Σας αρέσει ο εαυτός σας γενικά; Πιστεύετε ότι «μετράτε» εμφανισιακά; Ή έχετε ανασφάλειες για την εικόνα σας;
Printable View
Σας αρέσει ο εαυτός σας γενικά; Πιστεύετε ότι «μετράτε» εμφανισιακά; Ή έχετε ανασφάλειες για την εικόνα σας;
Τι συμπέρασμα θα βγάλεις από τα σχόλια;
Για να απαντήσω και στο τόπικ: ναι, πιστεύω ότι «μετράω» εμφανισιακά, και για τα δικά μου κριτήρια επίσης είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου. Αυτό όμως στάθηκε και δίκοπο μαχαίρι. Άνοιγε πόρτες όσο και εμφάνιζε εμπόδια στη ζωή, σε όλο το φάσμα της
Καλημέρα,
Συγνώμη μου θύμησε το ερώτημα αυτό το λαϊκό άσμα :D, χα χα
https://youtu.be/lP8FGamk1us
Οκ, για να σοβαρευτώ - λέω τώρα - θα σου απαντήσω ότι αισθάνομαι καλά γενικά, δεν με απασχολεί αν "μετράω" εμφανισιακά όμως, τώρα αυτό είναι ένδειξη αυτοπεποίθησης? δεν ξέρω.
Και πως ακριβώς ορίζεις το μετράω εμφανισιακά, από τα σχόλια για την εμφάνιση σου που σου κάνουν κάποιοι άλλοι? Από το αν σου έχει γίνει πρόταση να γίνεις μοντέλο? από το αν σου την πέφτουν στο δρόμο? από τα follow σε κάποιο από τα social media?
Όταν μας απασχολεί πάντως η γνώμη των άλλων, ναι ίσως είναι έλλειψη αυτοπεποίθησης.
Είναι κατά κάποιο τρόπο δύο διαφορετικά πράγματα το να αισθάνεσαι καλά με την εμφάνιση σου και το να θες να νιώθεις την αποδοχή των άλλων για την εμφάνιση σου. Και συμβαίνει αρκετές φορές μια "αντικειμενικά" πολύ όμορφη κοπέλα η ενας κούκλος να νιώθουν κάποιες ανασφάλειες. Πχ έλεγε ο David Gandy, σε μια συνέντευξη που τον ρωτούσαν αν υπάρχει κάτι που δεν του αρέσει πάνω του και ανέφερε ότι δεν του αρέσει πολύ η μύτη του, τη βρίσκει μεγάλη. Μάλλον δε θα το πολυσκεφτεται πάντως φαντάζομαι :D
Τέλοσπαντων έχει αρκετές παραμέτρους το θέμα αυτό, έχει να κάνει και με τη φάση της ζωής που βρίσκεται ο καθένας.
Αφού το ρωτάς όμως, πες μας και εσύ την άποψη σου και πως αισθάνεσαι για εσένα.
οταν ολλοι σου δειχνουν στα μουτρα σου αντιπάθεια κι αδιαφορία μονον αυτοπεποίθηση δε μπορεις να εχεις .
Για να απαντήσω κι εγώ στο ερώτημα σου, κάποτε ένιωθα τελείως μπάζο. Αργότερα πήρα στροφές και αγάπησα τον εαυτό μου. Νίωθω υπέροχα under my skin ακόμη και αν δεν είμαι η κούκλα που θα σκάσει στο δωμάτιο και θα την κοιτάζουν όλοι. Παίρνω πολλά κομπλιμέντα λόγω περιποίησης και από γυναίκες αλλά και από άνδρες , απλά δεν είμαι top. Νιώθω όμως άνετα, όμορφα και δεν ντρέπομαι για τον εαυτό μου.
όχι, εμφανισιακά εννοείται είμαι χάλια, δεν μετράω καθόλου, δόξα τω θεώ, καμμιά φορά σκέφτομαι τί τραβάνε κι αυτές οι όμορφες που δεν τους συγχωρούν πχ ούτε τα γκρίζα μαλλιά, ούτε τις ριτύδες, ούτε τα μπιμπίκια, ούτε άσε μας κουκλίτσα μου που κλαίγονται κι όλας θα μου πεις.
ανασφάλειες για την εμφανιση μου έχω γιατί είμαι κοντή, συγκριτικά με τον μέσο όρο, και γιατί έχω παρατήσει τον εαυτό μου, οπότε δεν γκρινιάζω για την εμφάνισή μου, γκρινιάζω για την έλλειψη αυτοπειθαρχείας.
όπως είχε πει και η σοφή κυρία στην Αννίτα: Η κοντή γυναίκα είναι για κρεβάτι, η ψηλή είναι για παρέλαση! (παραθέτω και το αποδεικτικό βίντεο)
https://www.youtube.com/watch?v=pDXsEvEGo-Q
παρεμπιπτώντος με έλκυαν από πάντα οι κοντές, το ύψος σε μια γυναίκα λειτουργεί για μένα (όσο και να ''δείχνει'' στο σύνολο) απωθητικά.
body shaming, το.
Μηδέν αυτοπεποίθηση για αυτό δεν έχω κ κοπέλα.
Εχω πάρει και κάποια παραπάνω κιλά που προσπαθώ να χάσω και όσο να ναι και αυτά με χαλάνε.
Μου θυμησατε και άλλο άσμα επί του θέματος, εσείς φταίτε :D
https://youtu.be/Mzclq6W2-Vc
Μη σκατε ρε παιδιά για bodyshaming κλπ, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Επίσης να πω ότι τα προσωπικά γούστα, στερεότυπα μπορούν ωραιότατα να ανατραπούν άμα σε χτυπήσει η καψούρα στο κεφάλι, εκεί κάπου στην μετεφηβεια που νόμιζα ότι μου άρεσαν γενικά πιο πολύ οι μεσαίου έως ψηλού αναστήματος, έφαγα κόλλημα τρελό με έναν που τον περνούσα ένα κεφάλι, ήταν αρκετά κοντύτερος μου, εγώ μεσαίου αναστήματος. Εκείνος όμως γουσταρε μια φίλη μου, λίγο κοντύτερη από εμένα και η φίλη μου γουσταρε έναν άλλο πολύ ψηλό, χα χα, ωραία περνάγαμε...
Εγώ θεωρώ πως δεν είναι στάνταρ αυτά τα πράγματα. Ισχύει πως οι ψηλές συνήθως είναι άχαρες αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις. Και κοντές που το «έχουν» στο κρεβάτι άλλες που δεν το έχουν… δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή μια κοντή να είναι ξενέρωτη; Κατά την γνώμη μου αυτά είναι μύθοι που πρέπει επιτέλους να καταρριφθούν.
Μπορεί πολλοί άνθρωποι να έχουν κάποιες προτιμήσεις αναφορικά με το εμφανισιακό κομμάτι αλλά είναι δύσκολο να είναι απόλυτες. Κι εγώ λέω ότι έχω προτίμηση στις μελαχρινές αλλά σαφώς υπάρχουν και ξανθές ή κοκκινομάλλες που είναι πολύ όμορφες στα μάτια μου.
Τώρα, από εκεί και πέρα, κάποιες προτιμήσεις μπορεί να είναι και... ad-hoc. Δηλαδή, μπορεί κάπως αλλιώς να φανταζόμαστε κάποιον για σχέση και κάπως αλλιώς για ερωτικές περιπέτειες. Για παράδειγμα, όπως έχω αναφέρει σε άλλα νήματα, είχα στο παρελθόν εμπειρίες pegging και μου άρεσαν. Για τέτοιες περιπτώσεις, μου αρέσει πολύ όταν μια γυναίκα είναι κοντά στο ύψος μου και πάνω. Όσο πιο ψηλή, τόσο πιο καλά :D
Κατά τα άλλα, δεν είχα ποτέ θέματα αυτοπεποίθησης σχετικά με την εμφάνισή μου, χωρίς να είμαι βέβαια ο σούπερ γοητευτικός. Θεωρώ πως είμαι ένας νορμάλ άνδρας.
Για εσένα οι άλλοι δεν σκέφτονται τίποτε στο δρόμο. Εκτός αν πχ έχεις ωραιό look κάποιος/α να σκεφτεί τι όμορφη κοπέλα! Αν παίρνεις και κομπλιμέντα από άνδρες, ξέρεις ακριβώς τι σκέφτονται. Εγώ πχ καμιά φορά κυκλοφορώ με φόρμα και νομίζω πως είμαι λέτσος αλλα περνάει ένας με μηχανάκι και με λέει αστέρι. Εκεί ανεβαίνω αλλα δεν το παίρνω και τις μετρητοίς. Ή πχ στο fb έχω φωτογραφίες με 1.000 likes αλλά πολύ που χέστηκα. Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, εγώ περιποιούμαι και νιώθω εντάξει. Ένα χαμόγελο στο δρόμο από έναν άνδρα προφανώς και θα με ανεβάσει αλλά αν όχι, είμαι μια κοπέλα που κυκλοφορεί. Καμία ντροπή. Όλοι έχουμε το στυλ μας.
ολα αυτα τα ακουμε βερεσε.
ασφαλως και σε νοιαζει τι λενε οι αλλοι για αυτο περιποιησε τον εαυτο σου και δεν βγαινεις εξω ξεμαλιασμενη.
ουτε βεβαια και δεν σε ενδιαφερουν τα λαικ, ασφλως σε ενδιαφερουν οπως ολες τις γυναικες απλα δεν σε ενδιαφερουν τοσο οσο τα λαικ του ρουβα και του αλλου που εχει κοτερο
αλλα που τετοια τυχη.......
μισογυνίστικο δεν είναι, σεξιστικό είναι. να πεις μια ψηλή άχαρη. λες και βγαίνουν απο καλούπι.
χαριτωμένος ο χαριτωδιπλομένος.