λίγες μαλακίες αν διαβάσω ακόμη θα πάψει να είναι τάση.
Printable View
λίγες μαλακίες αν διαβάσω ακόμη θα πάψει να είναι τάση.
αχααααααααα...γιατί άρκτος μου?
σφυράκι στο κεφαλάκι.......:P (γλ,εξ)
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
εσύ όλο εξυπνάδες διαβάζεις?
Quote:
Originally posted by Ektor
βάλε κανένα you tube να γελάσουμε καλύτερα κι άσε τα σφυράκια.εκτός αν προορίζονται για άλλα κεφαλάκια! το γλ,εξ τι είναι?
Ειναι κουραστικο φανταζομαι και τωρα ειμαι κατα 99,9% σιγουρος για κατι...παρα πολλες συμπτωσεις.
Αυτα αν εννοουμε το ιδιο.
για συμπτωση δεν ξερω γιατι ειμαι νεα αλλα η ταση ειναι γενικη νομιζω.... ( για εμετο )Quote:
Originally posted by keep_walking
Ειναι κουραστικο φανταζομαι και τωρα ειμαι κατα 99,9% σιγουρος για κατι...παρα πολλες συμπτωσεις.
Αυτα αν εννοουμε το ιδιο.
θα ψάξω για μιά φωτό μου μετά από την ισχυρή γρίπη που πέρασα, αλλά τώρα είμαι καλά.....δεν έμεινε τίποτε...Quote:
Originally posted by arktos
Quote:
βάλε κανένα you tube να γελάσουμε καλύτερα κι άσε τα σφυράκια.εκτός αν προορίζονται για άλλα κεφαλάκια! το γλ,εξ τι είναι?
αυτό...:P σημαίνει γλώσσα έξω.......Quote:
θα ψάξω για μιά φωτό μου μετά από την ισχυρή γρίπη που πέρασα, αλλά τώρα είμαι καλά.....δεν έμεινε τίποτε...Quote:
Quote:
εγώ απλά αδιαφορεώ, στα έχω πει.....σιγά μη χαλάσω και τη ζαχαρένια μου καλοκαιριάτικα....Quote:
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
εσύ όλο εξυπνάδες διαβάζεις?
θεοφανία, στο ύψος σου...
ektor με το συμπαθιο κιωλας εισαι ασχημος.:P
Μπουχθια μπμπμπιχχχουεαααα!!
Εγω ξερασα κιολας!!!
Κρίμα panikoula που δεν μπορείς να δεις την ομορφιά της ψυχούλας μου…;)Quote:
Originally posted by panikoula
ektor με το συμπαθιο κιωλας εισαι ασχημος.:P
υ.γ.: Η εξωτερική εμφάνιση για άλλους παίζει μεγάλο ρόλο για τις σχέσεις τους, για μένα δεν έπαιξε σχεδόν ποτέ…..:mad:
κάνω quote κάτι που έχει γράψει κάποιος και τον ρωτάω κάτι και πετάγεται αυτός και απαντάει.τι να πεις μετά?
Αχχχ... Ψεύτηηηηηη..... :PQuote:
υ.γ.: Η εξωτερική εμφάνιση για άλλους παίζει μεγάλο ρόλο για τις σχέσεις τους, για μένα δεν έπαιξε σχεδόν ποτέ…..:mad:
Εσύ είσαι ο μεγαλύτερος \"ρατσιστής\" με την ομορφιά.....
καλά πού τα ξέρεις εσύ ο άγνωστος αυτά....;
Εγώ είμαι Η Αγνωστος!!!!
καλά ,,,,,,,,ποιά απ΄όλες ;....... :?
the beast and the beauty!!!!!!
Αααααα,,,,, τώρα ξέρω ποιά είσαι!!!!!!!! αυτή που μου έλεγε συνέχεια \"τέρας μου\" όταν κάναμε έρωτα.....:P
Τέρας μου.....!!!!!!!!!
Δεν αντεχω αλλο..ΕΛΕΟΣ...Και οσο σκεφτομαι οτι μπορει να συνεβαλα και εγω σε αυτη την κατασταση...Καντε το να φυγει !!!!!
γειά σου ακίνδυνο φιδάκι...:PQuote:
Originally posted by sand.boa
Τέρας μου.....!!!!!!!!!
O NIKOΣ EINAI ΔIAKOΠEΣ. OΠOTE ΠAPTE TO ΣTO XABAΛE :-)
Δε μπορω, εχουν γ@@@@ει ολα τα θεματα!!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ !!!!
Μαλλον θα κανω και εγω διακοπες μου φαινεται...
πού στις Σεϋχέλλες;:P (εκεί είναι ο Νίκος):P
Παντως Γαλλια δεν παω σιγουρα !!!
Quote:
Originally posted by zinovia
Δε μπορω, εχουν γ@@@@ει ολα τα θεματα!!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ !!!!
Μαλλον θα κανω και εγω διακοπες μου φαινεται...
μα ολα!! τον σιχαθηκα, αληθεια.
Φυτρωνει παντου και ξενερωνω...Ασε που η αρλουμπα παει συννεφο !!!!!
αν δεις στα περισσοτερα τοπικ στα περισσοτερα θεματα αυτος εχει γραψει. παντου!!!!
και θελει να εχει παντα τον τελευταιο λογο μιλωντας για την επιθετικοτητα!!!!!!!!:mad:
Δεν θελω να του απαντησω ειδικα μετα το σκηνικο με την αθλια συκοφαντια του..Ομως ειναι παντου σαν τις κατσαριδες!!!!!!!!!!!!!!!!
κι εμεν αμε προσβαλε παρα πολυ πριν λιγο και δεν θελω ουτε να βλεπω ουτε το ονομα του.
Ας προσπαθησουμε να μην συγχυζομαστε...ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ..Ομως αυτο θελει..Τη βρισκει..
Να σας ρωτησω κάτι? Αν δεν του απαντάτε, τι πιστεύετε πως θα γίνει?
TO ΘEMA EINAI OTI ΠOΣTAPEI ΠANTOY KAI XΩPIΣ NA TOY AΠANTANE.
TO ΠOΛY ΠOΛY ANOIΓEI KAI AΛΛO ΛOΓAPIAΣMO KAI MIΛAEI ME TON EAYTO TOY. AΣE ΠOY HΔH EXΩ MIA TETOIA YΠOΨIA
χα χα....διόλου απίθανο....!Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
TO ΘEMA EINAI OTI ΠOΣTAPEI ΠANTOY KAI XΩPIΣ NA TOY AΠANTANE.
TO ΠOΛY ΠOΛY ANOIΓEI KAI AΛΛO ΛOΓAPIAΣMO KAI MIΛAEI ME TON EAYTO TOY. AΣE ΠOY HΔH EXΩ MIA TETOIA YΠOΨIA
ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΩ ΠΑΝΤΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΙΝΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ.
ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ. ΕΛΕΟΣ. ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΩ!!!!
Quote:
Originally posted by xika
ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΩ ΠΑΝΤΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΙΝΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ.
ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ. ΕΛΕΟΣ. ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΩ!!!!
Πολλή αξία δεν του δώσαμε; Μην απαντάει κανένας, (εννοώ αυτούς που ενοχλούνται φυσικά), και κάποια στιγμή θα μιλάει μόνος του. Δεν καταλαβαίνετε πως επίτηδες σας προκαλεί για να πιάνει κουβέντα;
Ο άνθρωπος προφανώς δεν έχει κανένα να μιλήσει και ψάχνει με τον πιο χαζό τρόπο παρέα....
EΠEIΔH EIΣAI TEMΠEΛA ΘEOΦANIA AYPIO AN EPΘΩ ΣAΛONIKH MIA BOΛTA ΘA ΦTIAΞΩ ENA ΠOT ΠOYPI AΠO ΠANO, ONOYΦPIO KAI ΣHΦH