Φοβία όταν καταπίνω φαγητό
Καλησπέρα guys! Από το 2018, που πάλευα με τρομερό άγχος, κρίσεις πανικού καθημερινές , θάνατο φοβία κλπ (όλα αυτά από το θάνατο της μητέρας μου το 2017) . Τον Ιούλιο του 18 εκεί που έτρωγα ένα κουλούρι στη δουλειά , πάω να καταπιώ, και σαν να σταμάτησε ο εγκέφαλος να δώσει σήμα να κατέβει , σαν να κόλλησε και να μη μπορούσα να το κατεβάσω, πάγωσα ολόκληρη ταχυκαρδία στο φουλ , έκανα μοα απότομη κίνηση εν τέλη και κατέβηκε . Μη σας τα πολυλογώ , είχε ελαττωθεί όταν ξεκίνησα ψυχοθεραπεία - ψυχίατρο αγωγή με αγχολυτικό ..αλλά έκανε το come back στη 2η καραντινα , όπου εκεί φοβόμουν πραγματικά να φάω γιατί ένιωθα ότι θα πνίγω. Συν ότι αρκετές φορές επειδή έτρωγα πραγματικά με άγχος κολλούσε το φαγητό για Δεύτερα στο λαιμο μου και με τη κίνηση την απότομη που έκανα κατέβαινε . Με αποτέλεσμα να μου ρίξει τη ψυχολογία πάτο , να μη βγαίνω , να τρώω μόνη μου γιατί με κόσμο νιώθω πως θα γίνω ρεζίλι Μπλα μπλα . 2023 σαφώς καλύτερα σε πολλά ψυχικά μου θέματα , αυτό έχει μείνει… δηλαδή τρώω αλλά με άγχος ότι θα μείνει στο λαιμο . Ωριλα παθολόγοι γαστρεντερολόγοι μου λένε είσαι μια χαρά (και 2τρομαρες λέω από μέσα μου.) τεσπα . Ξέρω ότι είναι από το άγχος και πλέον τόσα χρόνια το έχω κάνει εμμονή . Αλλά ρε παιδιά όταν τύχει να κολλήσει και να μη μπορώ να το κατεβάσω για δευτερα λέω πάει πεθαίνω . Είναι όντως φοβιστικο αλλά το χω συνηθίσει . Απλά πραγματικά θέλω τόσο πολύ να το αποβάλλω και να τρώω με κόσμο όπως ήμουν παλιά . Έχετε κάνα tip ? 29 ετών κοπέλα και έχω να φάω με κόσμο εδώ κ δυο χρόνια σίγουρα :-(