Quote:
Originally posted by panikoula
είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά.
με την δουλειά έγινε χαμός μου δίνουν τελευταία ευκαιρία λένε
την πρώτη φορά τους έκανα φασαρία γιατί με βάλανε σε λάθος μηχάνημα με αποτέλεσμα να τα ακούω κάθε λίγο και λιγάκι. την δεύτερη πήγα να κάνω καφέ μπροστά στα αφεντικά (δεν ήξερα ποιοι είναι μεν) κλπ κλπ.
τεσπα τα μπάλωσα και τα βρήκαμε .
σήμερα είπα να ξεκουραστώ μια μέρα όπως όλες οι άλλες και μου την έβγαλε ξινή ο πατέρας μου.
ήθελα να πάω στην πόλη για κάποιες δουλειές και στα επείγοντα γιατί έχω ένα γυναικολογικό πρόβλημα το οποίο δεν περνάει με τπτ και μάλλον το πάει για καρκίνο του τράχηλου, αλλά μου την έδωσε και δεν θα πάω.
ας πεθάνω έτσι και αλλιώς είμαι βάρος σε όλους.
έκλαιγα πριν λίγο και μου λέει ο πατέρας μου άντε να πάρω κανένα χαπάκι.
και μετά ότι δεν θέλει να πάθω κανένα κακό, δεν ακούει καμιά γλυκιά κουβέντα από κανέναν για μένα κλπ. και του λέω εσύ φταις για όλα.
πιστεύω ότι φταίει για πολλά από τα προβλήματα μου.
η συμπεριφορά του, πάντα την θυμάμαι μια έτσι μια γιουβέτσι κλπ.
και εκτός αυτό έχω υποψίες αμυδρές μεν ότι θέλει άλλη γυναικά.
και αυτή η γυναίκα μου φέρεται καλυτέρα και από την μάνα μου. σικάτα κατάσταση λέμε.
πάντα ήταν πολύ αυστηρός μαζί μου ήθελε να είμαι τέλεια σε όλα και τον έχω απογοητεύσει σε όλα.
τελικά καλύτερα που εμένα μονή στο σπίτι μου δεν τον αντέχω ούτε λεπτό και δεν με αντέχει,
αφού όσο λείπω είναι όλα μέλι γάλα μου λέει η μάνα μου .είναι πολύ γκρινιάρης αλλά η μάνα μου δεν του δίνει σημασία.
ουφ ,θα κατέβω μετά στην πόλη να πάρω κάτι ψώνια με τα λευτακια μου
αλλά δεν θα πάω στον γυναικολόγο
.τι να πάω για να γίνω καλά?
δεν θέλω να γίνω όσο λιγότερο ζήσω τόσο καλύτερο για τους άλλους τέτοιο πράγμα που είμαι.
είμαι βάρος σε όλους.
και ο μικρός μεγαλώνει καλύτερα χωρίς εμένα πιστεύω γιατί είμαι ίδια ο μπαμπάς μου στην συμπεριφορά.
ααα και στην δουλειά τις περισσότερες μέρες με πιάνει ζαλάδα και νιώθω να χάνω την γη κάτω από τα πόδια μου,με αποτέλεσμα να παίρνω ζαναξ μέρα παρά μέρα.
είμαι ανάξια και να δουλέψω χωρίς ζαναξ.
είμαι άχρηστη σε όλα τελικά.
ακόμα δεν χάνω βάρος η κοιλιά μου είναι τούμπανο και πονάει κάθε μέρα και δεν μου έρχεται περίοδος.
όλα μου πάνε σκατά όπως βλέπετε. και δεν μπορώ να κόψω και τα φάρμακα!
και έχω και καυλες .σκέφτομαι να βρεθώ πάλι με τον Δημήτρη τον προιν να το κάνουμε. από τότε π δεν νιώθω τπτ γιαυτον τον βλέπω για να ανακουφιστώ μόνο, όπως έκανε και αυτός μαζί μου.
νιώθω πολύ όμορφα μετά χάχα.
είναι πολύ ωραίος άντρας και πάντα διαθέσιμος( ακόμα και με σπασμένο πόδι ) να με ανακουφίσει και μου αρέσει.
πειτεμου σας παρακαλω τι πρεπει να κανω. πανε ολα τοσο χαλια που δεν ξερω αν πρεπει να αρχησω να τα φτιαχνω η να τα αφησω ως εχουν
Τώρα είσαι σε άσχημη διάθεση και πιάνεσαι απο την αρνητική πλευρά των πραγμάτων και τα βλέπεις όλα έτσι.