Εδώ και ένα 5μηνο πίνω καθημερινά χόρτο μαρεσει αλλά επειδή έχω κάνω πολύ πρωί μέχρι το βράδυ ....έχω 3 μέρες να πάρω να πιω δεν νιώθω κάτι το ιδιαίτερο να το ζητάω αλλά μου λείπει .....τι να κάνω? Είναι κανένας καμία στην φάση αυτή?.
Printable View
Εδώ και ένα 5μηνο πίνω καθημερινά χόρτο μαρεσει αλλά επειδή έχω κάνω πολύ πρωί μέχρι το βράδυ ....έχω 3 μέρες να πάρω να πιω δεν νιώθω κάτι το ιδιαίτερο να το ζητάω αλλά μου λείπει .....τι να κάνω? Είναι κανένας καμία στην φάση αυτή?.
δε κατάλαβα τη φράση αλλά επειδή έχω κάνω πολύ πρωί μέχρι το βράδυ...εννοεις οτι δουλεύεις? βγες έξω βόλτα το πιο απλό...να μη το σκέφτεσαι...πάρε κάνα τηλέφωνο φίλους...κόψε τις παρέες που πίνατε μαζί ή που σου δίναν...κάνε κάτι χειρονακτικό
Απλά έπινα όλη μέρα πρωί βράδυ
Αααααα...Μπράβο που είσαι 3 μέρες καθαρός μετά από τόση πολύ χρήση..
Μετά τους δύο μήνες θα είσαι μια χαρά.
Αν θες την άποψη μου μην ξανακάνεις, στο λέει πρώην χρήστης χόρτου.
Όπως και σε όλες οι εξαρτήσεις η αρχή είναι δύσκολη. Προσπάθησε να απασχολείς το μυαλό σου με άλλα πράγματα, πήγαινε μια βόλτα, θέσε στόχους που ήθελες να επιτύχεις και αυτό σε κράταγε πίσω. Μπορείς να ζήτησεις και την συμβουλή κάποιου που ειδικεύεται στις εξαρτησεις,όπως και στα διάφορα κεντρα πχ ΚΕΘΕΑ . Φαντάζομαι θα υπάρχουν και ομάδες υποστήριξης. Είναι γεγονός ότι κάποιους τους επηρεάζει πολύ αρνητικά.Δεν είναι τόσο αθώο, ειδικά όσον αφορά τις ψυχώσεις .
Εμένα θα με ενδιέφερε να ακούσω και ποιος δρόμος σε οδήγησε να πίνεις κάθε μέρα χόρτο.....
Έχεις πολύ δίκιο Ανεμονη...
Μακριά από χορτο είναι το πιο επικίνδυνο ναρκωτικό εμένα με κράτησε πίσω τα έγραφα όλα στα παπαρια μου και καθόμουν σκεφτόμουν διαφορά την είχα δει ιστορία μέχρι που μου εμφάνισε ταχυκαρδία και το στειλα στο διαολο
Steile minima prosopiko meta apo duo mines niotheis kalytera?
Και εγώ έχουν περάσει μήνες και χρόνος που να μην κάνω ...είναι δύσκολο τώρα έχει κάνα 3 μηνο τισλς δίνω κανονικά
Στείλε προσωπικο
Μόλις συμπληρώσω 50 μηνύματα θα σου στειλω
Δεν ξέρω πως να στείλω μήνυμα δεν μου βγάζει να στείλω μύνημα γιατί ?
Πάντα όταν έχεις, πίνεις από πρωϊ ως βράδυ. Είναι αδύνατο να έχεις μπροστά σου τη καβάντζα και να μη λες θα στρίψω και άλλο ένα. 'Οταν ξεμείνεις, μπορεί να περάσει και καιρός χωρίς, μέχρι του να ξαναψωνίσεις, αλλά όποτε βρεθείς φορτωμένος θα πίνεις. Εγώ, την περίοδο που έπινα (το έχω κόψει εδώ και 13 χρόνια μετά από 30 χρόνια χρήσης), αν δεν ήταν μέρα δουλειάς, μπορεί να έφτανα και 10 γάρα την ημέρα. Ένας τρόπος που είχα βρει για να ρεγουλάρω τη κατάχρηση ήταν να μη στρίβω διφυλλα ή τρίφυλλα, αλλά μονοφυλλάκια, μακραίνοντας και το μήκος της τζιβάνας.