Γενικευμένη αγχώδη διαταραχή και κατάθλιψη
Καλησπέρα σας!
Από τότε που ξεκίνησε ο κόβιντ, κλείστηκα στο σπίτι και φοβάμαι μην πάθω κάτι. Έχω πάει σε παρα πολλούς γιατρούς . Συνέχεια νομίζω ότι έχω κάτι , δεν είμαι καλά κτλ . Πάω να βγω από το σπίτι κ με πιάνουν ταχυπαλμίες , ιδρώτας , δεν μπορώ να αναπνεύσω κ νομίζω θα λιποθυμήσω. Δεν κοιμάμαι καλά , δεν τρώω καλά γιατί έχω συνέχεια αναγούλες και θέμα με το στομάχι μου ( εχω κάνει γαστροσκόπηση , μια παλινδρόμηση έδειξε μόνο) και γενικά δεν είναι ζωή αυτή που ζω . Ήμουν ένα πολυ κοινωνικό άτομο όλο εξω ήμουν με παρέες απο δω κι απο κει και ξαφνικά όλα άλλαξαν απο το 2020 και μετά . + Δεν έχω όρεξη και διάθεση για τίποτα Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία ..έχει 2 μήνες , ο ψυχολόγος μου λέει ότι έχω γενικευμένη αγχώδη διαταραχή και κατάθλιψη . Μου είπε θα πάρει καιρό αλλά είναι αισιόδοξος . Εγώ όμως δεν αντέχω άλλο...Ξυπνάω το πρωί και δεν νιώθω καλά . θέλω να ξανανιώσω καλά και να επιστρέψει η ηρεμία και η χαρά στη ζωή μου . Σκέφτομαι να δοκιμάσω λίγο ζάναξ για αρχή μήπως μου δώσει μια ώθηση . Εσείς τι λέτε ?? Παρόμοια εμπειρία και κατάσταση κάποιος ?
Σας ευχαριστώ!