Ενα βήμα πριν τον χωρισμό?
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη!!!
Θα ήθελα βοήθεια απο εσάς κι από τις εμπειρίες που έχετε.
Είμαι 31 χρονών και έχω σχέση με έναν άνθρωπο εδώ και δύο χρόνια, το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έχουν πάρει άσχημη τροπή και δεν ξέρω τι να κάνω για να βγω απο αυτό το αδιέξοδο, για να σωθεί αυτή η σχέση.
Με τον συντροφό μου έχουμε δυο μήνες να έρθουμε σε ερωτική επάφη , εντάξει η συχνότητα είχε μειωθεί το τελευτάιο 5 μηνο αλλά δεν είχε φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο.Στην αρχή νόμιζα πως ήταν κάποια προβλήματα που περνούσε και περνάει αλλά τελικά έπεσα εξω, πριν μια βδομάδα περίπου με δική του πρωτοβουλία συζητήσαμε αυτό το θέμα.
Αυτο που μου είπε είναι ότι δεν φταίνε τα προβλήματα του, ότι ούτε φταίω εγω για κάτι απλά δεν έχει ερωτική διάθεση.
Του είπα να τσεκάρει τον εαυτό του, να δει αν μπορεί να τον ελκύσει σεξουαλικά μια άλλη γυναίκα, εκεινος μου ειπε πως γενικά δεν έχει όρεξη.Πρότεινα να μείνουμε για λίγο καιρό χωριστά μήπως αυτό βοηθήσει μου απάντησε πως δεν νοιώθει κάτι να τον καταπιέζει και οτι προς το παρον δε μπορεί να μου πει κάτι ξεκάθαρο κι οτι κάπου παρακάτω θα ξεκαθαρίσουν όλα.
Πριν τρεις ημέρες ξανανοιξα το θέμα και του είπα πως μας βάζει στο περιθώρειο και πως είναι άδικο , πως θα πρέπει να δει τι φταίει και τελικά από μόνος του μου είπε πως ίσως θα ήταν καλή ιδέα να μείνουμε λίγο μακρυα ο ένας από τον άλλον.
Σας παρακαλώ πως τα βλέπετε τα πράγματα, θεωρείτε πως η σχέση μου τελειώνει;