Originally Posted by
Remedy
εγω νομιζω οτι ηταν ασχημα γιατι δεν ξερει τι θα του βγει η νεα γνωριμια και με αυτα που εκανε σε χανει οριστικα...
φυσικα και οταν προκυπτει κατι ερωτικο , δεν σημαινει κι οτι εχετε σχεση, αλλα ερωτικα ΔΕΝ προκυπτουν οταν του εχει τελειωσει του αλλου... οταν τελειωσει, τελειωνει..
του τελειωσε, βρηκε και αλλη(!) και του βγηκε ερωτικο μαζι σου; πως;
ακου, τωρα...
δεν ειναι θεμα "παραδοσης". η πιστη ειναι θεμα αποφασης. και ειναι και θεμα συμφωνιας μεταξυ των δυο.. δεν ειναι θεμα βιολογικο. ολοι μπορουν να απιστουν, αν δεν ειναι πιστοι, συνειδητα. εκεινος που δεν ηταν πιστος, θα ηταν οκ αν απιστουσες κι εσυ; να σου πω εγω. ΔΕΝ θα ηταν..
μπερδεμενος ειναι, γιατι συνειδητοποιει οτι σε χανει, χωρις να ξερει τι θα γινει με την νεα σχεση...
θα τον βολευε να σε εχει στο χαλαρο να περιμενεις μηπως αλλαξει γνωμη.
ΑΥΤΟ ειναι το ζορι του, κι επιβεβαιωνεται, που ενω λες οτι ηταν χαλια κι ειχε κι ενοχες, θυμωσε κιολας μαζι σου!!! επειδη του ειπες οτι αυτα που κανει, δειχνουν ερωτικησ χεση κι οχι φιλια... θυμωσε γιατι πιστευε οτι θα τα καλοβολεψει να ειστε "χαλαρα" και οχι "σε σχεση". ειδε οτι δεν εβγαινε ετσι οπως το ηθελε και θυμωσε... αλλιως, πες μου εσυ γιατι θυμωσε;