Originally Posted by
kriti28
Στη δική μου εμπειρία στην αρχή τα αντικαταθλιπτικά με βοηθάνε πολύ μετά πέφτει η απόδοση ανεβάζω δόση και στο τέλος βγαίνουν παρενέργειες.Όταν τα κόβω στην αρχή νοιώθω καλά με περισσότερη ενέργεια και μετά σιγά σιγά ξαναπέφτω και γυρνάω στο σημείο 0...
Πορεύομαι με xanax αλλά είναι μπάλωμα κι όχι λύση , τις μέρες που δεν παίρνω βγαίνει δύσκολα η μέρα , δεν κοιμάμαι , είμαι ευάλωτος ψυχολογικά...
προχθές βράδυ δεν πήρα κοιμήθηκα ένα 4ωρο και μετά τέλος...σηκώθηκα 4 τα ξημερώματα έκανα κάτι δουλειές στο σπίτι έκανα περπάτημα στο δρόμο ακούγοντας μουσική πήγα δουλειά γύρισα πήγα τα παιδιά βόλτα και διάφορα άλλα καθημερινά πράγματα,βέβαια από το μεσημέρι και μετά είμουν πτώμα και χασμουριόμουν συνέχεια .Το βράδυ που έπρεπε να είμαι λιώμα άργησα να κοιμηθώ δεν με έπερνε ο ύπνος...κοιμηθηκα 1 ξύπνησα 4...ήπια xanax και κοιμήθηκα...και ξύπνησα καλά και γενικά η σημερινή διάθεση καμία σχέση με εχθές...
Αν δεν κάνω όμως αυτές τις μέρες αποτοξίνωσης αρχίζει και πέφτει η απόδοση του xanax...παλεύω να το πέρνω 3-4 φορές την εβδομάδα.
Πολλές φορές είμαι στο τσακ να ξεκινήσω πάλι remeron μαζί με αντικαταθλιπτικό μαζί (cipralex ίσως μου έχει δώσει το οκ ο ψυχίατρος) αλλά πάντα το αναβάλω...