανω περα ολα.Θα υπογραψει η θεια μου αλλα δε κανω τιποτα μονο θα κλαιω και θα στεναχωριεμαι.Μακαρι να χα καρκινο μακαρι να χα νεφρο.Χιλιες φορες
μην τα ξαναπεις αυτά για καρκίνο!
εγώ πάσχω από διπολική διαταραχή.μπήκα αρχικά στη γαλήνη (ιδιωτική κλινική) και έπειτα αιγινήτειο.είχε και ψυχολόγους φυσικά.
αρα θα χεις το γιατρο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αρχιζει απο (διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης) .......????????????