Εχω λίγες μέρες που νιώθω μια περιεργη αίσθηση σαν κάψιμο ελαφρυ στο στήθος, εχω αγχωθεί πολυ νιώθω ου8 θα πεθανω ότι θα παθω έμφραγμα. Με έχει πιασει πανικος. Σκέφτομαι συνέχεια γιατρου αρρώστιες νοσοκομεία... Πείτε κάτι για βοήθεια...
Printable View
Εχω λίγες μέρες που νιώθω μια περιεργη αίσθηση σαν κάψιμο ελαφρυ στο στήθος, εχω αγχωθεί πολυ νιώθω ου8 θα πεθανω ότι θα παθω έμφραγμα. Με έχει πιασει πανικος. Σκέφτομαι συνέχεια γιατρου αρρώστιες νοσοκομεία... Πείτε κάτι για βοήθεια...
Όλοι το έχουμε περάσει μην ανησυχείς!!!!Όλα καλά θα πάνε!!!Τι αισθάνεσαι?
Αισθάνομαι σαν κάψιμο στο στήθος.... Πανικό, νιώθω ριγη χωρίς να εχω πυρετο..Ξυπνησα πολυ νωρίς ήμερα δεν μου κολαγε υπνος.. Νιώθω ότι θα πάθω έμφραγμα ή ότι θα τρελαθω... Εχω και Ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχη και εχω και μια έξαρση στις σκέψεις. Ολα αυτα δεν περνάνε ποτε..
Τώρα με έπιασαν και πονοι περιοδου έντονοι αλλά περιοδος είναι να μου έρθει σε 14 μέρες... Και ναυτία... Δεν ξέρω τι γίνεται ειλικρινά όλη μέρα υποφέρω από ενοχλήσεις σωματικές. Εχω κουραστει τώρα είμαι πολυ αγχωμενη
Και εγω ειμαι σε αγωγη 20 μερες χθες ξεκινησα ολοκληρο το χαπι ειμαι χαλια ζαλη πανοκεφαλο ναυτια θολουρα ουτε να φαω καλα μπορω χιλια δυο δεν αντεχω...
Εχω μωρό ναι αστα είναι πολύ δύσκολα πρέπει να βρίσκεις δυνάμεις ενώ δεν υπάρχουν.
Κορίτσια κι εγώ έχω 2 παιδάκια!Σας καταλαβαίνω εγώ τώρα έχω αρχίσει και ηρεμώ κάπως με την αγωγή που παίρνω!
Πόσο καιρό έχεις ξεκινήσει την αγωγή;
Έχω κοντά ένα μήνα!μια βδομάδα μισό χάπι και μετά ολόκληρο!Έχω ακόμα τα θέματα κιάλια μου αλλά πολύ καλύτερα!
Εγώ κορίτσια δυστηχως δεν παιρνω αγωγή... Και ζορίζομαι αρκετά. Φοβάμαι να παρω φάρμακα.... Το παλιο άγχος μας έχει φάει γιατί ρε κορίτσια έχουμε τόσο άγχος τι μας φταει καταβαθος?
Ούτε εγω τα ήθελα πάλεψα 2 χρόνια δεν πήγαινε άλλο...Έλα ντε γιατί να τα έχουμε όλα αυτά?
Και εγω δεν επαιρνα φαρμακα μονο παυσιπονο σε περιοδο κ αυτο με το ζορι δεν γινοταν αλλιως για αγωγη κ τωρα δεν μου αρεσει που πινω αγωγη αλλα δεν γινεται αλλιως ειμαι χαλια.
Κορίτσια είμαστε πολυ δυνατές... Πολυ
Απόψε είμαι πολυ αγχωμένη... Νιώθω ότι θα πεθανω ότι θα παθω έμφραγμα... Ότι με καίει το στήθος... Φοβάμαι πολυ... Εχω μια τεράστια έξαρση άγχους... Δεν μπορώ όλη την μέρα να ηρεμησω ουτε να κοιμηθω
Μην αγχώνεσαι πιες ένα χαμομήλι να σε χαλαρώσει!!!
Ούτε και εγώ είμαι καλά έξαρση άγχους όπως λες ναυτία κόπωση έκανα μπάνιο λαχάνιασα ηπια ζαναξ για καμια ωρα ηρεμησα τωρα πάλι δεν μπορώ να αναπνεύσω.
όλα είναι στο μυαλό και εγώ παθαίνω κρίσης πανικού και έχω εμμονή με την καρδια και είμαι 25 ετών τόσες φορές που το έχω πάθει είναι λς και πλησιάζει το τέλος μου αλά σκεφτείτε πόσες φορες το έχετε νιώσει και δεν ήρθε άρα είναι mind game είναι ένα από τα πιο χάλια και σκοτεινά σινεσθιματα από το 22 έτσι είμαι κουράγιο θα σηκωθούμε πιο δυνατοί πίστη Θέληση Υπομονή Επιμονή!!!!!
Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ καλά. Συνέχεια ξυπνουσα και ένιωθα λες και με καίει το στήθος και ότι θα πεθανω... Ναυτία έχω επίσης... Και τώρα πριν που έκλεισα τα μάτια μου ένιωσα λες και πνιγηκα από το σάλιο και τώρα το έβαλα στην ιδέα μου και δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί νιώθω ότι θέλω να καταπιώ για να μην πνιγω από το σάλιο... Καταλαβαίνω ότι έχω πολυ πολυ άγχος σε έξαρση... Τώρα ξεσπάει όλο μου το σωμα από καταστάσεις που είχα περασει όλο αυτό το διάστημα.. Δεν μπορώ όμως και να ελέγξω τον φόβο μου επειδή συνέχεια παρατηρω τι έχω και νιώθω ότι θα πεθανω... Πόσο δυσκολο ειναι όλο αυτό ρε παιδια? Γιατί πρεπει συνέχεια να υποφέρουμε ετσι
Κ εγω δεν ειμαι καλα σηκωθηκα ενιωσα λιγο σα μουδιασμα στο κεφαλι και μετα ταση λιποθυμιας φοβαμαι πολυ.
Ειμαι χαλια ηπια ζαναξ 0.25 τιποτα παλι ταση λιποθυμιας κ αρχισαν οι παλαμες να μυρμυγκιαζουν ηπια παλι 0.25 ζαναξ καπως ηρεμησα αλλα ζαλιζομαι πολυ σα ν εχει πεσει τ αιμα απ τ κεφαλι μονο ξαπλα μπορω
Τι θακανουμε...εγω πάλι ζήταγα νοσοκομειο για καλη μου τυχη μολις ηπια το 2ο ζαναξ καπως κοπασε ολο αυτο καθομαι ξαπλα ολη μερα νιωθω αδυναμη.
Δεν έχω διαβάσει είσαι σε αγωγή?μου φαίνεσαι πολύ αγχωμενη..
Πχ τώρα εσθανομε την καρδια μου να κλωτσάει πολύ με ταχυκαρδια μαζί αλά δείτε τι σάς είπα πιο πάνω θέλει θετικές σκέψεις
Εμένα με φοβίζει πολύ η τάση λιποθυμίας που με πιάνει σα να πεφτει το αίμα απ τ κεφάλι κ σαν ν μην εχω διαυγεια κ τωρα τελευταια αυτο με τις παλάμες.
Ρε παιδια μέσα σε όλα αυτά που προσπαθω να αντιμετωπίσω όλη μέρα... Εχω να αντιμετωπίζω έναν τοξικό μίζερο συζυγο... Που δεν λέει ποτεεεε μια καλή κουβέντα να σε ενθαρρύνει... Εχω κουραστει πολυ κλαίω αυτή τη στιγμή. Άλλαξε πολυ αυτός ο άνθρωπος
Ποτε θα μου χαμογελάσει και μενα η ζωή...
Medusa εσύ δεν είσαι σε αγωγή??Θα σου χαμογελάσει η ζωή θα περάσουν όλα σιγά σιγά θα κοπιάσει λίγο το άγχος αλλά θέλει να πας και σε ειδικό να σε βοηθήσει!
Εγώ είμαι σε αγωγή εχω πιει 10 μέρες μισο του μισου,10 μερες μισο χάπι κ τώρα είμαι 1 βδομάδα που παίρνω ολόκληρο το χάπι ακόμα δεν μου έχει κάνει τπτ κ πέρσυ που έπινα αγωγή στους 6 μήνες είδα φως.
Με την αγωγή όταν αρχίσει να δρα δεν αισθάνεστε καθόλου αγχος?
Προσωπικα πέρσυ που είχα ξεκινήσει αργησε να με πιασει αλλα μετα ημουν καλα κανενα σωματικο συμπτωμα.
Εγώ πρώτη φορά τώρα είμαι πολύ καλύτερα από πριν και στην αρχή όχι δεν είχα κάτι!
Δυο μισάωρα τρέξιμο την ημέρα σε εξωτερικό περιβάλλον και θα περάσουν όλα...Οι λύσεις είναι απλές αλλά εμείς τα βλέπουμε δύσκολα.