Χωρισμός και επανασύνδεση
Καλησπέρα γράφω πρώτη φορά κάτι τέτοιο δημόσια, η αλήθεια είναι ότι είμαι σίγουρη για τις επιλογές μου αλλά πάντα μαρεσει να ακούω γνώμες από διαφορετικές οπτικές γωνίες.
Είμαι 28 χρόνων και εδώ και 1.5 χρόνο είχα μια σχέση,την πρώτη μου.
Οπότε μου ήρθαν τα πάνω κάτω,δεν ήξερα να μετράω τον εγωισμό μου,τα νεύρα μου,να μετράω τις λέξεις μου,να σκέφτομαι πριν μιλήσω κλπ.
Στους 7 μήνες μείναμε μαζί, δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα στην συγκατοίκηση όλα κυλούσαν ομαλά,το πρόβλημα ήταν μεταξύ μας..
Η πρώτη μου σχέση εμένα,η πρώτη του συγκατοίκηση αυτουνού,οπότε και οι 2 ειμασταν σε μια κατάσταση με καινούργια συναισθήματα.
Ο καιρός πέρασε και τα νεύρα μου μεγάλωναν όλο και περισσότερο για μικροπραγμάτα χωρίς καμία λογική, τον πίεζα για άσχετα πράγματα που και να μην γινόντουσαν δεν θα χαλούσε και ο κόσμος.
Τόσο καιρό αυτός ήξερε την οικογένεια μου με την οποία είχε άριστες σχέσεις,εγώ την δικιά του ποτέ.
Δεν με πείραζε καθόλου,ο καθένας με την οικογένειά του έχει αλλά όρια.
Όπως και να έχει πριν από 2 μήνες μαλώσαμε πολύ άσχημα γιατί βρήκα να μιλάει με άλλη στο ίντερνετ,όχι κάτι πρόστυχο αλλά του τύπου "ποτέ θα με βγάλεις βόλτα?".
Όταν τα είδα νόμιζα ότι έπαθα καρδιακό επεισόδιο,ένιωσα προδομένη.
Εκεί μπήκαν κάποια σύννεφα δεν το παραδεχόταν,γελούσε..
Μου ζήτησε να χωρίσουμε και του είπα ότι αν δεν μιλήσουμε σαν άνθρωποι δεν θα πάρω τα πράγματα μου από το σπίτι σου.
Και το έκανε ακόμα πιο δύσκολο, έκλεισε κινητό,δεν ήταν σπίτι,πήγε στους γονείς του(σε 2 άγνωστους ανθρώπους για εμένα)είπε ότι ήθελε,και πήγανε ομαδικός και μου μάζεψαν τα πράγματα.
Δεν στεναχωρήθηκα,πιο πολύ νευρίασα πως είναι δυνατόν να αγαπάς κάποιον και να μην του δίνεις την ευκαιρία να μιλήσετε?
Νόμιζε ότι θα σβηνόντουσαν όλα δια μαγείας?
Πάμε στο σήμερα...2 μήνες μετά ξανά βρισκόμαστε και περνάμε χρόνο μαζί.
Μου ζήτησε συγγνώμη για τότε και ότι λειτούργησε παρορμητικά,και ότι έφτασε σε μια φάση που νόμιζε ότι δεν μπορεί να μου μιλήσει διότι εγώ καθημερινά ήμουν μέσ' τα νεύρα ή οτι ένιωθε ότι αν πει αυτά που θέλει θα με πληγώσει.
Όλα δεκτά όπως και εγώ παραδέχτηκα τα λάθη που έκανα και αλλάζω όχι για αυτόν,αλλά για εμένα γιατί όντως αν ανατρέξω πίσω τον χρόνο βλέπω ότι δημιουργούσα αρνητικά συναισθήματα από μόνη μου.
Δεν το βρίσκω λάθος που γυρίσαμε ο ένας στον άλλον,βλέπω ότι με αγαπάει, ασχέτως που το λέει μου αρκεί που το βλέπω.
Νιώθω ότι πλέον μπορούμε και μιλάμε πραγματικά όπως δεν ξαναμιλησαμε ποτέ ακόμα και στην αρχή της σχέσης.
Είμαι πιο χαρούμενη μαζί του τώρα παρά όταν τον γνώρισα και ας με πλήγωσε όλο αυτό με τα πράγματα και τους γονείς του.
*Για την ακρίβεια με πληγώνει ακόμα που πάω σπίτι που ζήσαμε μαζί και το βλέπω χωρίς τα πράγματα μου,αλλά η ζωή συνεχίζεται και ότι έγινε,έγινε.*
Θέλω να σταματήσω να βάζω εμπόδια από μόνη μου στον εαυτό μου,είναι πολύ κουραστικό.
Σας ευχαριστώ πολύ αν το διαβάσατε μέχρι εδώ.
❤️
Για οποιαδήποτε απορία θα σας απαντήσω ολους.