Originally Posted by
SpaceCowboy
Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να περνάτε όσο καλύτερα γίνεται αυτές τις ημέρες.
Εγώ γράψει στο παρελθόν για διάφορα θέματα που ξεκίνησαν από τον περασμένο Μάρτη αλλά είχαμε ρολλαρει κάπως καλύτερα μέχρι και τον Δεκέμβρη. Εδώ και είκοσι μέρες όμως έχουν αρχίσει πάλι ένα κάρο ενοχλήσεις όλες μαζί, κάψιμο στο στομάχι, πόνος σε στήθος και πλάτη, μουδιάσματα σε διάφορα σημεία. Λίγο πολύ αυτά τα έχω ξανανιώσει και τα ξέρω.
Αυτό που με φρικαρε σήμερα είναι ότι μετά από το Τυπικό τρεξιματακι που κάνω, 6 χιλιόμετρακια, και ενώ το smartwatch και το οξυμετρο έγραφαν 90 παλμούς και είχα ηρεμήσει σιγά σιγά ξαφνικά ένιωσα τρελή δυσφορία και πήγαν οι παλμοί στους 150 μέσα σε δευτερόλεπτα. Οδηγούσα κιόλας εκείνη την ώρα αλλά ευτυχώς ο δρόμος ήταν άδειος και δεν είχα θέμα. Τρέχω τακτικά εδώ και μήνες. Επίσης έχω διάφορα θέματα εδώ και μήνες. 150 παλμούς όμως από το πουθενά πρώτη φορά ανέβασα.
Το Πάσχα έκανα τριπλεξ καρδιάς, τεστ κοπώσεως και αιματολογικα καρδιακά και ήταν εντάξει. Συν χολτερ 48ωρου.
Τον Οκτώβρη έκαμα ξανά τριπλεξ, ακτίνες, αιματολογικα και αξονική θώρακος και ήταν πάλι εντάξει όλα.
Και σήμερα γίνεται αυτό. Ο γιατρός μου λέει απο υο άγχος είναι.
Είχα πάντα την εντύπωση ότι το άγχος μπορεί να σε ανεβάσει παλμούς αλλά όχι και σε τέτοια νούμερα. 150 παλμούς και τέτοιο συναισθήμα πρώτη φορά στη ζωή μου έτσι στο άκυρο, χωρίς να ασκούμε εκείνην την ώρα. Από τη μια έχω χεστει πάνω μου από την άλλη δε θέλω να Τρέχω στα επείγοντα πάλι γτ δεν υπάρχει καμία ένδειξη καρδιοπαθειας από όλες τις εξετάσεις που έχω κάνει.
Απόψεις από παθουντες;