Πόσο καιρό κάνει να φύγει από μέσα μας από το αίμα μας ? Ένα αντικαταθληπτικο ?
Πόσο καιρό κάνει να φύγει από μέσα μας από το αίμα μας ? Ένα αντικαταθληπτικο ?
Δες στην ετικετα που λεει ημηζωη.
3 χρόνους ημιζωησ
Περιμένω ακόμα την απάντηση σου Διογένη
Με είχες ρώτησει στο ποστ μου κ μετά δεν απάντησες ξανά.
Για πες εσύ κάνεις θεραπεία για αυτό που έχεις?
Dr med πως πας με το φάρμακο?
Συγνώμη Διογένη δεν ήθελα να με παρεξηγήσεις.
Όχι επειδή μου λες για τις ιδεοληψίες που κολανε κ απλά ρώτησα αν εσένα σε βοήθησε κάποια αγωγή.
Δυστυχώς,
Το θέμα είναι ότι αν και σε σύντομο χρονικό διάστημα το αντικαταθληπτικο μπορεί να έχει απομακρυνθεί από τον οργανισμό ,οι ορμονικές ανισορροπιες που του έχει επιφέρει κατά την δράση του , ώστε να αισθανόμαστε καλύτερα, μπορεί να μας ταλαιπωρούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα...
Αυτό αναφέρεται σαν εμπειρία στα διεθνή fora από χιλιάδες...
Κωστα μου αναγκαστηκαμε κάποιοι να πάρουμε.
Δεν μπορούσα να αφήσω την αγχωδης διαταραχή ανεξέλεγκτη.
Έχω δύο παιδιά να μεγαλώσω.
Κ είναι ακόμα στην αρχή της θεραπείας.
Πίνω κ ζαναξ για να μην νοιωθω το πολύ γενικευμένο άγχος .
Κ τις σκέψεις.
Εγώ σε ένα εξάμηνο διακοπής βρέθηκα εδώ.
Φοβάμαι πολύ τα φάρμακα αλλά έπεσα στην ανάγκη τους.
Τώρα αν αυτά με βλάψουν μελλοντικά που να ξέρω οι γιατροί λένε όχι.
Κάποιοι κάνουν μακροχρόνια χρήση κ είναι οκ.
Γειά σου,
Σε αυτό έχεις δίκιο...
Και όσο λιγότερο ανησυχείς ( για οτιδήποτε!) ,τόσο το καλύτερο..
Εφόσον δεν είχες άλλη επιλογή, καλά έκανες και τα πήρες, γιατί η εναλλακτική μπορεί να ήταν πολύ χειρότερη...
Και εγώ τα πήρα ,και ήμουν από τους τυχερούς που μου ταίριαξε και με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου με λίγες παρενέργειες..
Απλά όταν πια ήμουν καλά, και δεν υπήρχε λόγος να τα συνεχίσω, μια που είχαν αρχίσει να επειρεαζουν τους αιματολογικους και ηπατικους δείκτες στα ετήσια check up μου, ταλαιπωρηθηκα πολύ μέχρι να καταφέρω να τα διακόψω..
Τώρα υπομονή, εάν έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου ακολούθησε τις συμβουλές του, και σου εύχομαι την καλύτερη δυνατή κατάληξη..
Σε 5 χρονους ημιζωης εχει φυγει περιπου το 97% του φαρμακου και σε 7 χρονους ημιζωης περιπου το 99%, ωστοσο οπως ειπαι και ο κωστας παραπανω αυτο αφορα την απομακρυνση της ουσιας απο τον οργανισμο οχι τα συμπτωματα αποσυρσης που αυτα δεν εχουν ακριβες χρονοδιαγραμα γιατι εξαρταται απο τον οργανισμο του καθενος την κατασταση που βρισκεται κτλ κτλ