Originally Posted by
αντωνης_
Remedy,οσον αφορα το σεξουαλικο δεν εχω ερωτικη επιθυμια.Μου αρεσουν οι γυναικες αλλα οταν βλεπω καμια γυναικα που μου αρεσει δεν "αναστατωνομαι".Και μονος μου ειναι δυσκολο,με την φαντασια μου π.χ δεν λειτουργει τιποτα,μονο αν δω "κατι" ερεθιζομαι αλλα κι εκει εχω προβληματα π.χ. εχω μεν στυση,περιορισμενη ισως αλλα δεν συμμετεχω ψυχικα σε αυτο.Δεν εχω επισκεφθει ανδρολογο αν και μου το εχει προτεινει ο ψυχιατρος,θα το κανω αλλα δεν δινω πολλες ελπιδες.Τα αλλα προβληματα ειναι η κοπωση,σωματικη και πνευματικη,η ελλειψη ενδιαφεροντος για τα παντα και ο κοινωνικος αποκλεισμος.Αυτο το τελευταιο το εχω επιβαλλει εγω στον εαυτο μου γιατι δεν θελω να ερθω σε δυσκολη θεση,φοβαμαι δηλαδη οτι το προβλημα θα αποκαλυφθει και δεν εχει και νοημα δηλαδη.Φαρμακα επισης παιρνω αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν βοηθανε,σε αυτο το κομματι κυριως.Αλλα ψυχικα προβληματα δεν εχω,στο παρελθον ειχα και μου αφησανε αυτο το καταλοιπο υστερα απο ενα δυνατο σοκ που περασα,αλλα μιλαμε για χρονια πλεον.Αυτο δεν με απασχολουσε γιατι ημουν παραιτημενος,χωρις δουλεια,δεν εκανα τιποτα.Τωρα εχω δει βελτιωση σε αυτους τους τομεις και με "ενοχλει" περισσοτερο το προβλημα αυτο.