Πως τα σαιτ γνωριμιων μπορουν να βελτιωσουν την ζωη μας?
Παρακολούθησα χθες στην κρατική τηλεόραση της Γαλλίας,
μια πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή με συμμετοχή τηλεθεατών και ειδικών ψυχιάτρων-σεξολόγων , κοινωνιολόγων και ιδιοκτητών των διάφορων τύπων σαιτ με θέμα την χρησιμότητα αυτής της νεας βιομηχανίας υπηρεσιων διαδικτύου στον γενικό πληθυσμό.
Θα ήθελα την άποψή σας για μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη που ανακοίνωσε ο ψυχίατρος σεξολόγος, σχετικά με ένα ειδικό θέμα....Το πως μπορεί να βοηθήσει το διαδίκτυο τους πιο ντροπαλούς ανθρώπους να κανουν το βήμα για να γνωριστούν
με ένα ερωτικό σύντροφο...
Συγκεκριμένα καταγράφοντας καθε χρόνο, απο την αλλαγή του αιώνα , βάσει ερωτηματολογίου τις διαθέσεις συμμετοχής αυτής της ειδικής ομάδας , μέσα στο ευρύτερο κοινό, ενω το 2001 ήταν μόνο 6% και το 2004 είχαν φτάσει τα 12 % , το 2009 άγγιξαν το 30% του ειδικού πληθυσμού των "ντροπαλών" αυτοί που δήλωσαν ότι βρίσκουν πιο εύκολο να γνωρίσουν καποιον στο διαδίκτυο , παρά στον πραγματικο κόσμο... Προσωπικά θα ήθελα να διαβάσω τις απόψεις σας γιατί υπήρξα πάντα ντροπαλός με τις γυναίκες, αλλά σχεδόν πάντα δεν αποφάσιζα να ερωτευτώ καποια , αλλά το καταλάβαινα όταν ειχε ήδη συμβεί! Αυτό νομίζω ότι σημαινει πως έπαιζε μεγάλο ρόλο, η εικόνα που είχα απέναντί μου ...
Βλέποντας αυτη την εκπομπή, ειλικρινά ένοιωσα την αναγκη να διαπιστώσω, αν πράγματι έκανα κάτι λάθος μεχρι σήμερα στην ζωή μου...