πρωτη μ μερα στην δουλεια και ειμαι αστα να πανε.πονοκεφαλος φρικτος.μασελα αυχενας κεφαλι να με τρελενουν στον πονο/φαγουρα κα ζαλαδες.πηρα ντεπον πηρα ζαναξ και ακομα ειμαι χαλια.
Printable View
πρωτη μ μερα στην δουλεια και ειμαι αστα να πανε.πονοκεφαλος φρικτος.μασελα αυχενας κεφαλι να με τρελενουν στον πονο/φαγουρα κα ζαλαδες.πηρα ντεπον πηρα ζαναξ και ακομα ειμαι χαλια.
Είναι ζόρικη δουλειά;
αρκετα συσκεβαστιριο σταφυλιων μαρας σουλτανινα (λολ) ,αλλα δεν με πειραξε αυτο οσο ο πονοκεφαλος.απο της 2 μεχρι τωρα εχω πεθανει στον πονο .πριν καν ξεκινησουμε να δουλευουμε αρχησαν ολα αυτα.πηρα ζαναξ πρν και καπως χαλαρωσα.
Ειναι απο την ενταση μαλλον πανικουλα..
panikoula απο το αγχος σου θα ειναι.... καθε αρχη και δυσκολη :)
Σιδεροκεφαλη !! :)
mhpws kapoios ekane omoiopathitikh?
Ζεντ,καλως ηλθες!!
Ανοιξε δικο σου θεμα για να απευθυνεις το ερωτημα σου..Εδω δεν θα το δει κανεις..:)
Καλη δουλεια λοιπον panikoula .
Oτι και να γινει εμεις σε καταλαβαινουμε και ειμαστε μαζι σου :)
σας ευχχαρηστω που μου δινεται κουραγιο.
σημερα ξυπνησα και νιωθω μια χαρα.σε λιγο φευγω για δουλειτσα :P
καλη δυναμη πανικουλα..παλεψε το το ιδιο προσπαθουμε να κανουμε ολοι..γιατι αν κλειστουμε εντελως σπιτι το χασαμε το παιχνιδι..
Σε λίγες μέρες θα έχεις προσαρμοστεί καλή δύναμη
Καλη δυναμη πανικουλα,μη μασας:)))))))))))
καλοριζικη ειμαστε δυνατοι αλλα δεν το πιστευουμε ....θα τα καταφερεις !!!!!!!!
ολα καλα πιγανε σημερα.ετκος ενα καυγαδακι πειχα με μια γυναικα.μου μιλισε ασχη,α και τις ανταποδωδα αλλα μετα ενιωσα ασχημα και απορισα μηπως εφτεγα εγω?ειμουν παντα καυγατζου ενω δεν μαρεσει να μαλονω.απλα δνε μαρεσει να με μοιωνουνε και αν καποιος με προσβαλει δεν χαριζω καστανα.
Αμα σε προσβαλε δεν χρειαζεται να της ζητησεις και συγγνωμη!
Μην κατηγορεις τον εαυτο σου που αντεδρασες!
Συνηθως υπαρχουν πολλες λυσεις πριν φτασεις στον καυγα,αλλα αν δεν μπορεις να το αποφυγεις τι να κανεις.
Quote:
Originally posted by keep_walking
Συνηθως υπαρχουν πολλες λυσεις πριν φτασεις στον καυγα,αλλα αν δεν μπορεις να το αποφυγεις τι να κανεις.
αν δεν μπορεις να το αποφυγεις ,απολαυσετο δεν λενε?:P:P
παιδια χθες παλι μαλωσα με μια γυναικα που αντηπαθω χρονια τωρα.ητασν διπλα μου και το ματι της ηταν πως δουλευω για να μου κανει παρατηρησεις.
απορω μηωςεχω προβλημα?με ενοχλει να με παρακολουθει καποιος τι κανω εφοσον το αφεντικο ειναι ευχαρηστιμενο απο εμενα.αφεντικο μου ειναι αυτη για να με επητηρει?αλλαξα ποστο εξετιας της ,δεν μπορω οταν δεν συμπαθω ενα ατομο νιωθω να πνιγομαι αν βρισκομαι κοντα του.
καλα εκανες πανικουλα αφου ετσι νιωθεις καλυτερα. εγω που δουλευω με ενα ατομο ακομα, οταν ειμαστε και οι δυο στο γραφειο δεν αποδιδω καθολου. οταν ειμαι μονη κανω παπαδες!!!
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ; ΜΑΡΑΣ ΕΙΠΕΣ;
Quote:
Originally posted by boubourina
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ Η ΚΟΡΙΝΘΙΑ; ΜΑΡΑΣ ΕΙΠΕΣ;
?????
ti enoeis?krhthkia eime
kserei kaneis tipota gia to oasil?einai agxolitiko kai edw kai 4 meres pairnw ena prwi ena vradi.apo avrio mono vradi.dimiourgei eksartisi?
ολγακι
1)γραφε ελληνικα
2)ανοιξε ξεχωριστο θεμα αν θες να συζητησουμε κατι ασχετο απο αυτο το θεμα
εδω και 2μερες με τον καυγα με την κυρια στην δουλεια ακριβως στης 1 το μεσημερι με πιανει εντονη δυσφορια στην δουλεια πανω και περνω ζαναξ να συνερθω,
συνερχομαι μεν καπως αλλα με πιανει και μια νυστα αλλο πραγμα.
Quote:
Originally posted by panikoula
εδω και 2μερες με τον καυγα με την κυρια στην δουλεια ακριβως στης 1 το μεσημερι με πιανει εντονη δυσφορια στην δουλεια πανω και περνω ζαναξ να συνερθω,
συνερχομαι μεν καπως αλλα με πιανει και μια νυστα αλλο πραγμα.
Nα απιτησεις ενα στρωμα διπλα στον χωρο εργασιας σου ...
Νομος ειναι το δικιο του εργατη !!:D
Δεν σε φοβαμαι εσενα , εχεις τσαγανο !;)
aaaxaxaxa ρε παιδια απο τησ 9 πρωι μεχρι 10 το βραδι δουλευουμε.γουσταρω :P
13 ωρες??κι εγω τοσο στην εταιρια του αντρα μου αλλα με 2 ωρες διαλειμα το μεσημερι.panikoula τελικα την παλευεις στην δουλει με τις κρισεις πανικου?
panikoula, την ξερω τη δουλεια του σταφυλιου και ειναι δυσκολο να συσκευαζεις τοσες ωρες με ορθοστασια.Quote:
aaaxaxaxa ρε παιδια απο τησ 9 πρωι μεχρι 10 το βραδι δουλευουμε.γουσταρω :P
Πολλες φορες τα σταφυλια εχουν προσφατα θειαφιστει και μεσα στο συσκευαστηριο που ειναι κλειστος χωρος γινεται πιο εντονο. Το θειαφι προκαλει πονοκεφαλο ζαλαδα μπορει και λιποθυμια εαν ειναι εντονο.
Αντε καλο κουραγιο
δεν με πιανουν κρησεις κοριτσια αλλα αν νιωσω περιεργα πενρω μια πολυ μικρη ποσοτητα ζαναξ και ηρεμω.σας ευχαρηστω κουκλες μου :)
Πάντως ανυσηχω πολύ με την συμπεριφορά μου. μέσα σε 7 μέρες π έπιασα δουλειά κατάφερα να κάνω 4 φίλες και 3 παρεξηγήσεις ,μπράβο μου έχε.
Quote:
δεν με πιανουν κρησεις κοριτσια αλλα αν νιωσω περιεργα πενρω μια πολυ μικρη ποσοτητα ζαναξ και ηρεμω.σας ευχαρηστω κουκλες μου :)
λοιπον μπαινω απο τη δουλεια μου για να σου γραψω...ενα μεγαλο μπραβο για τη δουλεια που κανεις και δεν καθεσαι σε ενα γραφειο να το ξυνεις..τετεοιες γυναικες αντρακια θελω να βλεπω....ετσι θα μαρεσε να σαι!....οσο για το αγχος και την ταλαιπωρια ειναι λογικο!αλλα παλεψε το ειμαι σιγουρη οτι θα τα πας περιφημα ααα!οσο γαι τις βλαμενες εκει στη δουλεια ξερω αποι τετεοια ζηλεουνεν ψαχνουν το παραμικρο και σκυλιαζουν σου μεταδιδουν και τη κακια τους αστα!μη ωιωθεις τυψεις ρε χωσε λολ!
Καλή αρχή πανικούλα:)(αν και πέρασε μια βδομάδα)Quote:
Πάντως ανυσηχω πολύ με την συμπεριφορά μου.
Τι σε ανησυχεί στη συμπεριφορά σου?οι τσακωμοί?
Πρώτες μέρες ήταν πιστεύω θα βρεις τους ρυθμούς σου και θα ηρεμήσουν τα πράγματα.Καλή δύναμη.
παιδια σημερα σχολασα νωρις .
επειδη ομως αποφασησα μονη να μοιωσω σταδιακα τα φαρμακα εως να τα κοψω νιωθω καπως περιεργα.ο γιατρος μ ειχε πει να αρχησω να τα μοιωνω αρχες σεπτεμβριου.20 μερες νωριτερα αρχησα γιατι με την δουλεια κλπ δεν θα μπορουσα να κλεισω ραντευου να παω.
ευχομαι να μπορεσω να ζησω και χωρις αυτα.
το περιεργο σημερα ειναι οτι γνωρισα μια διπλα στην δουλεια μ οντως με σοβαρα ψυχ προβληματα,ελεγε κατι οτι ο παπανδρεου εκανε κατι με τις ορμονες για να κατστρεψει την γη πριν 16 χρονια,και αυτη επεσε απο 10 μετρα υψος να γλητωσει.ειχε σπαση σπονδιλικη στηλη κεφαλι κλπ και απο θαυμα ζουσε.με χαλασε πολυ γιατι σκευτικα οτι και εγω ανοικω πια σε τετιο ειδος ανθρωποων κιας ειναι ελαφρια τα δικα μου.
φοβαμαι μην χειροτερεψω κασμια φορα.
e oxi ρε πανικουλα ειπαμε δεν κινδυνευουμε να τρελαθουμε απο αυτο που εχουμε!ηρεμησε...ασε την αλλη ηταν προχο η κατασταση της
το θεμα ειναι οτι σηζητησα με την μανα μου για την κυρια αυτη,και δεν ηθελε να ακουσει.στεναχωριοταν προφανω επειδη και η κορη της ειναι το ιδιο σε ελαφρι επιπεδο μεν.
δεν θελω να με αζει το ιδιο.εγω οδηγαω,δουλευω 12 ωρες καθε μερα ολα τα κανω σωστα εκτοςαπο την σχεση μ με τους γυρω.θελω να τα εχω με ολους καλα και να λενε τα καλυτερα για μενα.
2μερες τωρα οποτε γελασιε καποιος νομιζω οτι γελανε για μενα.
μηπως ετσι ξεκινησε κ αυτη και προχο μετα?:(
νομιζω δλδοτι γελανε γιαμενα επειδη εχω στραβισμο.
και εχει αρχησει να με νευριαζει το γεγονος οτι με κανουν 16αρα με 18αρα οταν γνωριζομαστε κ λεμε για ηλικιες και οικογεν κατασταση.
το λενε επειδη φερομαι σαν μπεμπα η επειδη μικροδειχνω οντως ?δεν ξερω.
πανικουλα
εγω θα προτεινα να μη μειωσεις τα φαρμακα απο τωρα και παντως οχι χωρις να επισκευθεις τον γιατρο σου.
δεν ειναι το θεμα οι 20 μερες νωριτερα, αλλα το οτι η δουλεια που ειναι και καινουρια για σενα και πολυ κουραστικη απ οτι καταλαβαινω, ειναι παραγοντας μεγαλου στρες κι ισως τα χρειαστεις τα φαρμακα.
για τααλλα θεματα που σε ανησυχουν με την συμπεριφορασου, αλλα και γιατι οπως κι εσυ ξερεις τα φαρμακα δεν αρκουν για τον πανικο αλλα η σωστη δουλεια γινεται με ψυχοθεραπεια, γιατι δεν ψαχνεις να δεις τι γινεται με κεντρα ψυχικης υγειας στην περιοχη σου? ειναι πολυ φθηνα απ οτι ξερω κι ισως να εχει και αξιολογους επιστημονες και βοηθηθεις..
μετα την δουλεια θα το ψαξω το θεμα.θα συνεχησω να μειωνω την δοση και βλεπουμε.