ΕΔΩ ΑΖ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ...
ΟΝΟΜΑ,ΗΛΙΚΙΑ ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ (ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ,ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ )
Printable View
ΕΔΩ ΑΖ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ...
ΟΝΟΜΑ,ΗΛΙΚΙΑ ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ (ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ,ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ,ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ )
κοιταχτε κοσμε ποσο πολυ ενα νεο μελος μας θελει να μας γνωρισει..
κιπ ελα στην αθηνα να βρεθουμε ολοι μαζι και παμε εξαρχεια να τα σπασουμε και να εκτονωθουμε,παλι πανικος εγινε εχθες!!η καλυτερη θεραπεια....
Quote:
Originally posted by melene
κοιταχτε κοσμε ποσο πολυ ενα νεο μελος μας θελει να μας γνωρισει..
κιπ ελα στην αθηνα να βρεθουμε ολοι μαζι και παμε εξαρχεια να τα σπασουμε και να εκτονωθουμε,παλι πανικος εγινε εχθες!!η καλυτερη θεραπεια....
ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ........
ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ
παιδια εγω θα κατεβω αθηνα στην αδερφη μ μενει εκει 24 σεπτεβρη για 2 εβδομαδες.ηταν να ερθω αυτη την εβδομαδα που ερχεται αλλα δεν γινετε.θα ηταν απλα υπεροχο αν το διαστημα που μεινω αθηνα μπορεσω να σας γνωρισω:)
α τι ωραια μακαρι ολγακι να συναντηθουμε να το κανονισουμε επιτελους και να παμε για ενα καφεδακο ολοι μαζι!!!
egv denmporo.logo apostashs krhth meno kai logo oikonomikon kai oikogeniakon ypoxreoseon,
θα βαλουμε ολοι απο 2 ευρω ο καθενας και θα σου πληρωσουμε τα ειστητρια!
ela re panikoula ni exei dikioi mel kai egw thelw na se gnwrisw:)
oxi den ginete me tpt.8a me trelanoun oi goneis mou.pote den exotaksidepsei monh h me topedi.
an 8elete na anebaso foto na medeite.,:P
egw exw dwsei to msn edw opoios thelwi na dei to prosopo m milaei as me kanei add na milame kai ekei)
kai edo mporoume na anebasoume.8a sas deikso ego ok?anoigo kai sxetiko topic.
ναι πανικουλα ανεβασε να δω κιολας ποια εχω να ανταγωνιστω...
xaaxaxax edaksi mia metria kopela eime.plaka ekana gia to kouklara.paparia :Pmiso.8aenabasete kai eseis omos ok?
ντρεπομαι...
kai egw psilontrepomai tha ti di olo to foroum i mono u2?
ελατε μωρε σιγα.8α τιςσβισουμε μετα.
καλα τοτε πωσ θα το κανω?
den katalava omws ti einai to photobucket kai pou to vriskw ayto?
grapste sthn mixanh anazhthshs photobucket.ekei mesa kaneis register.
den exete ksananebasei kapou foto p.x sto face book h kapou alou?kai apoekei boroume na paroume to link
sto face nai exw gia pes m diladi ti link anevazw eimai asxeti me ta copy me ta paste kai me ola ayta!!se prizw alla den kserw tin tifla m
mpes sto face bres thn foto p8es.
pata deksi klick pano ths kai antigrafh topo8esias
kai to adigrafoume edo
http://e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=4983
ti kanete edwwwwww ti kanonizeteee?!!
LEGAME gia to pws tha vazame fwto edw gia ligo kai meta na tis diagrafame.alla meta mas efage i ntropi:):)
χεχε εε ενταξει λογικο ειναι και εγω θα το σκεφτομουν μια φορα ειχα βαλει φωτο σε ενα αλλο σαιτ για κατι ασχετο να δειξω και την εβγαλα και μεχρι να την βγαλω εφαγα κραξιμο οτι και καλα βαζω φωτο ετσι!ντοινγκ..λογικο ειναι αν το λες...
Εχει κανεις σας facebook?
Μπορω να σας δωσω και το δικο μου :p
Quote:
Originally posted by mariap
Εχει κανεις σας facebook?
Μπορω να σας δωσω και το δικο μου :p
dwse to de
soares ντρεπομαι να το δουν ολοι :p
να ανταλλακσουμε φεισμπουκ??.............λιγο αμηχανα και ντροπαλα τολεω αλλα για πειτε
ee dwstw se emena tote :P:PQuote:
Originally posted by olgaki82
να ανταλλακσουμε φεισμπουκ??.............λιγο αμηχανα και ντροπαλα τολεω αλλα για πειτε
ντρεεπεσαι γιατι ?εδω ο καθενας εχει προβληματα.....Quote:
Originally posted by olgaki82
απλα μαλλον στο facebookk ολοι βλεπουν την φωτογραφια και δεν ξερεουν τι κρυβεται πισω..
εδω ειναι το αναποδο
a παιδια μπορω να στειλω κ γω φωτο μου κ μετα να τη σβησω????????