Περίεργο συμβάν στη σχέση μου
Καλησπέρα σε όλους/όλες!
Είμαι σε σχέση 5 χρόνια με την κοπέλα μου, και το τελευταίο διάστημα με απασχολεί ένα θέμα στο οποίο θα ήθελα τη γνώμη σας.
Όλα ξεκίνησαν πέρσυ το καλοκαίρι, η κοπέλα μου έβγαινε με μια φίλη της (χωρισμένη και μεγαλύτερη σε ηλικία) για μπύρα/κρασάκι σε ένα μαγαζί 2-3 φορές το 15ήμερο. Όποτε πήγαιναν εκεί δεν μου έστελνε συχνά μηνύματα όπως κάνει συνήθως και γενικά την "έχανα" για 2-3 ώρες. Το θεώρησα νορμάλ αν και λίγο μου την έδινε.
Μια μέρα πήγαμε μαζί στο μαγαζί αυτό μαζί με ένα άλλο ζευγάρι, είχε πολύ κόσμο και ενώ περιμέναμε η κοπέλα μου με θάρρος ανέβηκε επάνω και μίλησε στον υπέυθυνο ο οποίος την έπιασε κάπως περίεργα από το χέρι/μέση προφανώς για να μας βρει τραπέζι να κάτσουμε. Στο γυρισμό της έλεγα για πλάκα, τι σου είπε το γκομενάκι σου και διάφορα τέτοια και εκείνη γελούσε και μου έλεγε ζήλεψες μωρό μου κλπ.
Πριν 15-20 μέρες άνοιξε πάλι το μαγαζί αυτό για σεζόν, και ξαναπήγε εκεί με τη φίλη της...Αυτή τη φορά είχαν πολλά να πουν και η κοπέλα μου έκλαιγε από ότι μου είπε εκείνο το βράδυ γιατί έκαναν κάποιες δυσάρεστες κουβέντες για κάτι προσωπικό της, μου έλεγε ότι την κοιτούσαν καλά καλά και ότι ήταν εκεί και ο υπεύθυνος με την κοπέλα του. Πάλι ωστόσο δεν απαντούσε στα μηνύματα και ήταν εξαφανισμένη για πάνω από 2 ώρες. Είχα εκνευριστεί γιατί θέλω να ξέρω έστω που είναι αν είναι καλά κλπ και ψιλοτσακωθήκαμε γιατί δεν έστελνε έστω ένα μήνυμα να ξέρω ότι όλα είναι καλά. Μια βδομάδα μετά, πήγε με τη φίλη της σε άλλο μαγαζί (ταβερνάκι) στο οποίο είναι πάλι εκείνος υπεύθυνος για φαγητό/καφέ.
Σήμερα λοιπόν και ενώ μιλούσαμε για κάτι άκυρο της λεω έλα πες δεν σου έχει στείλει κανένας μήνυμα τόσα χρόνια στο instagram να στην πέσει ή κάτι, και μετα χίλια ζόρια μου λέει "θα σου πω αλλά δεν θα νευριάσεις, μου έστειλε αυτός από εκείνο το μαγαζί". Της λεω τι σου είπε? Μου λέει έιχα ανεβάσει ένα στόρυ με ένα φαγητό που έφτιαξα και με ρώτησε αν είμαι καλή μαγείρισσα και ότι είμαι πολύ όμορφη και το ξέρω και για αυτό δεν μου την πέφτουν και εγώ του είπα ότι έχω αγόρι και το ξέρεις. Της λέω δείξε μου τη συνομιλία και μου λέει την έσβησα για να μη νευριάσεις, γιατί είσαι κάπως όποτε βγαίνω και έψαχνα τρόπο να στο πω τόσες μέρες. Και της λέω μα καλά στην έπεσε δεν κράτησες τα μηνύματα και μετά ξαναπήγες σε μαγαζί που ήταν υπεύθυνος πάλι αυτός? Μου λέει αφού δεν πάει εκεί στο άλλο μαγαζί είναι το μπαρ (ωστόσο 2-3 φορές που έχουμε πάει για φαγητό ήταν εκεί όσο το μπαρ ήταν κλειστό).
Πώς σας φαίνεται? Ποια είναι η άποψη σας?