Για δωστε λινκς για την επιλεκτικη κοφωση.
Βασικα δεν ξερω τι μου γινεται πλεον.Εαν ειχα επιλεκτικη κοφωση δεν θα επρεπε να μου το πουνε?
Printable View
Βασικα δεν ξερω τι μου γινεται πλεον.Εαν ειχα επιλεκτικη κοφωση δεν θα επρεπε να μου το πουνε?
ε ναι το πιο λογικο ειναι να σιυ το ειχαν πει..
τι σε επιασε τωρα?
επιλεκτικη αλαλια υπαρχει,κωφωση τωρα εισαι σιγουρος οτι υπαρχει?
Εαν μιλανε για μενα το περιγυρο τοτε μου διαφευγουν οι κουβεντες.Πρεπει να μου απευθυνουν αποκλειστικα το λογο κατα καποιο τροπο.
Καλα δεν το συζητω το μυαλο μου εχει καταστραφει εντελως...απο οτι εχω καταλαβει ο κοσμος εδω με δουλευει επι μια δεκαετια...επειδη τρελλαθηκα μια εποχη.Τωρα οτι και να εκανα κατεληγε σε τιποτα...με αποκοψαν κοινωνικα κλπ.
Δε γαμιεται...θα μαθω.Υπαρχουν πολλες πιθανες εκδοχες αλλα η πιο πιθανη ειναι οτι με δουλευουν ψιλο γαζι.
ποιος σε δουλευει ψιλογαζι?τι ειναι αυτοι που σε δουλευουν?
ξερεις τι μου πε ενας εχθες?
του εκανα comment στο youtube.οχι αρνητικο απλα δεν του αρεσε ε λοιπον ξερεις τι μου κατεβασε?χωρις να με ξερει..οτι ειμαι μια κομπλεξικη η οποια καθεται μονη της τα βραδια στο σπιτι και κλαιει και ολα αυτα ξερεις γιατι?επειδη του ειπα οτι το πιανο που επαιζε ηταν ξεκουρδιστο!!!
εγω τι θα πρεπε να κανω?να τον βρισω?να θυμωσω?να στεναχωρηθω?απλα τον εγραψα..
φαντασου τι κομπλεξ θα ειχε αυτος για να μου μιλησει ετσι..
με ολο αυτο θελω να πω οτι αν ειναι να επηρεαζομαστε και να φρικαρουμε καθε φορα που καποιος μουρλοκακομοιρης θα πει κατι αρνητικο για εμας-ο,τι και αν ειναι αυτο-τοτε χαιρετα μου τον πλατανο!
το προβλημα σου ειναι οτι δινεις τοση μεγαλη εμφαση στο τι θα πουν οι αλλοι.και ενταξει αν οι αλλοι ηταν ατομα που εκτιμας και σεβεσαι ομως απ\'οτι εχω καταλαβει μου μιλας για τυπους οι οποιοι χασομερανε παιζοντας ολη μερα ταβλι στο καφενειο..
Ρε μιλαμε τωρα για επιπεδο πολης...ισως και να με μισουνε,ισως να σπανε πλακα δεν ξερω τιποτα ειμαι στο σκοταδι.
Αλλα θα μαθω.Δεν ειμαι σηματικος εχω ζησει σχεδον τιποτα,δεν καταλαβαινω γιατι ασχολουνται.
μηπως επειδη ασχολεισαι και εσυ...........?
Ασχολουμε τωρα...γιατι μου την πεσαν ολοι.
πεστηνα και εσυ
;)
Αυτο λεω με τρελλαινουν
παιδια και εγω οταν μιλανε μεταξυ τουςδεν καταλαβενω χρηστο.μονο οταν μ απευθινουν τον λογο καταλαβενω.εχω πολλα κοινα μετον κιπ καιανησηχω.:P:P
Ρε μιλανε για μενα στα διπλανα τραπεζια αλλα εγω δεν μπορω να τους ακουσω...εχω τεραστια προβληματα.
Τρελλαινομε...παντα μου αρεσε η ησυχια και να ειμαι κατι σαν σκια.
αφου δεν μπορεις να τους ακουσεις πως ξερεις οτι μιλανε για εσενα?
kai ego ta idiame ayto pou milane.sorry gia tagreeklish topliktorlogio taftise..epese pagototoumikrou
τοτε γιατι γραφεις κατω απο το ονομα σου οτι εισαι??????
\"Διάθεση: Τρελλη ειμαι οτι θελω γραφω. \"
Αστα να πανε...το αισθανομαι.
ua to bgalo marh.tora xalase toplikktrologio.molisftiaksei
μα ρε συ πανικουλα εισαι μια νεαρα που απ\'ο,το εχω καταλαβει δεν περνα απαρατηρητη!
γιατι να μη μιλαν για εσενα?
Εν πασει περιπτωση ειμαι τρελλος ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος....ελεος δηλαδη.
α απλα το αοσθανεσαι?και αν δεν ισχυει και σπας το καφαλι τοσες μερες μονο και μονο επειδη το νιωθεις δεν ειναι κριμα?
paidia aytotoes8anomekaiego.
den akouotilene.kai nomizo lenegiamena.mipos exo rekipakokai egosxizofrenia?
8a rothsotogiatro.
Ρε με βριζουν στο δρομο σιγουρα...δεν ξερω εχουν παρανοησει ολοι και δεν ξερω που οφειλεται η παρανοια τους.
Αρχιζουν και πετανε κατα κορον τη λεξη μαλακας-μαλακας δηλαδη ελεος.Θα αναπηδω στο ακουσμα αυτης της λεξης για παντα.
olxi emena den me brizoun pados memkoutsoboleuoun alla denakou ti lene.kai akoma otan moumilane an milane grhgora den piano to nmoima.,
ωραια τοτε ασε τους να λενε,που ξερεις και αυτοι τι ζορι τραβανε...θα χουνε τα δικα τους βασανα,επειδη δε μιλανε?ολοι πονεμενοι ειμαστε κιπ και ασχολουμαστε με τους αλλους για να ξεχασουμε τα δικα μας...τι νομιζεις οτι κανω εγω αυτη τη στιγμη?
Προσπαθησα να ζησω τη ζωη μου αλλα δεν μπορεσα.
Δεν γινεται να γραφεις μια ολοκληρη μαζα πληθυσμου τι ειμια ο SUPERMAN.Και το ζητημα ειναι οτι δεν μιαλει κανενας κατα προσωπο.
Τι περιμενουν δηλαδη?
Θα μαθω.
Δεν εχω κανει κανενα εγκλημα απο οτι ξερω...αλλα μαλλον τωρα δεν την βγαζω.
Μπορει να κατηγορουμε και για καποιο εγκλημα και δεν το ξερω...ειμαι αποκομμενος.
tora les malakies,
Δεν λεω καθολου μαλακιες...ουτε μου εχει πει ποτε κανενας τι γινεται πισω απο την πλατη μου...ολοι με βριζουν πλαγιως.
Εσεις με τη νοημοσυνη σας τι θα καταλαβαινατε? Εκτος βεβαια απο το να πειτε ο keep_walking τρελλαθηκε.
oti denn perneis sosta ta farmaka soy
Ακριβως αλλα πανικουλα δεν ειναι τα φαρμακα ειναι η πραγματικοτητα!!!!!!!!
as einai.isos na lene kai gia allous kai na mhn dinoun simasia oi alloi keep.emeis malon dinoume simasia
λινκ δεν μπορω να δωσω ...Quote:
Originally posted by keep_walking
αυτο που μπορω ομως να κανω ειναι να σου πω ποσο πολυ χαρηκα που σε ξαναειδα εδω μεσα κιπ!
επιλεκτικη κωφωση...
μαλλον για φυσιλογικο μου φαινεται ....
ψαξε μηπως βρεις κατι σχετικο με το ανια ....
ρε τα εχω παιξει εντελως ευτυχως που σε λιγο καιρο θα τελειωσουν ολα
θα ερθεις στην αθηνα?
πρεπει να μαθω μεχρι να μαθω τα παντα δεν υπαρχει ζωη για μενα