Στην δουλειά μου έχω μια συνάδελφο γιατρό που ασχολείται όλη την ώρα μαζί μου το κάνει με πολύ υποτιμητικό τρόπο ασχολείται με το κραγιόν φοράω πχ. Έχω την εντύπωση ότι με ζηλεύει ή ότι με ....γουστάρει . Εσείς τι άποψη έχετε?
Printable View
Στην δουλειά μου έχω μια συνάδελφο γιατρό που ασχολείται όλη την ώρα μαζί μου το κάνει με πολύ υποτιμητικό τρόπο ασχολείται με το κραγιόν φοράω πχ. Έχω την εντύπωση ότι με ζηλεύει ή ότι με ....γουστάρει . Εσείς τι άποψη έχετε?
αν η τυπισσα στη μπαινει χωστα κι εσυ πες στα μουτρα ρε κοπελια τι παιζει ?? ναρκισσακι ναρκισσακι ??
τι σου λέει δηλαδη? για πες ένα παράδειγμα.
Εγώ έχω την εντύπωση ότι σε κάνει κόζα επειδή είναι με το αφεντικό.
Τα ρουφιανάκια ξεσπάνε όπου τους καπνίσει ιδιαίτερα σε αυτούς που δεν είναι ρουφιάνοι.
Συμφωνώ μαζί σας δεν είναι καλός χαρακτήρας και μου δημιουργεί προβλήματα τι ατυχία Να έχεις ένα τέτοιον άνθρωπο στη δουλειά ελπίζω στο επόμενο τμήμα που θα πάω Να συναντήσω καλύτερους γιατρούς και καλύτερους συναδέλφους αν και δε βλέπω να αλλάζω τμήμα σύντομα
Αυτή είναι γιατρός κ εσύ νοσηλεύτρια όπως αφήνεις να εννοηθεί. Πρώτον δεν είσαστε συνάδελφοι . Ένα το κρατούμενο . Δεύτερον δεν σε βλέπει υποτιμητικά γιατί μια γιατρός δεν ασχολείται με νοσοκόμες ! Πες το πρεστίζ , πες το όπως θες !Δύο τα κρατούμενα . Ασχολείται με την πάρτη σου , γιατί σε βλέπει σαν την οικιακή βοηθό της . Για αυτό κ τα κραγιόν ???? ...κλπ
Να σου πω μπορεί να με βλέπει όπως θέλει με το κοντό της το μυαλό αλλά γιατί δεν φαίρεται κ στις άλλες νοσηλεύτριες όπως όπως συμπεριφέρεται σε μένα ;;;;; Αντίθετα με πολλές αγκαλιάζεται κ φιλιέται ! Εγώ δεν πέρασα πανεπιστήμιο για να έχω αυτό το ΤΕΡΑΣ πάνω από το κεφάλι μου
Τέρας οπωσ το λες μνησθιτι μου κύριε
Νήμα με ηρωίδες Νοσοκόμα και Γιατρίνα!!! Λιώνω!!!
Ανέκαθεν, μία από τις φαντασιώσεις μου ήταν να κάνω σεξ με νοσηλεύτρια εντός νοσοκομείου. Να φοράει κανονικά την στολή της νοσοκόμας, βαθύ ντεκολτέ δίχως σουτιέν, με κουμπάκια μέχρι κάτω και τα τελευταία 5-6 ξεκούμπωτα κλπ. Ή γιατρίνα.
Άντε άντε δεν πάμε καλά
Νεαρέ συμμαζεψου το δελφίνι το ζαχαρώνω εγώ είμαστε κ ίδια ηλικία
Δελφίνι-δελφινάκι γιατί το λες αυτό? Αναφέρεσαι σε μένα να υποθέσω?
η τυπισσα δε εχει λογο να λεει τετοια πράματα . αυτο ας το κρινουν οσοι φροντίζεις στη δουλειά αυτη που κανεις οι ασθενείς κι αυτοι που θα κρίνουν αντικειμενικά .
Τι θα κάνω ;