Originally Posted by
konstantina m
Κρίνοντας από το ''έχω καεί από τους προηγούμενους'' δεν θεωρώ οτι είναι ανήλικοι αλλά ίσως μικροί σε ηλικία και λίγο ανώριμοι.
Σχέση αυτό που έχουν δεν πολυθεωρείται και πιστεύω οτι είναι και λίγο ριγμένος ο φίλος εδώ γιατί εξαρχής έχει φορτωθεί τα ψυχολογικά και τα λάθη των προηγούμενων και τεστάρεται διαρκώς, πράγμα πολύ άδικο για τον οποιονδήποτε και χωρίς να έχει δείξει άσχημα δείγματα, το αντίθετο μάλιστα. Δεν ξεκινάς μια κατάσταση με το '''εχω καεί οπότε εσένα θα σε περάσω τα 40 κύματα'', τι φταίει αυτός για τους προηγούμενους?
Οπότε μιλάμε εξαρχής για κάτι άνισο εφόσον αυτός ικανοποιεί την αίσθηση ασφάλειας της και η ίδια χωρίς να προχωράει τη φάση, κρατάει το σεξουαλικό σαν κάποιου είδους τρόπαιο αν περάσει τα τεστ.
Επίσης, πως λες κάνω σχέση χωρίς να έχεις κάνει σεξ? Κι αν το σεξ είναι κακό, μετά τι λες?
Δεν επικροτώ την ''ατιμία'' και την απιστία στις περισσότερες των περιπτώσεων αλλά όταν πρόκειται για ξεκάθαρες καταστάσεις και ισότιμες. Τώρα σε αυτή την περίπτωση ναι μάλλον θα πω ζήσε τη ζωή σου και μην βάζεις τις ανάγκες σου κάτω από των άλλων - όχι μόνο τις σεξουαλικές αλλά και τις ψυχολογικές γιατί και χαμένος νιώθει ο θεματοθέτης και προσπαθεί μόνο μέσα από τα λόγια και τα φιλάκια και τα μηνύματα καλημέρας να αποκτήσει αυτοπεποίθηση για να συνεχίσει την ιστορία χωρίς να μπαίνει σε πειρασμούς, μόνος του όλα δηλαδή.
Για αυτό και μου κακοφάνηκε η ταμπέλα της 2ης κοπέλας γιατί τουλάχιστον αυτή είναι ξεκάθαρη και δεν ταλαιπωρεί κάποιον.
Θεματοθέτη, δεν είναι κάποιο βραβείο το σεξ για να το πάρεις αν είσαι καλό παιδί, φοβάμαι οτι αν δεν έχει βγει ακόμα το ερωτικό μάλλον κάποιες άλλες, βαθύτερες ανάγκες καλύπτει η 1η κοπέλα μαζί σου κι αυτό το θεωρώ λάθος.
Προφανώς κι εμείς εδώ λέμε απλά την άποψή μας χωρίς να ξέρουμε ακριβώς οπότε απλά συζήτα το μαζί της και ακολούθα το ένστικτό σου και γενικά μην λες μεγάλα λόγια και υποσχέσεις χωρίς να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται στο μυαλό του κάθε ανθρώπου γιατί μπορεί να απογοητευτείς.
Σαφώς κι αν προχωρήσει η φάση σας θα ξεκόψεις με την 2η κοπέλα αλλά πραγματικά πιστεύω οτι στη παρούσα φάση είναι κάτι το οποίο μπορεί να σε τονώσει ψυχολογικά και να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που σου λείπει από την άλλη κατάσταση.
For the record, πρόσφατα είχα αντίστοιχη κουβέντα με φίλη μου η οποία είχε χάσει κάθε αυτοεκτίμηση επειδή αυτός που τραβιόταν και τον ήθελε πολύ δεν ήθελε να κάνουν σεξ, μια βαριόταν, μια είχε δουλειά, μια είχε τα θέματά του, μια το ενα το άλλο και ήταν σε δίλημμα γιατί υπήρχε κάποιος πολύ ωραίος τύπος που την προσέγγιζε όχι με ''σκοπό σοβαρό'' αλλά φλέρτ και σεξουαλική επικοινωνία. Και της έλεγα να μην το σκέφτεται καν και βουρ στον ωραίο τύπο από το να κάθεται να μιζεριάζει με τον άλλο. Ε εντέλει έκανε κάτι με τον 2ο, πέρασε τέλεια, της φέρθηκε άψογα κι ένιωσε πολύ ανεβασμένη και παρόλο που η επικοινωνία τους ήταν αυτή και μόνο χωρίς κάποια ''σοβαρή'' συνέχεια βρήκε το θάρρος και αντιμετώπισε τον άλλο οπως του άξιζε.
Τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να είμαστε για όλους μητέρα τερέζα, ας λύσουν μόνοι τους τα θέματα τους πριν τα φορτώσουν σε άλλο άνθρωπο και το σεξ είναι πηγή ζωής, ας το χαρούμε!