βρε παιδια ειμαι 30 ετων εχω σχεση με εναν γιατρο 40 ετων με μεσογειακη ο οποιος δεν θελει να φυγει απο την μαμα του η μανα του επειδη τον νοιωθει αδυναμο λογο της αναιμια του του λεει σε λοα ναι κ του τα προσφερει ολα ετοιμα δεν φευγω λεει απο την μαμα αν δεν βρω γυναικα σαν την μαμα .του λεω η μαμα σου ειναι 70 ετων δεν θα μπορει μια ζωη να σε νταχταριζει σου κανει κακο που στα δινει ολα ετοιμα γιατι αν την χασεις τι θα απογινεις?δεν λεει να καταλαβει ομως .η μαμα μου κ η μαμα μου με προσεχει οπως κανενας .δεν νομιζω να την βγαλει καθαρη αν παθει κατι η μαμα του θα πεθανει απο την στεναχωρια του.επειδη ειναι ευκαταστατος ο αδερφος του με την νυφη του ελπιζουν να μην παντρευτει ποτε για μεινει η περιουσια του στα παιδια τους ουσιστικα μονο την μανα του κ τον πατερα του εχει εμενα μου λεει μαλακειες του τυπου δεν μου κανεις γιατι εισαι ανεργη αν δεν σου δωσουν προικα οι γονεις σου δεν σε περνω κ τετοια ειμαι σιγουρη παντως πως αν παθει κατι η μανα του εμενα θα βαλει να τον υπηρετω γιατι εχει μαθει να τα χει ολα στο χερι .τωρα κανει τον αντρα γιατι ειναι καλα η μαμα αλλα ως ποτε θα μπορει γρια γυναικα να τον νταχταριζει?καποια φαση ηθελε να με αρραβωνιαστει αλλα κατι εγινα κ τσακωθικαμε κ αρχισε παλι με την μαμα δεν τσακωνομε ποτε δεν φευγω απο την μαμα.